Byte av bloggportal...

NU ÄR DET DAGS ! 
har bloggat här på blogg.se sedan 2008, i 4 år alltså och känner nu för lite variation . har kommit in i en sådan period att det endast känns som att jag står och trampar på samma ställe hela tiden, måste vidga mina vyer, prova mina vingar och se vart jag landar någonstans .
från och med nu kan ni fortsätta att läsa om mitt "händelserika" liv och mina underliga tankar på: mathilda.forme.se
hoppas på att ni alla följer med mej ! 
(den här bloggen kommer dock att finnas kvar ifall jag känner för att helt enkelt byta tillbaka..)

sweet nothing.

den här dagen har varit helt värdelös . blir så arg och trött på mej själv . att jag alltid ska lyckas göra illa mej på något vänster, olycksfågel är vad jag är eller bara fruktansvärt klantig .
gick alltså upp med tuppen imorse för att skjutsa mamma till jobbet och sedan åka vidare till gymmet . cyklar lite som uppvärmning och börjar sedan med benböj . kör ett set och det känns bra . kände mej stark . så la då på ytterligare några kilon, såklart . men vad händer då ? det hugger till i hela ryggen och det gör så ont att jag knappt kan lägga tillbaka stången . om jag mot förmodan någonsin skulle bli knivhyggen i ryggen så kan jag inbilla mej att den känslan och känslan jag hade imorse är så likt man kan komma . det strålade till i hela ryggen och jag hade fan till och med svårt att andas . så det var den dagen . allt var förstört . hela dagens planering gick åt pipsvängen . så spenderade alltså dagen framför tv:n istället . kändes helt meningslöst . kände mej fet också för den delen . jävla onsdag, dra åt helvete .

inspiration.

en av mina absoluta favoritbloggar är frida grahns på veckorevyn . hon har en sjukt snygg stil och ett otroligt fint utseende . till skillnad från de flesta andra modebloggar så känns hon realistisk och äkta . med det menar jag att det är lätt för stora bloggerskor att de går till överdrift, deras bloggar ska hela tiden framstå som perfekta och det är bara en massa dyra märkeskläder hit och dit . du hittar hennes blogg här

beauty is art.

i fredags skrev jag att jag skulle åka till gränby med mamma för att kolla på lite nya hudvårdsprodukter . köpte (läs: fick) en hel del så tänkte därför visa vad jag fick med mej hem . först make up stores egna concealer, även känd som "cover all mix" som ska täcka allt möjligt med sina tre olika färger . har inte använt den än så kan tyvärr inte säga huruvida den är bra eller inte . därefter en ansiktsmask och en "punktbehandlings salva" mot finnar, båda från märket formula.10.06 . fick även en hel produktserie från biotherm, rengöring, ansiktstvätt och fuktgivande ansiktskräm så får se ifall det ger något bra resultat ! sist men inte minst köpte jag en hårvårdsprodukt från aussie (ren kärlek), som jag fullständigt älskar ! är till för slitet och värmeskadat hår som man ska ha i innan man exempelvis börjar platta det . blir fruktansvärt mjukt och det känns inte alls lika slitet .

Cubus.

 
cubus
 när jag går på stan, går jag oftast in i samma affärer, likaså passerar jag alltid vissa andra affärer . bara går förbi, kollar inte ens i skyltfönstret ifall det ser intressant ut . en sådan affär har alltid cubus varit för mej . för jag har på något sätt intalat mej att de endast har sådana där barnsliga, plastiga, tråkiga kläder med alldeles för skrikiga färger . har säkerligen varit så under någon kort period (vart skulle jag annars fått det ifrån?) och jag har sedan dess därför total sågat deras kläder . TILLS NU . var av en slump in på deras hemsida idag och hittade en massa snyggt ! tyckte speciellt om fusk pälsjackan och den svarta kjolen så ska kika ifall de finns i butiken så fort jag får tid .

Luckiest girl.

idag började jag dagen på bästa möjliga sätt, genom att ta mej till gymmet och springa en mil . har svårt att komma på en bättre känsla än känslan efter en riktigt jobbig och lång springtur . därefter körde jag lite benstyrka och åkte sedan och hämtade upp mamma på jobbet . när vi sedan kom hem gjorde jag iordning en fruktansvärt god sallad bestående av babyspenat, gurka, avocado, rödlök, fetaost, kyckling och ceasardressing . mums ! nu ska vi snart åka till gränby centrum för att köpa lite nya produkter till min hy och sedan är det ishockey som gäller .