without you .

underbar låt .

sa du derby ?

idag var dagen kommen, dagen då det var dags för almtunas damer att möta iron . derby för hela slanten och det kunde inte ha gått sämre, för min del alltså . dock så gick det hem iallafall då matchen slutade med en vinst på 5-1 . lirade inte på hela sista period då jag fick ett astma anfall som aldrig förr, obehagligt .
överdosering av nässpray, hostmedicin, halstabletter och ventoline togs också för att kunna lira matchen.. det skulle inte förvåna mej ifall jag ramlar ihop och dör snart .
det var typ allt för nu, bara ladda om batterierna tills nästa match på onsdag .

at night .

if you come any closer..

ahmen tjena, varför händer det där aldrig mej för ?! HATAR FILM .

Gästinlägg

Tja kompisar!

Detta är ett gästinlägg. Jag kan tyvärr inte tala om vad jag heter pga vissa rättighetsskäl, men jag brukar kalla mig själv för Bonti.

Bonti kommer ursprungligen från Peru och betyder körsbär. Jag äter körsbär minst två gånger om dagen bara för att det är gott.

Ni undrar säkert varför inte Mathilda sitter å fingrar på tangenterna en dag som denna och då kan jag för det första lugna er och tala om att hon kommer tillbaka och för det andra så är det pga att hon är på kurs med den svenska blogg-eliten.

Detta gör att undertecknad ställer upp och hjälper sin vän, så ni lär se mer från mig här framöver och jag ska inte göra er besvikna gott folk.

God natt folket!

Bonti


marknadsundersökning

dags för er att göra ytterligare en insats här i livet .
som jag skrev om tidigare (inlägget hittar du här) ska jag och två klasskompisar starta ett eget UF-företag som projektarbete det här året .
vi har precis börjat produktionen och håller nu på att göra en marknadsföring .
klicka på länken HÄR och hjälp oss att besvara en del frågor .

i will never make it by, without you .

ligger och funderar på vart jag ska få lite pengar ifrån (inklusive vart mina pengar har tagit vägen - det förblir ett olöst mysterium) ? amanda och jag var inne på att man kanske skulle börja tippa, hör titt som tätt att det faktiskt går vägen för mina klasskamrater, så kanske är det på tiden att man ska följa strömmen . tror dock att det snarare skulle slutar med att jag skulle gå minus istället . att gifta sej rikt är inte heller något alternativ va ?
men jag vill så innerligt ha dessa skönheter, hur snygga är inte dom !?  + en massa annat fint nu fram till hösten . vore inte helt fel om det skulle regna pengar imorgon över frejs väg 19a . tack på förhand !

when you talk to me, my heart races .

med brist på fantasi och allmän bloggtorka drar jag till med några fina bilder istället .

livet leker ?

idag har det varit en märklig dag . planeringen såg (observera såg) ut som sådan senast igårkväll att jag idag skulle åka ner på stan, äta lunch med mamma, åka till sjukhuset och ge blod och därefter åka till skolan för 2 timmars idrotts-mentor .
dagen blev dock helt annorlunda.. jag vaknade med en sådan smärta i foten att jag knappt kunde gå . varför ? jo för att jag stukade foten igår på fysen, tänkte dock inte mer på det och körde som vanligt igen . idiotiskt gjort utav mej, så det fick jag betala för idag . jag åker då ner på stan för att möta upp mamma och sedan vidare till närakuten, eller nått ? när vi sedan är klara kanske 45 minuter senare hoppar jag på kryckor . kryckmongo .
hela planeringen var redan då förstörd, så jag hoppade vidare och vi åt lunch på amazing thai därefter gav jag blod, som planerat dock 2 timmar försenat . blev alltså ingen skola för mej och träningen på kvällen gick åt helvete . för att göra det hela lite värre har vi seriepremiär på söndag också.. fuck my life, typ .

being single .

there is no tomorrow .

"Livet är inte alltid en dans på rosor. Det är sällan då allting går som man vill. Då allting går precis som planerat. Ibland känns det som att man bara vill ge upp allt. Då benen inte orkar lyfta en längre. Man vill bara falla ihop som en tung sten och landa på den hårda marken. Aldrig mer resa sig upp. Det kan kännas som att man vandrar uppför ett berg som aldrig tycks ta slut. Man kommer aldrig fram. Det tär på krafterna och tillslut så orkar man inte. Man ser inte längre sitt mål. Man minns inte varför man valde att utsätta sig för den långa vandringen.

Ibland känner man sig osynlig. Oduglig och oälskad. Som om man vore den mest ensamma personen på jorden. Varje sekund känns som 100 knivhugg. Varje minut är en kamp och dagarna tycks bli till en evighet. Man gråter sig till sömns om kvällarna och natten bli den mest smärtfyllda tiden på dygnet.

Man tror inte att någon förstår. Att det aldrig varit någon annan som genomlidit det man själv går igenom. Oron i kroppen gör det svårt att koncentrera sig och tankarna snurrar omkring i huvudet likt torpeder. Men det finns ingen som kan ge dem ett svar.

Det är svart. Likt ett stort hål som gestaltar den sorg och smärta man känner. Ångesten tynger som en sten i bröstet. Allting inuti en har gått sönder. Som om någon krossat ens hjärta i tusen bitar och sedan trampat på det. Det dyrbaraste i livet man hade har försvunnit.

Att ständigt få kämpa för att bara hålla sig ovanför ytan. Hur man än försöker sjunker man bara djupare och djupare... Och det verkar aldrig ha ett slut.

Man tror att det aldrig kommer gå över. Att värken i kroppen aldrig kommer försvinna. Att det inte finns något annat sätt att få bort smärtan än att ta sitt liv. Låta kroppen förmultna till jorden och låta själen förföras någon annanstans. Långt bort."

Av: Mathilda Gustafsson

.

put your records on .

dagen till ära har jag spenderat i ishallen så gott som hela dagen, inte så förvånanade kanske . men innan det övningskörde jag till farfar och hälsade på honom en liten stund . klockan 16.00 var det sedan dags för oss att möta gnaget där det blev en vinst med 5-3 . otroligt skönt ! allting fungerade och det kändes som att vi alla var födda till att spela hockey, eller nått..
i natt pratade jag även med emma som just nu befinner sej på andra sidan atlanten . skönt att äntligen få höra hennes röst, fy tusan vad jag saknar den tjejen !

en massa fint .

we don't need to rush .

nu ska jag ta med er in i en värld fylld utav nummer, felaktigheter och komplikationer - välkommen till min vardag för den här veckan . jag ska aldrig jobba med ekonomi när jag blir stor . fy sjutton vad tråkigt det är ! nästan så att jag längtar tillbaka till skolan lite, fast bara lite, man tackar ju inte nej till den goda lunchen man får varje dag .

we don't recognize the moments..

"you know it’s been said that we just don’t recognize the significant moments of our lives while they are happening . we grow complacent with ideas, or things or people and we take them for granted and it’s usually not until that thing is about to be taken away from you that you’ve realized how wrong you’ve been that you realized how much you need it, how much you love it ."

once upon a time..

autumn 2011 .

hur mysigt är det inte med höst egentligen ?
vid närmare eftertanke så tror jag nästan att det kan vara min favoritårstid på hela året . nu regnar det dock och det kan det gärna få låta bli . som tur är kommer jag sitta inne på pappas kontor hela dagen .
måste också passa på tacka att alla er för alla fantastiska kommentar i förgående inlägg ! har fått så sjukt mycket inspiration och idéer tack vare er . nu ska vi försöka skapa världens snyggaste tygpåse så får vi se om kanske just din tygpåse finns att köpa inom kort .

with a street to long to walk .

igår var jag på kick off med alla som ska starta ett eget UF-företag .
alla inledde ungefär sina föreläsningar med "även jag har en gång i tiden suttit exakt där ni sitter idag och tänkte då: det här kommer aldrig gå" men sen så lyckades dom givetvis starta så bra företag som de sedan har byggt vidare på, till aktiebolag, vunnit EM-guld och så vidare - för så bra kommer det ju verkligen gå för oss !?
för eran info så heter iallafall mitt företag SmartBags UF (värt att lägga på minnet!) och vi kommer att göra tygpåsar, hehe . men inte vilka tygpåsar som helst, vi ska nämligen sy dom för hand och göra olika små fack i dom, hur smart !? tappar själv alltid bort mina nycklar, mobilen osv. i mina tygpåsar .
men nu behöver vi då lite hjälp och frågar därför ER vad ni tycker att man ska göra för tryck på dessa påsar (så de blir lite finare)?
ett tryck på michael jackson, rihanna, lil wayne eller kanske någon fin text ? vad tycker du ?

set fire to the rain .

i let it fall, my heart
and as it fell, you rose to claim it
it was dark and i was over
until you kissed my lips and you saved me
my hands, they're strong but my knees was far to weak
to stand in your arms without falling to your feet .
but there's a side to you that i never knew,
all the things you'd say, they were never true,
and the games you'd play you would always win .

but i set fire to the rain,
watched it pour as i touched your face,
well, it burned while i cried
'cause i heard it screaming out your name, your name .

I’m walking on the water shining like a rhinestone .

autumn .

oktober inleddes med ett fruktansvärt fint väder . idag var det dock tvärtom, grått, mulet, regn och kallt .
som tur var har jag spenderat absolut hela min dag i ishallen . passade även på att ta en lång och fin sovmorgon till 12 imorse . välbehövligt med tanke på att jag ska gå upp klockan 5 imorgonbitti . fy farao .

i will lead you home .

1 mål, 1 vinst och en oavgjord match åstadkom lillebror med idag . en helt klart godkänd insats !
när vi kom hem åt vi på den nya pizzerian här i gamlis, värt att notera . därefter har jag endast legat i min (markus) säng och kollat på film, bridesmaids . så roligt har jag en lördagskväll som denna .

you matter .

mot stockholm .

dags att bege sej till mälarhöjden för att kolla på när lillebror spelar ishockey .
härligt !