if i had you .



but if i had you, that would be the only thing i'd ever need 
if i had you, then money fame and fortune never could compete
if i had you, life would be a party it'd be ecstasy

you have no idea of what you do to me .

idag har jag varit så fasansfullt trött hela dagen . imorse trodde jag nästan inte att jag skulle ha orken att ens ta mej upp ur sängen . men det lyckades jag tyvärr göra ändå .

igårkväll lirade vi första träningsmatchen med damlaget mot västerås . det kändes riktigt bra och det var framför allt väldigt kul !
och som en liten bonus kom vi även hem med en vinst . 3-0 grymt jobbat !
skoldagen till ära kändes totalt värdelös . jag tror inte jag har lärt mej något nytt . sad but true . dock har celsiusskolan spärrat facebook på deras nätverk . och det suger en aning . hur sjutton ska jag nu klara mej igenom dessa långa skoldagar !?
efter skolan var det dags för årets första HG (hockeygymnasium) . rädd som en liten kattunge .
men det löste sej tillslut . träningen gick endast ut på att spela match och killarna var inte så hemska som jag trodde dom skulle vara . dock flög jag åt höger och vänster så fort dom kom åt mej . stabil tjej ?

kvällen bjöd på ännu en hockeyträning och det gick brraaaa .
nu ska jag sova .
GODNATT

high of a love, drunk from the hate .

det är lördag . jag har tråkigt . jag vill åka till thun's . men mamma vill inte det . nu ligger jag här . alldelens uttråkad . och skriver ett totalt meningslöst inlägg .

the power of goodbye .



Your heart is not open, so I must go .
The spell has been broken... I loved you so .
You were my lesson I had to learn .
I was your fortress .

clumsiness.. eller nått .

jag har oflyt .
under dom 2 senaste dagarna har jag: haft ont i magen, ont i nyckelbenet, skurit upp halva fingret med en rakhyvel, kraschat i bussen och köttat sönder knät, klämt ett annat finger i en dörr och bara varit allmänt klumpig .

men då ställer jag mej frågan: är jag klumpig eller har jag faktiskt bara ovanligt mycket otur ?

i keep dancing on my own..

morgondagen bjuder på..

- den efterlängtade skolfotograferingen (har en enorm beslutsångest just nu över vad man ska ha på sej !? hemskt)
- en hel drös med lektioner .
- en lång skoldag som närmade bestämt slutar vid 16.00 tiden .
- en dejt med min vän dahlia som därefter beger sej tillbaka hem till örebro för att studera .

kort och gott min torsdag . hur kul ?!

off to practice .

.



imorgon kommer jag vara ägare till en utav dessa snyggingar .

If everything were a lie but you believed most things to be true, would life still be the same?

nyligen hemkommen från att ha spenderat cirka 2 timmar i en ishall . som vanligt alltså ?

har beskådat j18 elits hockeymatch mot det gästande laget huddinge . uppe på läktaren förgyllde bland annat amanda, gustav, linus, william och tomas min tillvaro och gjorde matchen lite mer spännande och levande . på sätt och vis..
nu ligger jag och gosar ner mej i min säng . fy tusan så underbar den är . perfekt på alla sätt och vis .

men nog med att argumentera om varför min säng är så bra.. imorgon är det sovmorgon (igen..) och därefter idrott som gäller . hej och hå !


missförstå mej inte nu.. jag är inget matte-freak . men ett otroligt intressant klipp faktiskt och en grymt bra redovisning .

rubrik .

snart dags för skola .
sitter här färdig och klar 30 minuter innan jag ska lämna huset . orutinerat.. dock har jag absolut ingen större lust att gå ut . vädret bjuder på en större molnighet och troligtvis några regnskurar . inget favoritväder för vare sej mej eller mitt hår . men det är bara gilla läget !

fördriver iallafall tiden med en aning tråkigt inlägg . hoppas ni har överseende med det .
kan iallafall vara bussig och bjuda på en sprallig låt .

enjoy .

.

shopaholic .

dagen har spenderats med världens bästa alva nere på stan . fram och tillbaka, in och ut, gick vi genom alla affärer i timmar och lyckades därmed komma hem med några kassar .

detta lyckades jag få med mej hem:


monki - 300:-

monki - 150:-

monki - 300:-

weekday - 200:-

weekday - 150:-

weekday - 150:-

köpte även en jeanskjorta och en kofta från jc (inga bilder) och ett par tights från MQ . så har jag fått en supersnygg klocka från alva i födelsedagspresent . dock lite försenad..

fick även hem det jag klickat hem för några veckor sen .

h&m - 49,50:-

h&m - 299:-

.

At every occasion I'll be ready for a funeral
At every occasion once more is called a funeral
Every occasion I'm ready for the funeral
At every occasion one brilliant day funeral

SKOLSTART .

igår var det alltså dags för helvetet . skolan närmare besämt .
först måste jag faktiskt erkänna att jag var lite taggad på skolan . träffa kompisarna, få nya i klassen, börja komma in i rutiner och allt det där .

men så fort jag klev in genom dörrarna kände jag det . ångesten . depressionen . tiden framöver som endast kommer spenderas i samma byggnad så gott som varje dag . läxor . tidiga morgonar . usla lärare .
alltså allt ur den negativa synvikeln började smyga sej fram . dock så försvann det för någon sekund då jag träffade mina underbara tjejer .
dagen gick hur segt som helst . kan nästan inte beskriva..
man fick sej en syn på 94:orna och även en inblick hur vissa lektioner kommer se ut .

men nej . jag säger helt enkelt nej tack till skolan .

pictures .

nu har bilderna till kräftskivan kommit ut . en aning sent .
men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.. ?

rulla neråt .

you make me wanna surrender my soul .

jag mår piss .
ligger just nu i sängen med dubbla täcken och fryser som en liten kattunge . hackar tänder och önskar att jag hade en stor varm choklad eller dylikt . men jag är alldelens för trött för att fixa det !
dagen har spenderats till största del framför tv:n och i sängen . dum som jag var begav jag mej ändå till träningen för fys och ett ispass .
nu i efterhand kan jag då gissa mej fram till att träningen resulterade ett sämre hälsotillstånd .
men vad säger man, man kan alltid vara efterklok ?

är däremot oerhört tacksam att jag inte börjar skolan imorgon .

little hope

har fått en försenad födelsedagspresent av mormor . ett halsband från efva attling .
jag älskar det och ska bära det så gott som hela tiden .

behöver lite hopp..

back to square one..

idag har dagen spenderats till största del ute på bosön .
dags för fystester igen då . började med cooper och jag har nog aldrig svettats så mycket i hela mitt liv . man springer inne på en 200 meters bana . så det blir alltså 15 varv . dessvärre så försämrades jag där och attans vad sur jag blev . dock så förbättrades jag nog i resten av testerna .

kom hem vid 3 tiden och när klockan började närma sej 5 åkte hela familjen ner till ishallen för att kolla på match . almtuna - hc salavat yulaev ufa . ett ryskt lag som spelar i KHL . och snacka om att almtuna fick smaka . oj vad ryssarna lekte !

nu är jag trött och ska sova . imorgon kommer jacob hit och leker med mej . vi får se vad vi hittar på !

jag kommer sakna det .

så har man jobbat klart på alnäs för i år .
den sista dagen är avklarad och jag kommer sakna alla så hemskt mycket . hela gänget . man blir som en stor familj . låter kanske lite överdrivet men.. man träffas varje dag, man har barn "tillsammans", man diskuterar över vad dagen ska bjuda på och man kanske även småtjaffsar med varandra ?
hursomhelst så kommer jag sakna det .

blev iallafall nominerad till veckans pucko . igen .
den här gången för en liten incident som skedde ute på vattnet . vi skulle då åka på utflykt med våra barn och därmed ta med en kanot så dom kunde paddla lite där borta . påvägen dit tar vi kanoten i båten men påvägen hem får rami en idé att vi kan paddla tillbaka . kan bli kul ? så vi körde på . i 20 minuter paddlade vi och mina armar blev som spagetti . då till våran undsättning kommer fredrik och ska ge oss en liten skjuts . vi börjar med att glida med kanoten på sidan av båten . därefter knyter vi fast kanoten efter båten . om vi hade varit smarta skulle vi då hoppat in i båten och inte suttit kvar . men det gjorde inte vi . och det började komma stora vågor och jag får lite smått panik . då säger rami att man måste hålla balansen (konstigt?) så luta dej åt det andra hållet som båten lutar åt . kort därefter kommer en enorm våg och jag flyger av båten och rami sitter kvar torr som en ärtkärna . skorna flyger åt varsitt håll och jag får panik över att jag faktiskt är ute mitt på en sjö .

menmen.. jag överlevde iallafall .

vampire sucks



en film som inte borde få finnas . som inte borde fått skapats . som ingen borde få se . jag avskyr den . jag hatar den helt enkelt .

kräftskiva

igår hade vi en gemensam middag på alnäs för alla ledare.. närmare bestämt en kräftskiva . och gud vilken galen kväll det blev ! en kväll fylld av skratt och tårar . och helt klart ett minne för livet .
eftermiddagen och kvällen inleddes med en poängjakt som alla nya ledare (dom flesta iallafall) hade anordnat . det var massa tokiga saker man skulle uppnå för att få ett visst antal poäng . och aldrig trodde jag att man kunde vara så besatt av att få så mycket poäng som möjligt - att inte förlora - att man började käka daggmaskar, springa naken runt tennisplanen och massa andra galna grejor . slutligen så vann mitt lag och förlorarna fick äran att diska efter maten .

därefter var det dags för middagen . kräftor.. som jag absolut inte äter . jag mår illa utav att bara se dom, jag tål inte ens lukten . så därmed blev hela min aptit förstörd och det blev ingen middag för min del .
efterätten var kladdkaka som jag själv har bakat med hjälp av några härliga pinglor som visade sej bli en favorit hos många !

och sedan var kvällen slut .







ännu tröttare..

helt ärligt så orkar jag inte blogga nu.. är så fruktansvärt, grovt, äckligt, stört, hemskt trött ! och det är inte så att huvudvärken hjälper det hela heller . stackars lilla mej .

kan iallafall berätta lite kort hur min dag har sett ut:
- lekt "röda-vita-rosen" med sisådär 50 barn ?
- älgjakt och bomben
- blivit mattant och hamnat i köket
- bakat 12 kladdkakor
- skrivit lappar och lagt i små vykort
- gått en promenad
- kollat på en fotbollsmatch

och ja.. om man inte jobbar på alnäs kan det vara lite svårt att förstå . men det är allt jag orkar skriva just nu så..
GODNATT .

off to work


hörs sen..

tröttttt

vet ni vad jag hatar ?
när man har en bestämt tid på morgonen som man ska göra någonting.. exempelvis cykla iväg till skolan, ta bussen eller få skjuts utav mamma och pappa eller dylikt .
och så ställer man klockan kvällen innan den tid man tror att man ska gå upp för att hinna med allting . och sen alltid.. alltid alltid alltid blir det så för mej att jag är klar en halvtimme innan jag ska gå .

och det ända man tänker på då, är att man fått kunna sova 30 minuter extra . när man är som tröttast .

back on track ?

VILKEN dag .
känns inte som att jag kan beskriva dagen i sej bättre än med ordet "kaos" . kaos med vädret, kaos med barnen (efter att ha suttit inomhus, rastlösa och uttråkade i 2 timmar och lekt viskleken) och sist men inte minst jag var fullständigt kaos .
började dagen alldelens för tidigt och därefter cyklade jag till heidenstam och mötte upp eric . idag var dagens utmaning alltså att cykla ut till alnäs . ut till sunnersta .
och vi räknade väl ut att det skulle ta cirka 40 minuter . och hujeda mej vilket tempo killen höll ! jag kom fram med två ben som var som spagetti och alldelens anfådd . dagens första fyspass och ett till skulle det bli .
kom fram och fick reda på att jag skulle jobba med rami......... nejdå nu ska vi inte vara sånna . vi var ett härligt ledarteam .
när dagen ledde mot sitt slut hade jag slängt ur mej ett gäng korkade citat och barnen var som ledare för mej . knas !

cykla hem på 45 minuter och därefter direkt till ishallen för att kolla på skills competition .

.

and i need you, but then what ?

nu blir det nog dags för mej att hoppa i säng .
jobb imorgon igen . känns lite konstigt att komma tillbaka nu sista veckan, när man har haft ledigt i 4 veckor . precis som om jag har tappat stinget . men jag kommer väl tillbaka på banan imorgon igen . får man hoppas iallafall ! det ska ändå bli kul i vilket fall som helst .

nu på kvällen fick vi besök av familjen sundbom så då åt vi upp resterna från gårdagens fika och dom började genast prata om det jämt och ständiga ämnet, hockey .
pojkarna badade och jag satt endast och lyssnade på deras eldiga diskussioner .

GODNATT .

i will never say never .

är nyligen hemkommen från biosalongen . såg alltså den nya filmen "the karate kid" med jaden smith och jackie chan .
jag rekommenderar verkligen den filmen ! en perfekt familjefilm som väcker starka känslor men är samtidigt väldigt levande och intensiv . filmen bjuder på några fantastiska scener där man verkligen visar dom bästa sidorna av kina och man blir väldigt sugen på att åka dit . iallafall jag..



the karate kid

nu ska jag iväg med hela familjen och beskåda den nykomna biofilmen karate kid .


jaden smith, en utav skådespelarna i denna film, otroligt söt ?

later !

life isn't about waiting for the storm to pass.. it's about learing to dance in the rain .

godmorgon bloggen .
vilket fruktansvärt hemskt väder det har varit inatt . inte nog med att det regnade hysteriskt mycket utan det både blixtrade och åskade också . det kändes som att himlen skulle rasa ner vilken sekund som helst och var tioende minut så blev det ljust i absolut hela huset . som om någon slagit på lampan .
och då låg jag och tänkte på.. är detta en slags naturkatastrof ?

hemskt .

ögongodis .

nu har jag precis kollat på en film och proppat i mej en hel påse popcorn .
mår dåligt nu när jag skriver det sådär.. men får intala mej själv att popcorn faktiskt framstår ur majs och det är nyttigt . och om man ser det på den andra sidan så är popcorn betydligt mycket nyttigare än godis .

funderar på vad jag ska hitta på imorgon . blir nog att åka till gränby och kika lite, skulle helst vilja åka till stan men..
och nu får jag inte glömma att nämna . låten som jag tror alla har fastnat för och lyssnar på om och om igen . låten som alla har på sina spotifylistor och som alla kan texten på har äntligen släppt ut den officiella musikvideon .
jag beskådade den för endast någon dag sen och jag kan sitta och kolla på den om och om igen .

watch and learn .

om du aldrig har provat, hur kan du då vara säker ?

sådär nu är hela födelsedagsfirandet över och idag fick jag hela köret.. tårta, mera presenter och släkten kom . finns inte så mycket mer att säga, vi fikade och kollade därefter på lite hemmavideo filmer . hursomhelst så ska jag iallafall visa alla superfina presenter jag har fått under dom här 3 dagarna .

detta fick jag av mina underbara kompisar:

- en klocka (beställt)
- en tröja från h&m
- en film "har du hört ryktet om morgans?"
- en plånbok
- spotify premium
- en blomma
- en limpa
- en ring (har inget kort på den)



av familjen/släkt fick jag:

- en bok "så länge vi båda andas"
- en film "what happens in las vegas"
- en ljusstake
- presentkort på h&m, 300:-
- ett glas
- 500:-
- en cykel
- ett tv-ställ
- en parfym "DKNY, be delicious"




nu ska jag snart ut på en löprunda .

.

this is ten percent luck, twenty percent skill
fifteen percent concentrated power of will
five percent pleasure, fifty percent pain
and a hundred percent reason to remember my name .

blame it on the pop

all the crazy shit i did tonight, those would be the best memories .

jag är nu hemkommen från att ha spenderat 3 timmar i ishallen .
dessförinnan det var linus, jacob, emma och julia hemma hos mej efter att ha stannat kvar över natten efter gårdagens och nattens poolparty .

gårdagen blev otroligt lyckad och jag måste säga att jag har hur underbara kompisar som helst . jag fick jättefina presenter ifrån allihopa och strax efter middagen började det rulla in lite annat folk . linus och gustav kom först till kvarn . linus kom även han med en present, en limpa .
det hela slutade ungefär någon gång efter middnatt och då kan man sammanfatta huset som en stor sjö.. ocean ? det var vatten överallt .
när ungefär alla hade dragit satt vi på en film och gjorde iordning lite popcorn . john blund kom därefter på besök vid 4 någon gång .

till en stor besvikelse har jag dock inga bilder . men får se ifall det dyker upp lite från annat håll .
och juste ! det förra inlägget är skrivet av en viss allert .

Big party

Nu är min feta fest slut och jag är jättenöjd med kvällen. Nu är jag bakis som fan och käkar popcorn som en  hungrig människa. Mitt huvud gör ont för jag drack nog lite för mycket, hehe.

Jag måste sova nu annars blir det en ocean av spränging i mitt huvud.

Gud så jag älskar fötter. speciellt om dom är rena och blöta.

idag är det min dag !


så har man blivit 17 år .
i 17 år så har jag nu existerat på detta runda blåa klot . helt sjukt vad tiden går snabbt egentligen !
men dagen har inte riktigt känts som en födelsedag, ingen tårta och ingen släkt . men det kommer på lördag det !
vaknade iallafall upp av att mamma och melvin kom in och sjöng för mej . öppnade sedan några fina presenter och sedan gick vi ner och åt frukost .
under dagen så åkte vi till gränby och där fick jag även en till present .
eftermiddagen spenderade vi i stockholm där vi träffade resten av familjen .
sedan måste jag även passa på att tacka för alla fina gratulationer . på facebook, sms och även via telefon !
det gör mej superglad .

bilder på presenterna kommer inom kort !

godnatt .

är nyligen hemkommen från en promenad genom uppsalas fina gator med linnea .
nu ska vi däremot sova .
GODNATT