gliss asia straight

igår så köpte mamma en ny hårinpackning och ett nytt balsam till mej . gliss asia straight .
som alla vet.. eller som några vet så har ju jag väldigt lockigt hår och ser alltid ut som ronja rövardotter efter att jag har duschat . men enligt förpackningen så ska håret hålla sig rakt utan plattång i upp till 48 timmar.
tror ni att den fungerar ?

jag har mina förutfattade meningar om att ett balsam inte kan påverka mina lockar och förmodligen kommer jag få använda plattången efteråt ändå.. men det ska bli spännande och se om det fungerar .

31 oktober



- bus eller godis ?
naaej.. tror jag är lite för gammal för det nu faktiskt . inte så taggad !
- 20.00 what happens in vegas ?
en kväll framför tv:n, godis och en romantisk komedi.. frestande !
- 21.00 låt den rätte komma in ?
ett bra sällskap och en skräckfilm kanske är det rätta för en halloweenkväll ?
frågan är ju då, vem ? aldrig att jag sätter mej och kollar på en skräckfilm själv .
- fest ?
vad säger man.. 50/50 .

någon som har något annat förslag ?

i was so wrong for so long

godmorgon !
själv så vaknade jag alldelens nyss, klockan är då 16.17 och det får mej att må piss, att ha sovit bort hela dagen .
nejdå, nu luras jag bara med er . jag vaknade väl kanske runt 12 och sen dess har jag hunnit varit i ishallen och tränat, kollat lite på tv och andra småsaker .

men nu ska jag då berätta lite om vad gårdagen bjöd på . jag och pernilla fixade oss hemma hos mej och efter det så åkte vi mitt ut i skogen till emma . där åt vi riktigt god mat, pratade och bara hade det allmänt trevligt . vi planerade sedan att åka vidare in till stan på fest i ulleråker .
så fick vi gå en lång mörk väg inne i skogen för att komma fram till bussen, vilket vi iallafall gjorde tillslut . men när vi väl var inne i stan så fick vi reda på att det tydligen var en fest hemma hos lovén (?!) vilket sammanträffande, så vi åkte dit istället .
när vi kom dit så insåg jag att jag kände betydlig fler personer där än vad jag skulle ha gjort i ulleråker . august, lukas, ludde, hägg, william, fredrik själv.. var några av dom som var där !

under kvällen så åt jag en möglig satsumas ? fråga mej inte varför.. men karl och jag fick för oss det . och jag kan nu med mina egna erfarenheter, säga att ni ska hålla er undan från det . jävligt äcklig var det !

och det var typ allt..

dagens låt (tack vare paulina..):



bilder kommer kanske sen..

30 oktober

HALLIHALLÅ !

nu har jag käkat frukost, klätt på mej, sminkat mej, försökt få mitt hår att se någorlunda bra ut och tillsist ätit lunch . och innan jag fortsätter skriva och säger vad jag ska göra härnäst så vill jag bara säga att vi har ingen.. absolut nada lunch hemma !

jag går in till köket där markus sitter och äter en billys pizza.. och eftersom jag åt det igår kände jag att jag inte var speciellt sugen på det idag . så jag bestämmer mej för att lyxa till med lite toast . jag tar fram toast-maskinen och då säger markus: vi har ingen ost hemma.. crap !
så jag tar bort toastmaskinen samtidigt som jag drar en djuuuuuup suck . får väl bli billys piza idag igen då . jag öppnar frysen och säger till min älskade bror: då får väl jag också äta en billys pizza då, eftersom det inte finns något annat hemma, för visst finns det pizza kvar ?
jag börjar ivrigt dra ut alla lådor i frysen och vad ser jag.. ingenting !
då vänder sej markus emot mej och flinar: det här var den sista !

så mamma, ifall du läser det här.. vi behöver verkligen handla mat !



men nu tillbaks till det jag egentligen skulle komma fram till . nu ska jag alltså åka ner på stan och möta pernilla ! som jag skrev igår så ska vi leta efter något att ha på oss på halloween festen ikväll .
höres

it's harder everyday

nu har jag äntligen tränat klart för idag !
och jag är helt slut kan jag säga er..

nu sitter jag iallafall här framför datorn med färg i håret . yess, nu ska det färgas också ! och jag hoppas verkligen att det blir bra . för jag orkar inte med en till besvikelse över mitt hår .
men nog pratat om håret, det har jag gjort alldelens för mycket nu tycker jag .

imorgon är planerna som så: att jag först ska träffa pernilla på stan . vi ska kika runt lite och se om vi hittar något som vi kan ha på oss på halloween festen sen på kvällen . därefter ska hon följa med mej till ishallen och jag ska träna . sen ska vi hem till mej och fixa oss och sen ska vi bege oss mot almunge !
vi ska hålla till hemma hos emma och vi ska äta gott och bara ha det allmänt trevligt, vi får väl se imorgon var kvällen har att erbjuda !
så fredagen är helt enkelt planerad från topp till tå .
vad ska ni hitta på ?


får hoppas på att emmas hus ser ut såhär, annars blir det en till besvikelse..

nej nu ska jag hoppa in i duschen och skölja ur hårfärgen .
later !

var dej själv, alla andra är redan upptagna

såhär ser då min dag ut:

13.20 - 14.30 konståkning
18.05 - 19.00 konståkning, koreografi
20.30 - 21.30 konståkning

TRÄNA, TRÄNA TRÄNA !
så alltså kommer jag inte kunna göra något annat på hela dagen eftersom att träningarna ligger utspridda under hela dagen . men jag ska försöka att plugga lite samhällskunskap också . och jag vet att jag har typ skrivit att jag ska göra det varje dag.. men det har då inte blivit av !

annars då ?
jorå .
livet rullar på, samtidigt som jag nu äter vitaminer varje dag i hopp om att håret ska växa ut lite snabbare . det är många som vill att jag ska lägga ut en bild på min nya frisyr.. men nej tack ! det går inte för sej .
men jag har bestämt mej för att tänka lite possitiv iallafall .
1. det är tydligen inne med kort hår i höst - jag är inne !
2. det är kanske inte sååååå kort..
3. man måste våga göra förändringar, nu har jag provat och jag har lärt mej en läxa.. och det kommer ju faktiskt att växa ut, så småningom .

du missar 100% av skotten du inte skjuter

det finns ett klipp på youtube som har blivit ganska känd.. där det är en 9-årig kille som gör en hockeyfint . den är riktigt snygg och det är otroligt bra för att vara så liten .
MEN nu är det så att det faktiskt finns andra 9-åringar som också kan göra det . tillexempel linus lillebrorsa, rasmus sandin i almtuna . han är också 9 år och jag tycker att han gör det minst lika bra !

standing on broken dreams

jag är hemma !
känns inte som att jag har varit hemma och inte gjort någonting på hur länge som helst.. det har helt enkelt varit full rulle dom här första dagarna på höstlovet . men det gillar vi !
men det kan vara skönt att bara sitta hemma framför tv:n också .

igår så kollade iallafall jag och linnea på filmen, cruel intentions, en djävulsk romans på svenska.. vi har kollat på den tillsammans förut men nu var det så länge sen så vi bestämde oss för att kolla på den igen . filmen slutade runt kvart över 1 och då var jag trött som en.. jag vet inte, toktrött var jag iallafall ! så då gick vi och la oss .

sedan har jag också hunnit med att träna imorse så åkte tidigt hemma från linnea, har inte fått en enda sovmorgon än ! hemskt .
men nu funderar jag på att börja plugga på samhällskunskaps provet som är på onsdag efter lovet .
ska jag eller ska jag inte ?


någon som har börjat att skriva sin önskelista än ?
jag har !

i was waiting on a different story

nu sitter jag då hemma hos linnea, vi har precis ätit oss mätta och sitter nu och lyssnar på musik och kikar igenom skolkatalogen .
vi kom precis hem eller ja.. till linnea från ishallen då jag har haft min andra hockeyträning . det var jättekul men gud vad det är annorlunda jämfört med konståkningen . man blir hur svettig som helst, det är hur jobbigt som helst och det är en helt annan skridskoteknik . men jag kommer väl att bli van allt eftersom hoppas jag .
jag har väl inte så mycket mer att säga i nuläget .

tror att vi ska kolla på film nu och sedan blir det väl sovdags .
hörs !

DAGENS LÅT:

don't let them say you ain't beautiful

sådär ! nu har jag nyligen kommit hem från stan, alva, frisören.. ja lite allt möjligt .

eftersom att det inte blev något inlägg igår så får jag välj börja med att skriva om gårdagen . det var måndag alltså och första dagen på höstlovet, vilket startade perfekt !
jag började min dag med att åka till ishallen . den efterlängtade träningen var äntligen här då vi skulle få träna i a-hallen ! men vad händer..
vi var så lyckligt lottade att a-laget tränade innan oss och givetvis var då isen katastrof ! skridskorna vibrerade under hela träningen på grund av dom förbaskade spåren . så dom som säger att vi konståkare förstör isen och inte hockeyspelare.. har ingen aning om vad ni pratar om .
efter träningen åkte iallafall jag och alva först hem till mej, sedan till henne och därefter vidare till stan . efter 2-3 timmars shopping ungefär så kommer hennes föräldrar och hämtar oss för att sedan åka till ikea .
alva skulle då få en nya säng, 140 cm ! inte alls avundsjuk..
när vi sen äntligen kom hem så kollade vi på en film, a walk to remember, helt underbar ! ni måste se den . och sedan blev det sängen .

dagens köp:




sen då till dagen..
vaknade upp hemma hos alva redan klockan 7.45 för att hinna iväg till frisören .
nu undrar ni säkert hur jag klippte mej, blev jag nöjd.. osv ?
då kan jag säga såhär: jag kommer inte kunna visa mej på minst 1 månad, jag ska knarka vitaminer och äta så bra som möjligt ! varför?
jo för att min hår är nu så kort att det bara går till axlarna.. det vill säga, jag ser alltså ut som en kille !
och nu förstår jag hur modellerna på top model måste ha känt sej när dom beslutade att dom skulle klippa av allt hår, eller färga det blont osv. när man alltid tillexempel har haft långt hår, eller varit brunett i hela sitt liv.. jag som alltid har suttit och varit förbannande på dom ! att dom ska vara glada för att dom har gjort dom finare . men nu förstår jag . men man kan ju alltid vara efterklok, så nu får jag göra det bästa av situationen helt enkelt . men för att hjälpa mej på traven.. så behöver ni ju inte direkt kommentera det.. tack !



efter att jag varit hos frisören åkte jag iallafall ner på stan och käkade lunch på amazing thai med mamma och gick runt lite smått på stan .
nu är jag iallafall hemma och väntar på att linnea ska komma .

Children waiting for the day they feel good

idag har jag sovit bort nästan hela dagen.. och jag får alltid sådan ångest sen på kvällen att jag inte har gjort någonting . men jag har iallafall lyckats städa mitt rum, så något vettigt har jag iallafall gjort !
på kvällen sen hade jag träning, men jag var hur seg i kroppen som helst så den träningen är det bara att glömma.. och nu ligger jag då i sängen och är hur pigg som helst !
nejdå . jag är rätt så trött faktiskt, konstigt nog ?
imorgon ska jag iallafall inviga a-hallen ! för första gången på hur länge som helst så ska jag äntligen få åka där, hoppas att fötterna tillåter det också .
efter träningen så ska jag vara med alva och vad vi hittar på får vi se . kanske drar iväg en sväng till stan ? sen ska jag iallafall sova där .

lite bilder från igår:




bilderna är tagna utav malin .
och det var typ allt..
godnatt

det är svårt att vara hjälte när ingen ser på

ett skepp kommer lastat med en TRÖTT TJEJ !
för det är vad jag är just nu, även fast jag sov ända till klockan 12.. eller ja 11 egentligen eftersom vi fick sova en timme längre idag .

nu ska jag iallafall berätta om gårdagen eftersom det bara blev ett inlägg igår .
hockeyn alltså.. kanske en chock för några kanske helt självklart för andra . jag var iallafall och provade på med tjejlaget och jag kan ju säga att jag kände mej som en anka och jättedålig (vilket jag säkert var) .
men det var iallafall jättekul och jag vill verkligen bli duktig, och för att bli duktig så måste man.. ?
träna, såklart !

sen på kvällen bar det av mot alvas place för lite jacuzzi party ! najs najs .
det var rätt så mycket folk där ändå och jag kände väl igen några.. 6 st kanske ? men det var bara att lära känna nya !
kvällen flög förbi och jag skulle egentligen sova över.. men det blev som det blev och jag åkte hem och sov  i min sköna säng istället och jag somnade direkt !

det var väl typ allt ?
och nu är det en ny dag, söndag och ingen skola är det imorgon heller !
SKÖNT .



förresten så hittade jag en blogg som säljer armband som hon har gjort själv, jättefina OCH billiga !
kika in .

the morning will come..

nu ska jag bjuda er på ett inlägg direkt från sängen . för så är det, jag har precis vaknat .
GODMORGON !
första dagen på höslovet, hur känns det ? som en vanlig lördag skulle jag svarat.. man märker inte att det är höstlov förrns på måndag då man egentligen ska gå i skolan men är ledig .

såhär ser iallafall min dag ut

i'm coming out, i want the world to know, got to let it show

HÖSTLOV !
underbart, underbart, underbart ! ska verkligen försöka att utnyttja varenda minut av det här lovet och inte sitta hemma och rulla tummarna.. fast självklart så måste jag ju få sova ut också .

men den här skoldagen har ändå varit riktigt kul, kan inte alls klaga.. ! och det har hänt rätt så mycket också .
eller ja, först hade vi en svenska lektion och därefter mentorstid . efter det så har ju vi som har drama 2 timmars hål . pain ! det finns aldrig någonting att göra då .
men då kommer ju evelina på att vi kan ju åka hem till hennes pojkväns hus för dom är ändå påväg till usa och hon har en nyckel . toppen ! så då går vi dit, emma, julia, eve och jag och kollar lite på tv och tar en powernap och sedan vidare tillbaks till skolan igen .

sen så hade vi idrott . och jag trodde att det skulle bli en riktigt tråkig idrotts-lektion eftersom vi skulle spela basket, men oj vad jag hade fel !
det var den roligaste idrotts-lektionen jag varit med om . när vi spelade match på helplan så satt vi i mitt lag på avbytarbänken och dansade . daniel ledde den hela föreställningen och det blev nästan så att dom som var ute på planen och lirade kollade mer på oss än var fokuserade i spelet .
sedan när man väl var ute på planen så fortsatte det.. men jag känner att jag verkligen inte kan förklara hur roligt det var !

och jag måste ju bara tillägga att S1B måste vara celsius skönaste klass !
och med dom orden avslutar jag det här inlägget .
puss

DAGENS LÅT:



DAGENS FILM:


haha, jag gillar inte alls fotboll ! men det här var riktigt kul .

efter regn kommer solsken

19 timmar kvar till höstlovet då !
underbart och verkligen behövande . så vad ska alla hitta på ?
för min del kommer det antagligen bli mest kompisar, träningar och sen om jag är duktig ska jag även försöka plugga inför samhällskunskap provet, vi får väl se om jag lyckas med det . annars får ni gärna höra av er !

annars då ?
jorå just nu är jag pigg som en lärka ! eller vad säger man.. pigg som en mört ? lärka ?
hur som helst så är jag på mitt goda humör just nu och jag känner att jag har varit lite.. finner inte ordet, nere på sistonde i skolan . men nu ska det bli ändring på det !
kanske beror lite på vädret . det har varit så fruktansvärt dåligt väder nu, nästan hela veckan . känns inte som om jag har sett solen på ett tag, eller ens himlen . är det bara jag, eller är det mulet med dimma varenda dag ?

idag så fick vi gymnasiekatalogen också, kommer kunna sitta i flera timmar och bara kolla igenom klass efter klass ! så tjock är den .
efter skolan åkte iallafall jacob hem till mej för att ladda batterierna till matchen . så vi kollade på film, music & lyrics, och tog det lugnt .

DAGENS LÅT:



nu blir det duschen !

Don't bring flowers after I'm dead

så var även den här dagen slut..
idag så har det varit en "varför-satte-jag-på-mej-dom-här-kläderna-jag-vill-bara-åka-hem-dag" om ni förstår vad jag menar ?
så jag har mest gått runt hela dagen och irreterat mej på allt möjligt och bara önskat att få åka hem .
och som jag vet att jag har nämnt cirkus 100 gånger så är ju även onsdagar dom värsta dagarna på hela veckan . men tydligen så kan ju allting alltid bli värre, för det blev vårrullar till mat = ingen lunch för min del och sen slutar jag ju kvar i 5 . men faktiskt ! så var det inte alls så tokigt på dansen då vi körde massage i 1 ½ timme .

efter skolan åkte jag iallafall hem en stund och sedan åkte jag vidare till ishallen för att kolla på almtuna - aik . satt med sebastian och sen kom hela gänget .
bland annat så kom måns lillebror, som satte sej bredvid jacob.. och det var bland det sötaste jag sett ! dom skrattade som små.. jag vet inte vad .
matchen slutade iallafall 5-1 .

jag vill ha dessa:


dom är rätt så vanliga.. men i can't help it ! dom är ruskigt snygga .

sen måste jag bara påpeka en sak:
erik hassle är ful

 

dock är den här låten bra

framtiden är den enda tiden i livet som går att påverka

så här har då min dag sett ut:

- sovmorgon
- skola
skoldagen bestod utav: spanska, engelska, samhäll och matte . hände väl inget speciellt antar jag . på matten lyckades jag både bli av med 5 kronor och ställa en bra fråga ! känner mej fattig och stolt .
- skopunkten
efter skolan åkte jag och mamma direkt till skopunkten för att byta ett par skor . egentligen så blev det inget byte utan fick tillbaka pengarna istället .
- träning
träffade min älskade underbara alva igen . att 5 dagar kan kännas som en evighet . träningen gick väl inte sådär jättebra, hade först is och därefter fys..
- sitta vid datorn
- duscha
- sitta vid datorn
igen..
- sova

DAGENS ROLIGASTE:
emmas ordval - psykbryt
markus eklunds pipe - "heeeejsan arvid!"


alva får stå för dagens bild .

det var allt !
puss

23.08

LÄSKIGT !
tänk på en kändis, svara på några frågor och han vet vem det är !
har endast provat några gånger men han har svarat rätt på alla hittills.. sjukt !


klicka här så kommer du till sidan .

i used to rule the world

helt onödig skoldag ifall ni frågar mej .
varför ?
dagen började först och främst i musikenshus redan kl 09.00, då jag och jacob skulle vara duktiga och börja skriva träningsanalysen som ska vara inlämnad och klar på onsdag . lika bra att ta tag i det här redan nu tänkte vi, så vi offrade alltså våran sovmorgon för att plugga . kungar vi är ?
fast egentligen hade ju då jag ingen sovmorgon utan jag hade dans, men eftersom jag skulle vidare till tandläkaren sedan kl 10 så skulle jag inte hinna gå på dansen . så när jag väl hade varit hos tandläkaren och vi skulle börja röra oss mot skolan så märker jag att tandställningen redan har gått sönder (?!) . så det var bara att gå tillbaka .

när jag äntligen kommer tillbaka till skolan så har vi engelska, där vi skulle prata med skolkuratorn dvs. ingen lektion ! utan under den tiden skulle vi bara fylla i en enkät, massera varandra och köra lite avslappning . sen har vi ungefär 2 timmars hål då draman är inställd igen ! tråkigt faktiskt..
sen dom två sista lektionerna skulle vi kolla på en film . världens konstigaste film för den delen, en munk som blev dränkt i grisblod ? ja ni hör ju.. kanske en film som skulle passa linnea, låter lite som det, haha !
så vad har jag alltså gjort i skolan den här dagen ? masserat jens och kollat på en munkfilm !


efter skolan så åker jag, linus och jacob till musikens hus igen för att fortsätta träningsanalysen som inte blir klar nu heller !
när jag kommer hem bjuds det på lövbiff med bakpotatis . inte mycket mat blev det för min del då jag har så förbannat ont i tänderna nu efter att tandläkaren spände tandställningen, inte skönt !
fortsatte med träningsanalysen som äntligen blev klar ! underbart, känner mej så himla duktig nu .
fick reda på också att markus kom i mattegrupp 5 (själv var man i 4:an när man gick på högstadiet) liten nörd han är ! nejdå, men han är smart och jag är stolt över honom .
men nu ska jag göra ordning mej för sängen .

EN STOR FLOPP:



viva la vida - darin
det finns bara ett coldplay, och du min vän kommer aldrig att ingå i den gruppen .

ska din önskan gå i uppfyllelse får du uppfylla den själv

så är man hemma igen . toktrött är man också !
hemresan gick iallafall mycket snabbare än resan dit, och sen fick vi en man mer i bilen också . lillebror skulle nämligen också följa med hem .
påvägen så stannade vi självklart i sundsvall och käkade på donken vilket vi alltid gör . missade tråkigt nog eveliiina med en hundradel, hon som också var i sundsvall just då och skulle käka på mcdonk . otur ! på vägen hem dunkades det iallafall musik på högsta volym för att fira segern !

för ja ni läste rätt.. dom vann hela skiten ! underbart underbart .
i finalen så mötte dom modo, matchen slutade 8-1 och dom spelade ruskigt bra !

men nu ska jag bjuda er på mina fina bilder som jag har tagit under helgen



mys i spelarbåset





som taget ur en film - markus näslunds hus.. eller snarare slott !

det var allt ! har inte hunnit fota än det jag köpte i modo-shopen . men det kommer .
love .

borta bra men hemma bäst.. tveksamt

och dom är vidare i FINAL ! som kommer att spelas mot modo själva.. spännande, få se vilka som vinner .

idag gick jag iallafall upp tidigt redan kl 8 för att kunna se på matchen . och den vann dom med 10-2 tror jag det var, om jag inte minns helt fel, mot östersund ? och nu ska dom alltså spela finalen kl halv 2 och därefter så ska vi åka hem.. skulle bara vilja stanna kvar här, jag vill inte åka hem ! här är det så himla fint .

har även fått ett litet uppdrag nu som fotograf, så massa fina bilder har jag tagit och dom ska vi skicka till vaksalaskolan, så kan dom lägga ut dom på hemsidan .

igår efter den sista matchen så åkte vi iallafall ner till modo shoppen och stor shoppade ! för min del blev det en tjocktröja, ett par shorts och en t-shirt . är man en modoit så är man !
på kvällen bjöds det på tacos, riktigt gott .

bilder kommer som sagt idag när jag kommer hem .
puss

och juste ! i eftermiddag klockan halv 2, så får alla sitta och hålla sina tummar för vaksala och om ni även vill hålla er uppdaterade så gå in på den här sidan .

ö to the v to the i to the k

äntligen får jag lägga mej ner, koppla av och vila ! en bonus då också att jag har en dator och en påse godis bredvid mej .

igår kom vi alltså fram till örnsköldsvik ungefär runt klockan 8 på kvällen, hela 5 timmar i bil ! finns ingenting att säga om resan mer än att det var riktigt jobbigt.. hade glömt att det var så långt .
melvin pratade under hela vägen, så inte en enda tyst stund blev det heller . och i början direkt efter att vi hade satt oss i bilen så sa han efter ungefär 5 minuter: är vi framme snart ? och det fick jag höra minst 100 gånger till under resan .

när vi kom fram så hann vi iallafall kolla på en halv match, 1 period, då alltså vaksala (inte almtuna eftersom dom spelar med skollaget) spelade mot nacka . och en härlig vinst blev det !

nu har jag iallafall precis kommit hem, inte till uppsala såklart, men vi ska snart åka vidare igen . ingen lugn dag idag inte ! fullt upp hela tiden . vi gick upp tidigt, åkte ner på stan, fortsatte vidare till någon loppis.. boring ! och sedan har vi kollat på 1 match .

finns väl inte så mycket mer att säga i nuläget . bilder kommer antagligen att komma sen när jag kommer hem .
och ikväll lutas det mot att vi ska till swedbank arena .
tjohej !



GÅRDAGENS LÅT:

gårdagen är redan förbi, morgondagen är för långt bort i tid

man inser inte hur snabbt tiden går egentligen.. just nu sitter jag nämligen och skriver min önskelista och man får genast sånna där mysiga julkänslor . fast det första jag tänkte på när mamma sa att det var dags att skriva en önskelista var: till vadå ? vad ska jag skriva en önskelista till ?
jag hade inte alls tänkt på att det faktiskt inte är så långt kvar till jul . endast 70 dagar kvar .

men nu ska jag berätta något som ni kanske inte visste.. att imorgon drar jag till örnsköldsvik !
det ska bli grymt ! älskar norrland .
sen så kanske det finns massa snö där också, ännu mera julkänslor .



ska snart börja packa men känner inte alls för det . jag brukar vara en riktig hejare på att packa, faktiskt . brukar alltid veta vad jag ska ta med mej, men just nu har jag inte en blekaste aning . behöver iallafall inte packa för så länge, endast 2 dagar eftersom jag kommer hem igen på söndag .

det där var allt för nu !
puss

jacob talar ut

om man chillar och leker skön i skolan, så kommer man långt här i livet .



så det är precis det jag ska göra på provet imorgon så får vi se hur långt jag kommer på det .
känner just nu att jag blir nöjd med bara ett G .
men nu ska jag fortsätta plugga ett litet tag till, sen blir det hopp i säng !
love

den som lever får se

just nu känner jag att jag bara skulle vilja åka bort . bort från allting . till något varmt ställe och bara glömma allting . vara borta från skolan och inte behöva oroa sej för massa läxor och prov . slippa allt krångel med konståkningen och bara åka iväg och njuta och ha det bra .

så helt enkelt om någon bara hade för sej att ge mej några miljoner så skulle jag resa på en semester .
önskemål 




tempting ?

aja, tillbaks till verkligheten ! egentligen har jag inte alls tid att sitta vid datorn . mega stort prov på torsdag om medeltiden, spanskaprov på fredag och dans imorgon efter skolan . taggad.. oooohyess (?)

snööööööööööööö

godmorgon allihopa !
det här är en underbar dag . varför ?
jo, jag har sovmorgon och det har snöat imorse . kan ni förstå.. det har snöat, årets första snöfall kom alltså den 13:e oktober . är inte det lite tidigt ?
men jag ska inte klaga.. snöfall = ett steg närmare mot julen .

annars då ?
jorvars, det ända som är felet just nu är att det är sjukt mycket plugg . jag hinner inte med mina kompisar längre.. jag hinner inte med att ha något liv .
men som sagt så ska man ju inte klaga, jag går ju bara i 1:an och jag känner på mej att jag har värre plugg framför mej .

ska iallafall träffa amanda på torsdag . det var ett tag sen ! fy skäms på oss, men ÄNTLIGEN .

det är tuffa tider för en del

sådär efter 2 timmars plugg bestämde jag mej för att ge upp..
så nu har jag bäddat ner mej i sängen och kan äntligen koppla av lite .

idag så har jag varit trött ungefär hela dagen, endast pågrund av att jag gick upp tidigt imorse för att ha balett, som jag typ sov mej igenom .
men jag överlevde iallafall ! och dagens höjdpunkt skulle ju ha varit draman eftersom det var så himlans kul förra lektionen, men självklart så var den inställd idag . lite tråkigt faktiskt, och en aning konstigt att man klagar över att en lektion är inställd .
efter skolan så åkte jag hem och vi åkte sedan direkt vidare för att fira världens bästa mormor . grattis ! det bjöds på massa gott fika och det var omöjligt att motstå .

morbror visade mej ett filmklipp också . det är helt sjukt !
kolla på galningen .



imorgon har jag sovmorgon, men jag tror nästan jag ska gå upp lite tidigare för att plugga ytterligare på historian . men nu är det snart dags för att sova .
godnatt

let's live it up

sådär nu har jag kommit hem från ishallen . har varit där hela dagen igen..
det gick väl inte direkt så jättebra för åkarna från usk, dom gjorde några fina åk men några bra placeringar blev det väl inte . josefine 4:a, hanna 12:a, julia larsson 9:a och julia hänni kom på 14:e plats .

efter tävlingen så gick jag och alva in i c-hallen där det var hockeymatch, almtuna - arlanda . snabba puckar och hårda tacklingar, så att hela sargen skakade .
sedan åkte vi hem när det var 2 minuter kvar av matchen, då stod det 3-2 och jag hoppas att det slutade så .

så nu är jag äntligen kommit hem från kylan där jag har varit i 7 timmar och nu fryser jag som en.. jag vet inte vad ? men fryser det gör jag !
men nu så ropar brori att det är middagsdags ! och efter maten hade jag tänkt plugga lite historia, vi får väl se hur det går .



day and night

idag har det varit en überbra lördag !
dagen har spenderats mest i ishallen och därefter hemma hos alva .

men nu ska jag ta dagen från början, lite snabbt . jag var i ishallen alltså redan klockan halv 9, då jag och alva skulle sitta i speakerbåset och fixa musiken klockan 9 .
vi kollade på alla möjliga olika klasser, eller rättare sagt alla klasser ! ungdom, junior och senior . men jag måste erkänna att det var helt klart roligast att kolla på killarna .

runt lunch så kom jacob och gjorde alva och mej sällskap, även william och lundberg kom och vi fick lära dom hur allting gick till .
kom hem igen klockan halv 6, har alltså varit i ishallen i 9 timmar idag !
efter middagen så åkte jag hem till alva och vi har haft världens mysigaste myskväll som bestod av bubbelbad i jacuzzi utomhus under stjärnhimlen, ansiktsmask, hårinpackning och massa annat . så nu känner jag mej glänsande ren !

nu är vi iallafall hemma hos mej och funderar på att ta lite kvällsfika.. vad tycker ni ?
JA !

hejsvejs

when words fail, music speaks

nu är man hemma igen och ligger nerbäddad i sängen .
kvällen spenderades i ishallen med lisa, vad gjorde vi där så sent då.. ?
jo vi kollade på när bland annat juniorerna och seniorerna (damer och herrar) tränade inför tävlingen imorgon . riktigt kul att se faktiskt ! adrian klarade quadruple toeloop, awesome !
så imorgon är det alltså elitserien i gränby ishall, kom och titta ifall ni vill ! speciellt 17.10 då seniorer herrar åker, det vill ni inte missa ! och försök inte att säga emot för det vill ni inte missa det kan jag lova er !



apropå något helt annat så har jag fått mitt mobilskydd nu som jag beställde för några dagar sen till min iphone . snyggt blev det och nu ska jag nog inte behöva oroa mej för att få några fler sprickor..

bananas are for monkeys

ja, vi gillar gainomax .
familjen gustafsson/andersson har ett nytt ordspråk: bananas are for monkeys .


fråga mej inte vart alla dom här kommer ifrån.. (?)

come on and move your body down, do the limbo dance

tjabba tjena hallå !
dagen började med att jag kollade "how lucky you are today" på facebook och jag fick 100% så man hade stora förväntningar på vad dagen skulle bjuda på .



men dagen rullade på först med svenska där dom sista gjorde sina föredrag, well done ! därefter så hade vi mentorstid då vi fick något minne till datorn (?) vet inte riktigt än vad det ska vara bra för men det får jag väl lista ut så småningom . 2 timmars hål och sedan idrott .
helt okej idrott faktiskt, eller den var riktigt rolig !
vi gjorde någon lek i början och sedan spelade vi lite innebandy och basket . på 2 matcher (i innebandy) lyckades jag skada christoffer, nemi och lif.. det bådar inte gott, jag är en riktig brunker på plan .
vi avslutade iallafall idrottslektionen med att dansa limbo, säger man så ? dansa limbo.. aja . kom 3:a men ska väl inte säga så mycket mer än så, limbo är inte min grej .


HAHAHA, jacobs låt !

men jag tycker iallafall inte att jag har haft direkt 100% tur idag eller vem vet.. tack vare det så kanske jag inte hade någon otur ? vad tycker ni, har facebook alltid rätt ?

någon som är värd att nämnas idag iallafall är: linus .
han är ju ett kapitel för sej, full av energi som aldrig tycks ta slut ! ni skulle sett honom idag på idrotten när vi spelade innebandy .
1. han springer med bollen, skjuter på mål men har sån fart att han fortsätter springa rakt fram rätt in i plinten, han flyger över den med huvudet före, gör någon slags handvolt bakom den och kommer sedan direkt springades tillbaka på planen
2. han springer med bollen, skjuter på mål, hela spelet vänder sedan och motståndarna anfaller, linus snubblar gör en bakåt kullerbytta direkt upp på två fötter och springer sedan för att ta tillbaka bollen

sådär nu ska jag nog avrunda det här inlägget innan det blir alldelens för långt..
hörs !

tanken är fri

så var den här onsdagen äntligen över . nu är det bara 7 dagar kvar till nästa då..
om jag nu ska se tillbaka på hur dagen har varit så kan jag nog inte hitta någon rolig eller possitiv sak, sad but true . eller jo ! vi fick grymt goda bröd till lunchen som även blev det ända jag åt eftersom resten av lunchen bestod av äckliga oxjärpar .
vad är det för nått egentligen ?
som jacob sa:
- är det oxe vi äter eller ?



men iallafall så har dagen varit pain pågrund av att jag har mått illa och haft ont i magen hela dagen.. en konstig känsla faktiskt för det kändes som att jorden snurrade runt hela tiden, typ . som att jag var helt yr och snurrig .
men nu kan ni lugna er för nu mår jag bättre som tur är .

förutom att jag har tränat idag så hann jag även kolla på sista perioden av almtuna - örebro . dessvärre så blev det en förlust för almtunas del .
nu ska jag bara ligga och njuta i min säng för det är jag värd .
puss

5 saker innan jag säger godnatt

1. jag är förälskad



2. en förvandling behövs och jag vet vad jag vill ha - massage, ansiktsmask, klippa håret, färga håret, manikyr..

3. låten är fin



4. jag saknar det
 

klassresan

5. nu får det vara nog !

We leave tonight or live and die this way

måndag idag då..
gick upp tidigt för att vara färdig ombytt och klar kl 08.15 i danssalen . toktrött ! imorse när klockan ringde tänkte jag att jag aldrig mer skulle gå till skolan, den idén verkade inte så dålig just då.. men nu när man ser på det så kanske det inte är så smart .
annars så hade jag bara 2 lektioner, engelska och drama . så det är inte så mycket att gnälla på egentligen, jag fick ju sluta 14.00 istället för 15.55 .
vi hade iallafall våran första drama-lektion idag ! och jag känner verkligen att jag valde helt rätt och att det kommer bli superbra ! vi har en bra lärare och det är den första lektionen som jag faktiskt längtar till att gå på .


romeo och julia

något annat som jag bara måste nämna är att: maten på celsius är god och väldigt fräsch, men det är inte det.. utan nu har vi ätit dom här biffarna 3 gånger på kanske 2 veckor ? visst, inget fel på dom, men jag nämner bara det .

efter skolan åkte jag, jacob, linus och frida ner till vaksalatorg på höstmarknaden där vi också mötte julia och emma på direkten . vi gick runt lite och jag bjöd linus på en munk och en rem som födelsedagspresent tänkte jag.. visst är jag snäll ?
när jag sedan hade gått några varv med mormor, izabella och robert åkte jag, jacob och linus med hem till mej . frida skulle också följt med, men hon hade redan gått, tråkigt .

och nu sitter jag här helt ensam i mitt rum och känner att john blund har varit här alldelens för tidigt då mina ögon redan börjar att falla ihop .
så nu ska jag läsa, puss .

4:e oktober betyder..

..att det är kanelbullens dag OCH linus födelsedag !
så med det här inlägget säger jag: hoppas att du har proppat i dej massa bullar och grattis till lilla linus som äntligen har blivit stor ! vi får väl se om det kommer att märkas.. haha nejdå, puss på dej !


playahead

kommer ni ihåg den tiden då alla var inne på playahead ? alla hade det, och varje månad skickade man ett sms och fixade så man fick silver vip .
shit det var verkligen tider ! loggade in idag vilket jag inte har gjort på hur länge som helst.. visst väcker det minnen, när man läser alla gamla gästboksinlägg osv. konstigt nog .



en typisk playahead låt enligt mej:



nej nu ska jag kolla på twilight hade jag tänkt mej !
love

jag skrattar idag, kanske gråter jag sen

GODMORGON !
nu sitter jag här inlindad i mitt varma duntäcke framför datorn och håller mej uppdaterad på vad som händer just nu i kobbs arena . almtuna spelar mot rögle och det går inte alls bra.. 2-0 står det just nu .
JAAAAAAA !
nu gjorde dom nyss ett mål, haha . härligt härligt ! keep up the good work . endast 5 minuter kvar, det klarar vi .

gud vad jag känner mej insatt när jag håller på såhär.. men jag antar att jag inte hade varit lika insatt om det var tex. fotboll det handlade om . det är det många inte förstår, att jag faktiskt gillar att kolla på hockey . för många så är ishallen typ en kill-magnet, det finns killar där men dom egentligen inte är ett dugg intresserade av sporten . haha, hur jag håller på..
tycker ni det är bra eller dåligt att ens syskon är insatta i det du gör ? i den sport du håller på med ?

WOOHOO ! 2-2 slutade matchen, min brori gjorde mål i sista sekunden.. jag älskar honom, iallafall just nu.. haha .
nej nu ska jag klä på mej !
puss

syskonpakt

*melvin kommer ner i vardagsrummet och håller i 2 st godisar*

jag: åååh vad har du fått det där ifrån ?
melvin: DET ÄR MITT !
jag: men kan inte jag få ?
melvin: det är mitt !
jag: men vart har du fått det ifrån då?
melvin: ...
jag: har du tagit det från markus?
*ser oskyldig ut*
jag: då kan jag få en !
melvin: okej då
jag: bra ! det här förblir en hemlis..
*skakar hand*



haha nu förblir det ju dock ingen hemlis eftersom att jag nu har skrivit det i min blogg.. men markus läser ändå aldrig den så, han kommer inte få reda på nånting .

ingen kan ingenting, ingen kan allting .

ååh just nu är jag så mätt och belåten .
eftersom att killarna är borta så bestämde jag och mamma att vi skulle äta thai-mat och det är ju så jävulskt gott . mums !
ikväll skulle jag ha kollat på almtuna-leksand men nu blev det inte så.. vi åkte förbi ishallen påväg hem och snacka om att det är fullproppat där inne just nu ! helt sjukt, dom måste ju börja fundera på att göra parkeringen lite större, bilarna stod liksom ut på hela fotbollsplanen ?!
och vad händer egentligen med gränbyarenan som ska vara klar hösten år 2010 . tror ni att den kommer vara klar då ? nej det tror inte jag heller .

"hösten 2010 är det tänkt att den nya arenan för ishockey, konserter och stora evenemang ska finnas på plats intill gränby köpcentrum . arenan, som blir hemmarink för almtuna is, ska rymma 8.500 besökare och kostar cirka 300 miljoner kr att bygga ."



åååh jag längtar ! jag vill att den ska bli klar nu . kan ni fatta hur grymt det kommer vara !?

men nu tillbaka till verkligheten . ikväll kommer det antagligen bara bli en hemmakväll för min del, i soffan framför en bra film kanske ? det är alldelens för några dagar som man bara sitter och tar det lugnt och gör absolut ingenting .

love

2 oktober

svenska lektion nu då..
alla håller på att ha sina föredrag vilket jag redan har gjort ! SKÖNT . men det har inte jacob, NA NA NA NA NA NA ! haha nejdå, jag skojade bara .
 
jag pratade iallafall om min favoritfilm, how to lose a guy in 10 days, som jag har haft föredrag om förut .



men nu slutar vi och det är dags för mentorstid .
hörs stalkers som linus skulle sagt !

Nothing's ever built to last

dagens första och enda inlägg då .

i 4 dagar nu så har jag gått ut varje morgon och blåst ut luft för att se om det har blivit någon rök.. ni vet som det blir när det är kallt ute . men det har det inte blivit en enda dag, förut om idag ! idag när jag gick ut och blåste ut luft så blev det värsta rökmolnet . alltså gott folk, ni som har hoppats på att sommaren inte riktigt är slut kan ge upp ! nu är vi påväg mot kallare tider, det vill säga vintern .

så idag var det ändå än rätt så skön skoldag eftersom vi slutade tidigt .
efter skolan åkte jag hem där markus och pappa höll på att packa . nu har dom farit till karlstad på cup . och om jag nu ska vara riktigt ärlig, så kommer jag faktiskt att sakna markus . nu blir det jag och melvin fram tills på söndag . men vi får hoppas att det går bra för killarna där nere . LYCKA TILL !



kvällen spenderades i ishallen, först träning och sen var alva och jag duktiga och joggade ner och strechade . är så stolt ! nu jävlar ska jag bli vig .
efter det gick vi till grillen och köpte hamburgare och satte oss sedan i ishallen och kollade på bj elit .

men nu ska jag värma mej i min säng .
GODNATT