frankrike

Bonjour !
sådär nu är jag hemma igen från frankrike eller rättare sagt paaaaris ! dom här fem dagarna har varit helt magiska och det har varit skitkul .
fast.. resan började hemskt . vi fick sitta på arlanda i 2 ½ timme, sedan så var vårat flygplan sönder (nightmare!) så vi fick byta, ytterligare vänta en timme och när vi äntligen kom fram till hotellet så funkade inte min plattång (!) KAOS, vi provade i varje eluttag men tillslut löste det sej, tack och lov .
så dom 3 första dagarna spenderade vi på disneyland och den sista dagen med att checka in paris:
eiffeltornet,

notre dam,

louvren osv.


disneyland var.. jaadu, otroligt ? hur stort som helst och det fanns massa olika saker att göra, karuseller, bio, föreställningar, affärer and so on..
juste ! vi skulle ju egentligen fixa ett tre-dagars-kort men på något sett så var det billigare med ett ett-års-kort (?) så nu kan jag åka dit när som helst på ett helt år, synd bara att jag inte bodde i frankrike .
vad som mer har hänt under resan:

jag har ätit den dyraste pizzan i mitt liv
i frankrike är det dyrt.. riktigt dyrt, en pizza kostar 170:-, frukost 220:-/per person per dag !? ja ni ser ju..
melvin tappade sin första tand
jag såg en skitsnygg kille
här i frankrike fanns det då inte många snygga killar, inga alls typ . så tänk er en danny-kopia fast snyggare och yngre.. GAAAH ! men såklart var han upptagen..
jag drömde en underbar dröm
inga detaljer
jag pratade med en äcklig holländare
brandlarmet på hotellet gick
ja.. kl 8 på morgonen gick en hemsk signal i hela hotellet, brandlarmet gick, KAOS, upp ur sängen, klä på sej, sminka sej (nejdå, det gjorde jag inte!) ta med mobilen och sedan springa ut ! meeen det var bara ett falsklarm
jag såg en supermegabra stuntshow

 
till och med jag som inte är superfascinerad av bilar och sånt tycker det här var superfräckt !
min man ska kunna köra bil !
jag blev fotad med en superkändis
.. dock var han gul och hade långa öron, även kallad pluto .
jag har lärt mej att räkna till 10 på franska
• jag fick reda på att jag hade kunnat bott i beverly hills just nu
ja ni läste rätt ! jag hade kunnat bott i beverly hills nu.. jag hade kunnat varit granne med david beckham ! för några år sedan när jag var liten och okunnig så fick mina päron ett erbjudande att flytta till USA . hon skulle fixa ett jobb till pappa, ett hus och mamma kunde vara en hemmafru.. tog dom det ? NEJ !? puckon..
sista dagen ägnade vi oss åt att bända upp ett stöldlarm
det krävdes 3 skedar, 3 personer och lite blod så mitt tips är: försök inte att göra det i ett provrum direkt i affären om du vill sno ett klädesplagg

övrigt så var paris en superfin stad, jättemånga fina hus och det är hur mäktigt som helst . disneyland överraskade och var bättre än jag trodde, om man ska gå runt och ta det lugnt samtidigt hinna med allting som finns så behövs det typ 1 vecka . så om ni ska resa någonstans rekommenderar jag paris !

massa fina byggnader

disneyland













tillslut..


that's all folks !

14.21

NUUUUU DRAAAAR VIIIII !
kommer alltså antagligen inte uppdatera nu på 5 dagar .
så nu blir det disneyland varje dag ? kommer hem på torsdag kväll . jag kommer tänka på er .
mobilen är med men ring INTE . smsa gärna .

23.31

hjalmar brantingsgatan, verkmästargatan, källparksgatan, petterslundsgatan, apelgatan.. ja på alla dessa ställen och många fler har jag varit idag . jobb jobb jobb . när jag springer där upp och ner för trapporna så ångrar jag ibland att jag tog det här jobbet . och ännu värre är det om det regnar eller är sol ute . men sen så slår det mej ! jag har fått tur med sommarjobb .
- jag får "jobba" när jag vill bara jag hinner klart
- istället för att sitta inne på något tråkigt kontor cyklar jag runt i våran fina stad..
- motion
fast ibland blir jag riktigt förbannad när man har sprungit upp dom där 6 våningarna så vill inga i hela huset ha reklam !? skriv det längst ner isånnafall så slipper man springa upp .

men nu så är det så att vi åker till PARIS imorgon . disneyland i 3 hela dagar . jag längtar !

15.17

sådär nu har jag kommit hem från stan . lyckades släpa ner killarna i familjen men det innebär också att allting ska gå snabbt och effektivt . inte stanna inne på en affär i mer än 5 minuter . och sen när vi gått in i nästan alla affärer som jag ville gå in på så var jag tvungen att bjuda markus på en glass . jag hade ju lovat..
så det blev inget inköp för mej heller .
får väl vänta tills jag kommit hem från paris . eller så kanske jag hittar något fint där ?

men idaaaaaaag . ska jag dela ut reklam, jippi ! just nu är jag såhär otaggad på det . jag vill sitta hemma och kolla på desperate housewives.. ja ni hörde rätt, i det här fina vädret vill jag sitta inne och kolla på tv .
sen ikväll ska jag väl träna igen .


ja, ja, ja, JA, JAAAA tack !

22.59

sådärja, nu är jag nerbäddad i min säng efter att ha fysat, ätit världens godaste melon och därefter duschat . och nu hoppas vi på att jag inte få en lika hemsk träningsvärk som jag har haft nu i 2 dagar .

idag har jag ungefär tjänat 1000 kr . pengarna bara rullar in till paris-resan .
och sedan kommer jag få ytterligare 800 kr för att vi gick + med dansföreställningen som vi hade i början på sommarlovet . sen får vi inte glömma sommarjobbs pengarna också och sen fyller ju jag år . härligt härligt !
pengar gör så man blir lycklig.. gud så sjukt egentligen .

förresten, är det normalt att en tonårings-kille inte gillar att shoppa och gå på stan ?
nu har jag tjatat hela dagen på markus om att vi ska gå på stan imorgon, tillsammans alltså ! men han vill inte.. ? jag erbjuder mej att bjuda på fika, säger att vi bara ska vara där i en timme, att jag bara behöver gå in på en affär.. men det räcker inte . vad är det för fel ? kanske måste åka in till akuten ikväll, för det där kan ju inte vara normalt.. vem gillar inte att shoppa ?

stackarn .

13.20

GOD AFTON .

den här dagen känns nödvändig .
inte för att det kommer hända speciellt mycket saker . men det är mycket saker som måste göras . putsa fönster, dela ut reklam, ut och springa..

men för det får man PENGAR ! och det behöver jag just nu..
för vet ni en sak ?
om 2 dagar åker jag till paris som är modestaden nummer 1 .
jag blir gråtfärdig bara jag tänker på det..

men nu ska jag visa er en sak som jag personligen tycker är amazing .

kolla in dessa naglar !




SNYGGT !
sådär kreativ vill jag också vara..
alla dessa naglar kan ni hitta på foki.blogg.se .

twelve days left..

nu är det bara 12 dagar kvar . gissa till vad ?
min födelsedag !
jag ska äntligen bli 16 år och ja.. jag menar äntligen . 16 är inte bara mitt turnummer utan det verkar också vara ett sånt bra år . man börjar i gymnasiet vilket leder till att man får nya kompisar och kan också starta om allting . och sen får man också börja övningsköra . så ni kan räkna med mej ute på vägarna !

där här står bland annat på min önskelista .

20.06

hallå där !

idag har jag gjort absolut ingenting . jag har haft sådan träningsvärk sen igår så jag har inte orkat göra någonting . gud vad lat man kan bli ibland..
men vid 13 kom iallafall alva hit och joinade mej med att kolla på desperate housewives heeeela dagen .
och nu så har hon åkt hem så nu har jag inte mycket för mej .


VEM BÄR DEN BÄST ?
mischa barton vs. paris hilton



om ni vill veta min åsikt så tycker jag att mischa barton tar hem segern då hon bär upp klänningen på ett finare sätt . sen har hon också en finare väska och håret uppsatt i en söt frisyr .

22 juli

GODMORGON !

jag måste verkligen börja gå upp tidigare nu om dagarna . det här kommer inte funka när vi börjar skolan.. då kan jag garantera att jag är en zombie när jag går upp 7 på morgonen .

idag vet jag inte vad som händer.. skulle gå ut och spela golf men min pappa verkar inte vara så sugen på det idag.. tyvärr . istället står han och eldar upp våran trädgård . men det kanske också är kul ?
ikväll eller i eftermiddag ska jag iallafall träna ! annars blir det väl att kolla på desperate housewives nu när jag har fått låna 3 säsongen av linnea .

hoppas ni får en bra dag !
puss

måndag-tisdag

i måndags åkte jag tidigt på morgonen för att fixa ett pass . inte så många dagar kvar nu tills vi åker till paris !

efter att vi fixat passet åkte vi och hämtade linnea och sedan vidare till järlåsa där vi skulle spendera dom två dagarna .
vi hade det riktigt kul !
direkt när vi kom dit åt vi lunch och sedan kollade vi på en japansk film.. en manga-film.. på japanska.. med svensk text ! haha, men den överraskade .
därefter tog vi en fika och sedan kollade vi på OC . totalt under dom här två dagarna lyckades vi kolla på 20 avsnitt ! och jag är sååå fast för serien .
under dom här två dagarna har vi också cyklat iväg till en äcklig sjö, badat i poolen, fikat lite mera, och mest kollat på film .
men det är mysigt det också !


vårat fina hus


konstiga frågor behöver bra svar..

idag har jag haft väldigt många olika frågor bubblande i mitt huvud . så nu när jag kom hem var jag genast tvungen att söka upp alla svar på dom .
och då tänkte jag att ni givetvis vill se vad jag har funderat på nu under dagen .

1. vid vilken hastighet lyfter ett flygplan ? 

svar: det beror på flygplanstyp, konstruktion och hur tungt det är lastat . men hastigheten ligger på 100-150 knop, vilket motsvarar 185-250 km/h

2. hur drömmer personer som har varit blinda från födseln ?

svar:  deras slutsats kan sammanfattas som att det finns ett starkt band mellan medvetet tänkande, upplevelser och drömmar . de som är blinda från födseln drömmer därför inte i färger och bilder utan i ljud, rörelser, förflyttelse och känslor .

3. varför är simpsons gula ?

svar (från matt groening, simpsons skapare): jag ville bort från den där äckelrosa färgen som alla vita familjer får i animerade serier . dessutom funkar den gula färgen bra eftersom varken Bart, Lisa eller Maggie har något hårfäste . gult blir både hud- och hårfärg .

lite små intressant eller kanske lite ointressant . jag vet inte . men nu vet vi det iallafall ! men det finns också en del frågor som jag fortfarande inte har fått svar på .

- varför har februari 28 dagar ?
- vi firar ju julafton den 24:e december varje år för att jesus föddes då, men hur kommer det sej att den dagen han dog (påsk) firar vi på olika dagar varje år ?



" varför går du runt med ett stort frågetecken under armen?"

18 juli

okej nu ska jag börja ett sundare liv..
jag vet inte hur många gånger jag säger det till mej själv . men det blir aldrig så . men nu jävlar .
inget mer onyttigt som kakor och godis mera frukt istället ! ut och börja springa oftare och cykla dit jag ska . önska mej lycka till .
men kan ändå berömma mej lite med att jag faktiskt har startat mitt nya liv bra och har cyklat över 2 mil idag.. inte för att cykla alls är jobbigt . men det är ändå bra motion .

idag har jag annars varit ut och badat i storvreta . ingen färg fick man heller, känns som att sommaren börjar ta slut nu .
kvällens planer har jag inte riktigt koll på än . blir väl en hemmakväll och kolla på en film tror jag, med frukt i en skål . inte godis, heja mej !

imorgon ska jag iallafall åka till stockholm och hälsa på rebecka ! gud så länge sen det var sen sist . så det ska bli riktigt kul !

FÖRRESTEN, IDAG FYLLER LINNEA ÅR ! ETT STORT GRATTIS TILL HENNE . som nu blir gammal, gråhårig och rynkig . haha nejdå .

23.00



irreterande/arga kassörskor - vi kan säga såhär:
du går in på kicks och ska köpa en ny ögonskugga som du ska ha på balen . du går och kollar bland alla dessa olika märken och färger men behöver en hjälpande hand . om vilken färg man ska välja, vilket märke är bäst osv. du går fram till kassörskan och frågar om hjälp . och just när du ställer frågan ser det ut som att hon nyligen fått pesten, hon verkligen lider av att visa dej runt bland dom olika ögonskuggorna . när du sedan har bestämt dej för en och ska betala ser hon skitsur ut och säger bara några enstaka ord .
det där var bara ett exempel . men det är deras jobb att hjälpa deras kunder . dom får betalt för det ! när dom är sådär vill man bara säga: förlåt att jag stör och sedan gå därifrån .
nej, glada och trevliga kassörskor gillar vi !

göteborgs "shopping-koll" - nu har ju jag varit borta en vecka nere i halmstad men en dag så åkte vi ner till göteborg för att shoppa lite och sedan gå på gothia invigningen .
och när man kommer till en sån stor stad så har man inte riktigt full koll på vart alla affärer ligger . så då går man i en affär och frågar tillexempel vart vila ligger . så säger dom:
- fortsätt rakt fram den här vägen och sedan svänger du till vänster, där ligger det precis bredvid H&M
så går man precis som dom sagt men nej.. där låg det inte . så går man in i en annan affär och frågar exakt likadant:
- vila.. ? är det en affär ? jo men jag tror att du ska gå..
man fortsätter leta men hittar det inte .
skärpning ! göteborg som är andra största staden i sverige . ska man inte ha lite större koll på vart affärerna ligger då ?

svett - behöver jag säga någonting mer.. ? vad är äckligare än den där riktigt illaluktande svettdoften, som stinker så mycket att man inte vet vart man ska ta vägen när man känner den .
deodorant tack !


gothia invigningen - jag måste bara hissa gothia invigningen för den är så fruktansvärt bra ! ni som inte har varit på den någongång ska definitivt gå på den innan ni dör . det är en sån sammanhållning mellan alla länder och det är en sån otrolig känsla att komma upp i ullevi som är helt fulsatt . amazing är ordet .

ullared - hur bra känns det inte när man har köpt en ny tröja för 100:- som innan kostade 300:-, eller en mascara 100:- billigare än ordinarie pris . vi tjejer älskar helt enkelt att fynda ! man känner sej både nöjd och glad efter ett fynd .
på ullared kan man inte komma hem tomhänt . där finns allt från mat till kläder, smink, hårprodukter osv.
dom har också dom riktiga märkena så som isadora, maybelline, Lóréal osv. på sminkprodukterna .
detta köpte jag på ullared för totalt 100:-


me like .

jabu´she - jabu´she är egentligen till för rynkor eller solskadad hud men det ni inte visste (antagligen) är att jabu´she fungerar utmärkt mot finnar !

pictures

nu kommer lite flera bilder från halmstad . men orkar inte lägga upp alla så flera finns på facebook .


gothia



tylösand




finn ett fel.. ?


kvällsmat, macka med varmchoklad och vispgrädde.. kan det bli bättre ?


köpte ett par nya skor, 299:- på skopunkten



såhär ser dom ut på..                                 vi hade det varmt hela veckan !

borta bra men hemma bäst !

I'M BACK !
nu är jag hemma igen, känns riktigt skönt men ändå så himla tråkigt . mam får ju alltid en liten hemlängtan sådär på slutet men jag har haft så stört kul med amanda i halmstad så det är inte inte sant . även när vi inte hittar på någonting så råkar vi alltid ut för något äventyr .

och så har mathilda gustafsson klarat av att flyga 2 gånger också . är seriöst väldigt stolt över mej själv att jag klarade av det . innan flygresan till halmstad måste jag erkänna att jag var riktigt nervös . nu när jag skulle åka hem var jag däremot inte lika nervös men klarade inte av att titta ut genom fönstret . min bok fick bli min räddning och som jag också har läst ut nu . gömda hette den, av liza marklund . riktigt bra !

dom sista dagarna har vi inte gjort något speciellt.. fikat, tagit det lugnt och pratat . och jag saknar att ha amanda vid min sida redan .

bilder kommer antagligen i nästa inlägg då jag måste få dom av amanda först .

puss !

12-14/7

ojojoj nu har jag lite att ta igen att skriva om mitt lilla äventyr här .


SÖNDAG:

den här dagen gjorde vi inte så mycket då vi bara längtade tills morgondagen då vi skulle åka till göteborg .
men självklart så gjorde vi någonting . vi pallrade oss ner till golfbanan och stod och slog några bollar . riktigt kul ! dock var vädret väldigt knasigt . soligt väder och sedan kom en snabb liten regnskur som sedan var över på 1 minut . efter att vi slagit några hinkar gick vi och satte oss och tog en liten fika paus och väntade på att dom andra skulle komma tillbaka från golfbanan . vi pratade om allt mellan himmel och jord och det blev såklart en del skratt .
direkt när vi kom hem började vi prova kläder och packa till måndagen .


MÅNDAG:

äntligen dags för dagen vi längtat efter ! vi började med att gå upp riktigt tidigt ! redan klockan 9 . då vi fixade oss och åt frukost . sedan åkte vi ner till tågstationen och sen när klockan blev 11.36 gick tåget mot göteborg . men självklart skulle vi råka ut för någonting.. när vi var framme i göteborg och nästan framme vid stationen stannade tåget mitt i en tunnel . så där satt vi i mörket i 10-15 minuter innan tåget började köra igen .
när vi kom fram till tågstationen träffade vi pappa och company . vi gick med dom en liten stund inne i nordstan men när dom sedan skulle vidare till danmark begav vi oss mot skopunkten som låg flera mil bort - kändes det som ! så där gick vi och kom sedan fram till backaplan . där blev mitt första inköp . ett par skor som jag har gått och kollat på nu riktigt länge . när vi skulle hem sen orkade vi inte gå den långa biten så vi tog spårvagn tillbaka . vi fortsatte gå på stan . in och ut från massa olika affärer .
jag var på jakt efter vero moda eller vila.. men inte hade göteborg dom affärerna.. konstigt ! när vi sedan bestämde oss för att det var dags att äta middag lyxade vi på med att gå till mc donalds.. NEHEJ sörrni, det gjorde vi inte . vi gick faktiskt till en riktigt fin restaurang där vi åt buffé .
när det sedan var 35 minuter kvars tills invigningen började började vi gå mot ullevi . och gud så mycket folk det var !
vi hade lite svårt för att komma in då vi trodde att vi inte hade någon läktare.. men vi hade läktare O och inte 0 som vi trodde . haha !
och gud vilken känsla det är att komma in i ullevi .
invigningen var underbar ! massa fina och roliga danser . bland annat en hyllning till michael jackson då man nästan blev tårögd . sen så kom också agnes carlsson och mimmi sandén .
riktigt bra alltså !
påvägen hem sedan blev bla. amanda inlåst på toaletten och jag blev kramad av en norrman.. ? haha . man kanske skulle flytta till norge .
helt klart en toppen bra dag !


TISDAG:

idag åkte vi iväg till ullared och där kunde man verkligen fynda kan jag säga er ! där var vi i cirka 3 timmar och sedan när vi kom hem åkte vi direkt till stranden då vädret har varit underbart !
sedan har jag också pratat med linnea också och vi kommer antagligen åka iväg till min mormors sommarstuga veckan efter den här . och hon kan känna sej rejält saknad !


den här veckans låt har helt klart varit den här:


magnificent - U2

bilder kommer komma när jag kommer hem .
puss !

bilder

här bjuds det på några bilder från halmstad . fler finns på facebook .




puss !

halmstad

sådär nu har jag fått lite "ledig" tid så jag kan uppdatera lite i bloggen .
det blir ju ofta så att när man kommer till en ny stad eller åker utomlands så har man inte tid med datorn för man har så mycket annat att göra .

MEN iallafall, hittills har vi bara gått på stan och varit ner till eurostop (som är som gränby centrum, för er som bor i uppsala) . tyvärr har jag inte införskaffat något nytt.. än . men det blir nog en hel del shopping sen när vi ska åka ner till göteborg på måndag . för då ska vi nämligen på gothia invigningen ! och det ska bli ruskigt kul .
sen har vi också andra planer som att vi ska till ullared och sen får vi se vad vädret tillåter . kanske blir det till att bada någon dag ?
idag har vi iallafall tagit en "slapp-dag" . började med att jag tog en sovmorgon till 12 och sedan har vi läst tidningar och fikat .
men det är mysigt det också .




puss !

halmstad

sådär nu har jag och amanda alltså bosatt oss i halmstad . så det kommer nog bli lite dålig uppdatering framöver .
vi kommer hem på torsdag nästa vecka alltså den 16:e tror jag att det är och då kan ni förbereda er på massor med bilder .
igår så flög vi alltså hit och landade vid klockan 7 . och shit pommes vad nervös jag var innan men det gick bra .

men nu ska vi ner på stan !
skriver kanske lite mer senare .
puss !

01.20

idag har jag varit med alva . BARA-PAPAPA I'M LOVIN IT !

ja, först åkte vi ner på stan då jag skulle träffa någon som jag verkligen inte gillar . det är inte så att jag inte gillar att vara på platsen där denna hemska filur befinner sej . nejnej, för där finns det både en tv och veckorevyn tidningar .
och så sitter man där i soffan och väntar i 20 minuter också på att få träffa honom . på att få hans äckliga händer instoppade i sin mun . och usch vad det där lät äckligare nu när man skrev det..
och när man går därifrån så får man en värk som gör så ont att man knappt kan äta .
gissa vart ? jo givetvis är det tandläkaren jag snackar om .
men efter att jag varit hos tandläkaren så gick vi runt på stan lite . alltid lika kul och speciellt med alva .
till lunch blev det cupido som jag inte har ätit på på jättelänge ! men det var riktigt gott det med .
därefter precis innan vi skulle åka hem träffade vi amanda och paulina så det blev en liten pratstund med dom också .

när vi kom hem gjorde vi världens make over i mitt rum . eller rättare sagt i min garderob !
ut med gamla och för små kläder och vips så blev det en helt ny garderob . mycket fint om jag får säga det själv .
som belöning cyklade vi till heidenstamstorg och hyrde en film : benjamin buttons otroliga liv och köpte jordgubbar .



men nu ska jag sova !
pusselipuss

jag vill bli brun igen..

jag insåg nyss att jag inte alls är brun längre.. även om jag inte var supermega brun förut, så hade jag iallafall lite färg . men nu är jag vit ! kritvit .

nu är jag ledsen..

23.52

gud som jag har skrattat idag.. har nog aldrig skrattat såhär mycket på en enda dag i hela mitt liv . måste nog ha ökat min livslängd med ett helt år .

varför.. ? jo för jag har kollat på bio idag .
först kollade jag på ice age med mamma, melvin, markus, adam och olle . ååh gud vad jag älskar dom filmerna . det måste jag erkänna att jag är helt galen i dom . ice age 3 rekommenderar jag verkligen, helt klart sevärd ! den är liksom rolig hela tiden . men jag skrattade nästan mest åt olle . han satt och skrattade hela tiden . och sen när man vänder sej bakåt och kollar på "publiken" som alla har på sej dom där 3D glasögonen.. ja då börjar man skratta lite då också .
justeja jag glömde ju berätta att vi kollade på 3D så nu har ju jag fått sånna där snygga brills .

och om du var uppmärksam så märkte du direkt att jag skrev att jag "först" kollade på ice age.. jo för direkt när jag kom hem märkte mamma att vi hade fribiljetter på förhandsvisningen av en sommar med göran idag . så då frågade jag amanda och så åkte vi direkt ner på stan för att kolla på bio igen.. och den var också rolig !

men nog om det.. och mer om hur min dag började från början . i morse, eller ja närmare bestämt kl 14.00 så delade jag ut reklam igen och då fick jag även hjälp av amanda och sebastian ! tänk vilka underbara kompisar man har, som följer med som sällskap . det gillar vi !
men nu får inte det här inlägget bli längre !
puss

22.50

oj vad jag har varit duktig idag . tycker jag iallafall .
idag har jag fortsatt dela ut reklam, i ulleråker, rickomberga och i årsta . det som är kul med att dela ut reklam är att man får se så mycket nytt . vissa ställen ser ut som en helt annan plats, ett helt annat land !
och sen hittar man ju många lägenheter som man själv vill flytta till när man flyttar hemifrån .
måste säga att luthagen och ulleråker ligger etta . dit ska jag flytta !

sen har jag putsat klart fönstrerna också . heja mej ! det skulle varit klart för typ 2 veckor sen men jag har ju haft så mycket att göra . men nu är det iallafall klart och där tjänade jag in 500 kr också .

och idag började jag läsa en ny bok också . gömda av liza marklund . många har sagt att den är jättebra så nu är det dags för mej att läsa den .

en annan superbra nyhet är att på torsdag flyger jag och amanda till halmstad ! det ska bli så sjukt kul .
fast jag måste säga att jag är lite nervös inför flygresan . men det ska nog gå bra .

22.09

OTROLIGT !
jag kollade nyss på en film på tv . en romantisk komedi som jag aldrig har sett förut !
kan ni förstå !? en romantisk komedi som JAG aldrig har sett förut ?
och den gick på tv..
och den var riktigt bra också !

definitely, maybe hette den .

reklamrunda

när amanda och jag är med varandra råkar vi alltid ut för något äventyr .
jag ska ju alltså dela ut reklam som sommarjobb och amanda var så supersnäll och gav mej lite sällskap .

FREDAG:
vi började med att cykla till salagatan.. där vi först inte hittade rätt hus, vi hade ingen kod och vi gick runt med trasiga påsar . nej det gick inte ! så vi gick hem till amandas farmor och farfar och hämtade några ryggsäckar att ha alla reklambroschyrer i . supersnygga !
vi fortsatte sedan en stund till . men när klockan blev 9 så låstes ju alla höghus så vi kom inte in . det var ju inte vi medvetna om, såklart . så när vi kom till en gata och skulle klicka i koden funkade det inte.. så då råkade vi ringa på hos någon och så skriker amanda : det kommer en gammal gubbe med bar överkropp ! så vi sprang därifrån allt vi kunde men dumma som vi är så sprang vi runt huset och han kom sedan ut på baksidan . "söker ni någon eller!?"
nej då fick reklamrundan ta slut för ikväll .
men innan vi tänkte på vart vi skulle ta vägen så kom en gammal tant och sa till amanda :
AAHAA ! brun utan sol !
amanda : nej jag har solat..
tanten: men du är ju gul !
men sen blev vi så himla törstiga så vi bestämde oss för att cykla till luthagens livs där amanda visste att det fanns gratis vatten . just då började det spöregna men vi hade förberett oss rejält och hade tagit med oss dom snygga regnkapporna från gothia och legoland . så där cyklade vi genom hela stan till luthagen för att få vatten . när vi kommer in dit så fanns det inga muggar.. ? så vi dricker från en kaffemugg och ser sedan att en i kassan stirrar surt på oss .
amanda : ursäkta vart finns muggarna ?
kassörskan : man köper muggarna i kassan ! (skitsur)
amanda : jaha okej ! (glatt)
och sedan fortsätter vi dricka .




luthagens livs är fattiga !

LÖRDAG:
återigen dags för en reklamrunda . och jag lovar, nu kan jag alla gator i hela stan . känns det som iallafall . vi har varit runt i hela fålhagen och luthagen . så om någon skulle få för sej att sätta mej på en cykel mitt i natten och säga att jag skulle cykla till tex. börje gatan då skulle jag banne mej hitta !
självklart så började det åska och regna idag också men det stoppade oss inte . men på slutet blev det riktigt jobbigt . upp och ner för 6 våningar . inte kul !
men nu har man iallafall fått 4 ½ timmes träning så lite stolt är jag .


man hittar inte alltid själv, då får mobilen leka hjälte .

puss !

3 juli

igår blev det inget inlägg för att jag hade helt enkelt fullt upp hela dagen .
men jag igår åkte jag iallafall till stockolm, eller för att vara lite mer exakt så åkte vi till tumba där vi kollade på när markus tränade . SHI .
innan vi åkte till själva ishallen stannade vi på heroncity . hade inte planerat att köpa något men jag fick iallafall ett par mjukisbyxor från mamma . hur fina som helst ! älskar dom .
efter att vi kikat runt lite gick vi till "mat-våningen" typ det skulle jag kallat det iallafall . dom som har varit där vet ju hur det ser ut . men det är iallafall fullt med massa olika affärer med grekisk mat, thai mat, kebab, pizza hut och mc donalds tex.
så det var riktigt gott !
därefter åkte vi till ishallen .
när vi sedan var på väg hem så fastnade vi i stockholms trafiken . förvånande ? nej .
vi stod i en kö i 45 minuter . det var för att det hade skett en olycka . en bild låg på taket och den andra var helt mosad . scary .
på kvällen var jag ute med amanda och sen sov jag över hos henne . behöver väl inte säga mer än så, mysigt var det !



idag vaknade jag alltså upp bredvid amanda och med 100 fler myggbett än jag hade dagen innan . JÄVLA MYGGJÄVLAR ! så här mycket mygg har vi seriöst aldrig haft i uppsala .
vi kollade på film, cyklade iväg till gränby och sen har vi gjort ett hemma-spa . underbart !
nu ska vi snart cykla ut och dela ut reklam . hörs !

sleep tight

GODNATT



imorgon far jag till stockholm med sofie, pia, mamma och melvin . vi stannar väl på heron city käkar lunch och kollar lite affärer där och sen vidare till SHI .
det ska bli kul !
puss

back on track

nu är jag hemma igen !
woohoo säger alla ni nu framför era datorer.. eller hur ?
jag visste väl det . jag har ju alltid rätt .

men nu ska jag då berätta vad jag har haft för mej nu när jag har varit borta .
om vi bortser från att jag har fått 1000 fler myggbett än vad jag hade när jag åkte dit, att jag har blivit jagad av massa jävla bromsar och att jag har sovit i ett snorvarmt rum så har det varit toppen !
vi har badat, fikat, spelat spel, kollat på tv, plockat kottar och så har JAG kört bil !
kan ni förstå ? jag har kört bil för första gången i mitt liv . 
måste väl erkänna att jag var lite nervös innan . tänk om jag skulle kört ner i ett dike eller in ett staket.. jag menar jag kan ju faktiskt lyckas med allt, det vet vi ju . med min otur så kan ju vad som helst hända .
men icke sa nicke . det gick bra ! och kul var det .
så jag längtar tills jag blir 16 då jag faktiskt får övningsköra på riktigt .
tyvärr så blev det inga bilder men ni får nöja er med ett bildlöst inlägg .

puss !