free your mind

my whole life waiting for the right time .

idag var det en ovanligt skön måndag för min del . vanligtvis brukar inte måndagar vara så populära i mina ögon, men när det endast är 2 skoldagar denna vecka, känns allting på något sätt mycket lättare.
vi kan låta en liten lista få tala för sej själv och på så sätt visa hur min dag har sett ut .
POSITIVT:
- hyfsad sovmorgon
- en lektion, med betoning på en .
- en otroligt skön hg (hockeygymnasium), vilket innebär inget ansträngande .
- studentpresenter, check !
- god middag på cupido med ett trevligt sällskap
- dansföreställning
- "brygghäng" med två gamla favoriter, erik och linnea .
- "maxhäng" med en gammal favorit, linnea .
NEGATIVT:
- ett prov
- träningsvärk
- äcklig skolmat
kan nog inte komma på något mer negativt med dagen förvånansvärt nog .
nu är det dock dags för mej att sova . GODNATT .

I gave you everything and nothing was ever enough

igår kväll bar det av till familjen jacobssons där det bjöds på fika . killarna - och resten av omvärlden - satt inne i vardagsrummet och kollade på fotboll . finns det något tråkigare ? kommer nog aldrig förstå mej på den sporten .
idag har jag åkt med mamma först till IKEA, sedan stadium och gränby centrum . fick en ny träningströja, lite hårprodukter och en söt ring som det står "how many cm is it to happiness?" på .
kan även passa på och visa mina nya älsklingar som jag köpte för några dagar sen .

jag vill ha:

- en utomlandsresa
- jeffrey campbell skor
- levi's shorts
- canon g12
- ringar
- kavaj acne
- urban clutch väska
- baddräkt h&m

according to jim .

det blev en promenad på 1 ½ timme imorse, därefter tog jag mej i kragen och städade hela mitt rum . några minuter senare blev det stor besök då morbror, beatrice, mormor och kusinerna jocke och izabella kom på besök .
vi fikade och hade det allmänt trevligt . därefter var det tänkt att jag skulle sätta mej framför geografiböckerna och fördjupa mej i jordens näringsliv . detta gick dock inte så bra utan ligger nu istället och streamar "according to jim" galet bra serie det där .

some things are better left unsaid

halsen är inte helt hundra än.. fan . det innebär att jag blir hemma från träningen idag igen . jag hatar att missa träningar, jag känner mej så lat, oduglig och nonchalant på något sätt .
idag blir det nog en liten promenad iallafall, det är vad halsen klarar av, sedan skulle jag vilja åka till gränby (får fjäska lite för mamma) och därefter är det plugg som står på schemat . tre prov kvar, tre, innan jag får ta mentalt sommarlov . håll ut !

17 år i staden .

just nu finner jag det otroligt värdelöst att vara 17 år . medan alla andra är ute och roar sej och har kul på en massa olika studentskivor sitter jag här.. nyduschad och otroligt uttråkad framför 2 ½ men som går på tv:n . KUL LIV .

go bananas .

idag ägde den omtalade skolkampen rum på celsiusskolan . otroligt skönt väder var det ute och en helt okej insats från S2B:s sida måste jag säga . det enda som egentligen är värt att nämnas är väl att vi lyckades ta oss ända till final i brännboll . inte så illa med tanke på hur det gick förra året . kubben som jag deltog i vann vi första omgången men åkte däremot ut i 8-dels finalen . till lunch bjöds det på grillad hamburgare och glass till efterrätt .
en helt okej skoldag lixom .

turn up the love now .

we never sleep, never get tired .

det är helt sjukt egentligen hur statisiken av besökare ökar när man länkar sin blogg på facebook .
hur beroende har vi inte blivit av denna webbsida egentligen ? för att låta lite vuxen sådär .
kommer på mej själv ibland när jag tillslut lyckas stänga av datorn för att sysselsätta mej med något annat men istället tar upp mobilen (och facebook) 3 minuter senare . idiotiskt egentligen .

every move is magic .

kul.. jag är så förkyld så jag får tårar i ögonen .
idag känns det knappt som att jag har levt . ni vet, när man ser och uppfattar allting som händer runt omkring en, men det känns inte som att man är där . får nypa mej hårt i armen och se ifall jag ens är vaken .
imorgon är det skolkampen och jag ska representera min klass i kubb.. ja ni hörde rätt, kubb .
jag är kung på kubb . true story .

enough is enough

mot alla odds så begav jag mej till skolan idag . vad jag menar med det, vet jag faktiskt inte .
upp och hoppa med tuppen för att sedan sätta sej tillrätta i aulan och skriva nationella prov i spanska . jag tror nog att det gick ganska bra ändå, förvånansvärt nog ! men vågar inte ens tänka så långt..
vattenkrig och stundtals med håltimmar är något som skolan har att erbjuda idag . ingen höjdare direkt, så nu åker jag hem ! för att sedan åka in till stan och idrottskadecentrum . heja !

.

i always have this fear that one day you are going to discover that i'm not as great as you once thought i was .

take a chance .

snälla bli min igen, nej, låt det va som i en film .

ingenting jag säger spelar längre någon roll .

jag hatar att misslyckas . för att misslyckas innebär att man inte kan skylla på någon annan.. det är endast sitt eget fel att man inte åstadkom det man hade hoppast på . man kommer alltid ha flera olika val . oftast ett enkelt och ett lite svårare . man väljer sedan utifrån det man tycker känns bäst, det man tror kommer gynna en själv . men vad händer när man inte kan fatta ett beslut ? när det är för svårt att avgöra vad som faktiskt är rätt eller fel ?
att misslyckas innebär oftast att man har en dålig självdisciplin . när man inte kan behärska sej själv . men finns det någon som faktiskt säger åt en när man är för hård emot sej själv ? när självdisciplinen istället förfaller till en påfrestning . som sakta men säkert förstör den man en gång var .
lycka . vad är det ? -  "en känsla av varaktigt välbehag" som wikipedia så fint beskriver det .
men handlar lycka faktiskt endast om perfektion ? kanske i en del tjejers ögon . om man får allt det där som man alltid har önskat, blir man lycklig då ? eller kommer man alltid vilja ha mer ?
är jag lycklig ? för det mesta, ja . skulle jag kunna vara lyckligare ? absolut .
och jag tror det är just det som är felet.. att man hela tiden strävar efter något mer, att man aldrig är nöjd med det man faktiskt har .
jämförelse, jag tror det är det allting handlar om . världen har blivit ett så pass sjukt ställe att man hela tiden jämför sej med alla andra . och vad är det egentligen bra för ?

death is peaceful, easy. life is harder.

jag har hittat min nya passion . ringar . jag skulle kunna köpa hur många som helst, så länge plånboken tillåter det så att säga .
men nog om det.. idag har jag spenderat dagen hemma med lillebror . anledningen till det är väl såklart för att jag inte mår så bra, förkyld och halsont . något jag helt klart skulle klara mej utan, har absolut ingen lust att må dåligt just nu.. men vem har det ?
vi har i stort sett legat i soffan hela dagen och kollat på twilight . nu däremot funderar jag på att sova en liten stund, vore rätt skönt .

beautiful words .

if you were waiting for the opportune moment, that was it .

har precis kommit hem från att ha sett den nya pirates of caribbean med familjen . filmen måste jag säga skiljer sej lite från de förgående filmerna då varken orlando bloom eller keira knightley är med . för de som gillar jack sparrow, eller johnny depp, rekommenderar jag dock verkligen er att se denna !
jag personligen tycker det här var en utav de bättre pirates of caribbean filmerna .
bye for now .

it never ends .

igår var det fredag och en otroligt kort skoldag för min del . vilket man absolut inte säger nej till .
efter skolan somnade jag direkt och låg sedan däckad i sängen i ungefär 2 timmar.. skolan tar verkligen på krafterna må jag säga .
på kvällen bar det sedan ner mot stan för att träffa alex och sebbe . vi tog en kvällspromenad runt staden och hamnade sedan vid ån mittemot framfickan där det bjöds på en grym musik . några timmar senare mötte jag istället upp alva och hennes gäng . och kvällen blev genast full med en massa galenskap .
hon och hennes manliga kompisar hade nämligen varit ute och åkt longboard (lite halvt onyktra sådär..) när vi sedan gick nere vid ån fick den ena för sej att åka på stenarna precis vid kanten av ån . inte fullt så smart kanske då han tappade balansen och longboarden for ner i vattnet . en av de andra killarna började då genast kasta av sej alla kläder och hoppade sedan ner i fyrisån (!!!) dock så hade den redan sjunkit ner på botten och det var helt omöjligt att hitta den . snacka om att kasta pengarna i sjön - bokstavligt talat .

jag har världens finaste vänner .

vad tror ni ?

jag tycker personligen att jordens undergång är något otroligt otäckt och läskigt .
något man egentligen inte ens borde få prata om .
men om det nu skulle stämma.. fatta hur mycket man måste hinna med innan kl 18.00 på lördag ? och jag har spenderat hela mitt liv i skolan, ovärt .

.

it's not over .

i måndags började jag med en diet som heter ämnesomsättningsdiet . hade inte tänkt ta upp det på bloggen då jag inte vill spekulera för mycket kring det, men just nu mår jag så himla dåligt . fjärde dagen är helt klart värst . känner mej så otroligt svag i hela kroppen, orkar knappt lyfta på fingrarna och skriva på tangentbordet . mår fruktansvärt illa också och har en otrolig huvudvärk .
och för att göra det hela lite värre fick jag reda på att jag får G i slutbetyg i matte och har även en hel drös med nationella prov kvar..
döda mej någon .
dags för sommarlov nu ?

inspiration .

saatana perkele voi vittu .

alltså jag dör .
först och främst förlorar sverige i vm-finalen mot finland . hur f-a-n gick det till ? pinsamt .
men något som känns ännu mer fruktansvärt är ju att biljetterna till peace & love är totalt utsålt . jag blev alldeles förkrossad när jag klickade på "köp biljett" och såg detta .
så nu är det bara att hoppas, kanske gå till kyrkan till och med och låta något övernaturligt fenomen se till så att lilla jag kan få en biljett till sommarens festival . annars vet jag inte vad jag ska ta mej till .

.

s l u t k ö r d .

jag har bokstavligt talat ont i hela kroppen och mitt mentala tillstånd ligger på 0 ungefär .
idag var det dags för ytterligare några fystester, ute i regnet till och med . började med lite fotboll som uppvärmning - helt klart det sämsta med att spela hockey för då är tydligen fotboll något man även måste kunna spela . därefter var det harres, lite snabbhet, explosivitet och sedan cooper .
när testerna vara avklarade var vi genomblöta och en timme senare stod vi ute på isen . träningen gick sakta men säkert framåt och det har nog aldrig varit så skönt att duscha som det var efter den här dagens alla äventyr .
resten utav dagen tänker jag tillbringa framför tv:n, vid datorn eller i sängen . INGEN MER MATTE FÖR MIN DEL . usch..

hello handsome .

har hittat en ny favorit app på min mobil . hur snygg är inte jag då ?

don't underestimate the things that i will do..

det blir sällan någon sovmorgon för mej på helgerna har jag märkt.. idag, liksom förra helgen, var jag tvungen att gå upp klockan 8 och sedan bege mej ner mot polishuset . dock inte av några kriminella olägenheter, utan idag var det dags för några fystester med laget .
vi började lira innebandy lite smått och därefter gjorde vi några tester så som armhävningar, situps, bänkhopp osv.
nu sitter jag här hemma med matteböckerna utspridda över hela köksbordet . det här kommer bli en bra lördag ! det känner jag på mej . hehe..

vinna eller försvinna .

sådärja ! då är sverige klara för vm-final där de kommer att möta finland .
dags att visa vart skåpet ska stå och återvända hem igen med en guldmedalj runt halsen . eller vad tycker vi ?

.

det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder .

idag lyckades jag försova mej . otroligt bra gjort utav mej eftersom jag absolut inte fick komma försent idag då vi hade nationella i engelska som första lektion.. men på 20 minuter hann jag göra iordning mej och sedan springa ner till rondellen där eve skulle hämta upp mej . bruden som numera äger ett körkort .
nationella kunde gått mycket bättre, men nu är iallafall det avklarat .
resten av skoldagen rullade på i sin normala takt och efter skolan gick jag, amanda och emma till kaffe årummet och pratade lite .
nu fram mot kvällen träffade jag emma igen och vi var nu på jakt efter att finna några fina tennisplaner . så vi cyklade runt omkring i staden och stannade sedan vid någon lekpark och bara njöt utav solnedgången . typ .

.

tar en paus från matteräknandet .

one confession.

jag är rädd för framtiden .
inte av den anledningen att jag är rädd för att åldras eller att livet inte kommer se likadant ut när man blir äldre, vilket det antagligen inte kommer göra . utan framtiden är så mycket mer än så . jag tror att tanken över att jag egentligen inte kan veta vad som kommer hända är det som skrämmer mej . att jag inte kan planera, hålla koll eller vara säker på att allt det jag vill kommer finnas med i mitt framtida liv . allting kan ligga avgörande på vilka beslut man gör redan som ung.. och vem vet vilka beslut som är rätt ?

snälla bli min .

jag kan inte prata med dej när du tittar bort
snälla ge mej två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut
är det nu, nu som det tar slut .

sju sorger och åtta bedrövelser sen..

beklagar för den dåliga uppdateringen på sistonde, men det fina vädret, alldeles för mycket skolarbete och en helg fullproppad med utbildningar har tagit upp all min dyrbara tid . och då blir det tyvärr bloggen som får ta dessa konsekvenser..
som ni alla nog har märkt har jag även fuskat lite med min "day one-ten" lista . har endast en dag kvar vilket är ett erkännande, dock har jag inte kommit på något riktigt bra än . så den karamellen får jag suga på ett litet tag till .
annars då ?
jodå, livet rullar .
känns bara f ö r j ä v l i g t att sitta som fastbunden i stolarna på lektionerna när man endast vill gå ut i solen och bättra på brännan . hur många dagar är det kvar till sommarlovet ? någon som vet ?
LÄNGTAR .

no matter what you do, i'm gonna run to you .

seems like it's been forever .

idag blev det ingen sovmorgon för min del .
lördagen har spenderats ungefär hela dagen ute i sunnersta och på alnäs . alla veckor på sommarlovet där ute kändes som igår, men ett helt år har gått . helt galet vad snabbt tiden går !
men nu är hela gänget tillbaka igen. och dagen ägnades alltså till att förbereda inför sommarlovet, planering, lite information kring verksamheten och även samarbetsövningar för att lära känna varandra ytterligare lite bättre .

two favorite songs .

Jag älskar musik, och det finns så många låtar som jag tycker är bra ! alla har sin egen bakgrund och alla får mej att relatera till olika personer, situationer och relationer . jag lyssnar på olika musik beroende på vilket humör jag är på och vilket humör jag vill vara på . musik är någonting som kommer och går och jag har förmågan att ofta spela sönder låtar.. vilket kanske inte är det bästa man kan göra .
två låtar som jag iallafall aldrig tröttnar på är:

band of horses - the funeral
per gessle - här kommer alla känslorna

i'm a barbie girl..

en vanlig fredagskväll med oss..

don't phunk with my heart .

igår var det fredag . vilket innefattade nationella prov i engelska, företagsekonomi, svenska, geografi och sen en liten tjejkväll hemma hos amanda .
engelskan gick hur dåligt som helst.. så tänker därför inte fördjupa mej något kring det . något som däremot var otroligt mysigt var fredagskvällen som spenderades ute i skölsta . till mat erbjöds det ett stort utbud tav tacos och även en massa spännande samtalsämnen från a till ö . när vi sedan hade suttit ute på verandan sisådär hela kvällen med ljus och annat mys bestämde vi oss för att gå in och ett litet tag därefter åkte vi hem .
en hel lyckad kväll med ett par fina tjejer !

three turn ons.

1. muskler - en vältränad kropp kan ju faktiskt vara det bästa som finns .
2. som jag nämnt tidigare, charmiga killar är något som jag "tänder" på ?
3. dominans, är det rätt ord ? du är kille vilket betyder att du tar initiativen . första kyssen, första dejten etc..

Miss "no way it's all good" .

imorgon är det nationella i engelska . såhär taggad är jag..

beautiful disaster .

jag läste den här artikeln i skolan, och den berörde mej något otroligt.. jag hörde inte längre vad läraren sa och ögonen fylldes med tårar .
jag kände egentligen inte alls jennifer, vi var bekanta men inte mer än så .
men att någon ska få gå igenom något liknande, är hemskt . det borde inte få hända och jag hoppas att de resterande skyldiga även hamnar där de hör hemma . i fängelset .

i need to runaway, just disappear .

four turn offs.

strävan efter uppmärksamhet - killar som tror att jorden endast kretsar kring dom och gör även vad som helst för att få en ynka liten sekund i rampljuset .
dålig hygien - självklart är det mänskligt att man svettas, men killar som inte vet vad duscha är och som aldrig använder deodorant, parfym eller tandborste, går fetbort .
arrogans - killar som tror att de är guds gåva till mänskligheten eller att de är mer värda än någon annan är otroligt avtändande . det är aldrig svårt att vara ödmjuk . learn that .
fötter - är något jag helt enkelt bara inte klarar av .
var förvånansvärt lätt att komma på saker idag.. är jag så kräsen ?

inspiration

i'll try to make you laugh if there's a tear in your eye.

när det är mulet, grått, tråkigt i skolan, alldeles för kallt och ingenting går som det ska då är det dessa youtube klipp som förgyller ens dag . tack parlamentet .

five things you like to do.

1. träna
2. umgås mina nära och kära, finns väl inget bättre ?
3. skratta, tills det krampar i hela magen, tårarna sprutar och käkarna gör ont .
4. mysa framför en romantisk komedi
5. jag älskar att sova, vem gör inte det liksom .

inga kläder .

visst, du kan skratta och låtsas som ingenting
men jag vet allt om dej för du har varit min
du är någon annan nu i och för sej
men när du strippar och klär av dej är det samma grej, samma grej
men när du strippar och klär av dej är det samma grej .

six men you think are really handsome.

1. matthew mcconaughey 2. brad pitt 3. jude law 4. channing tatum 5. erik karlsson
jag vet att det egentligen ska vara 6 stycken.. men jag kom verkligen inte på någon mer, hoppas ni har överseende med det . dock är det här helt klart mina 5 favoriter, hur snygga !?

valborg .

igår var det dagen hela uppsala väntat på.. dock är det inte helt sant eftersom en del faktiskt tycker att denna högtid är otroligt överskattat . min åsikt ? jag gillar valborg . det är alltid fint väder, galet mycket människor, en härlig stämning och en hel del olika saker men faktiskt kan göra .
min dag såg kort och gott ut ungefär såhär:
- champagnefrukost med emma och amanda
- dans och häng i ekonomikumparken
alltid lika underbar stämning i ekonomikumparken och man träffar alla möjliga olika sorters människor . det gillar jag ! här hade jag helt klart en bra stund .
- vilse
ingen service = inga telefonsamtal och inga sms . rättare sagt helt omöjligt att få tag på de man vill få tag på . dock så löser sej alltid allting tillslut och man hamnar i goda händer igen .
- ps3 spelande hemma hos jacob/filip
- grillkväll hemma hos alva
- promenad till stan
- en busstur till norby
"ladies and gentlemen welcome aboard the bus number 7, please take a seat and be ready for a fucking ride" - kalle lundvall
- kaos i norby
kaos innefattar allting från kubb till poliser .
- promenad i stan
- häng på donken
förutom hänget i eknomikumparken var det här det bästa på dagen . låter hur konstigt som helst med tanke på positioneringen och att det faktiskt var valborg . men med ett trevligt sällskap så kan man faktiskt ha roligt vart som helst .
- taxi till svartbäcken