until my heart stops beating .

godmorgon universum, världen, europa, sverige, uppland, uppsala .
dagen till ära vaknade jag med en lindrig huvudvärk och ett sånt där jobbigt illamående . men fy tusan vad kul jag hade igår ! kan inte bli annat än bra när man går ut med ett toppen gäng .
när klockan sedan närmade sej halv 3 var det dags att åka till sjukhuset och se farmor en sista gång . jag har hört folk säga att en död människa ser så fridfull och avslappnad ut, det stämmer till en viss del men de ser även så fruktansvärt annorlunda ut . på något sätt så kändes det inte ens som att det var min farmor som låg där . ganska obehagligt, jag vill minnas henne som den hon var när hon levde och inte bilden av henne när hon låg där på sängen, livlös . dock skönt att få se henne en sista gång .
på kvällen åt vi sedan middag med mormor, beatrice, robert och izabella . hoppas jag också lagar lika god mat när jag blir mormor, vore inte helt fel det !

we found love in a hopeless place .

ledig idag igen . ska snart bege mej ner på stan för att käka lunch med mamma och efter det ska vi vidare till sjukhuset för att ge blod . eftersom jag är 18 år nu så är det något jag får göra . känns rätt också, med tanke på att det kan rädda liv .
när det är klart ska jag ner på stan igen för att kika lite kläder . ikväll blir det träning och därefter utgång som gäller !

falla fritt

"vad vill du säga när allting är sagt? vad vill du känna när någon har tagit din makt? du vill att jag ska sjunga men bara om sånt som hör till sitt. men ska jag sjunga, då ska det finnas tid att sjunga fritt. vem vill du spela när du lagt alla kort? hur vill du leva när tiden går för fort? du vill att jag ska känna för något som aldrig känts som mitt. men ska jag känna, då ska det finnas tid att känna fritt."
- melissa horn

you deserve to be with someone who makes you happy .

idag har jag bara varit hemma . pappa orkade inte jobba med tanke på omständigheterna och jag tror att det var lika bra det, hade bara känts fel att sitta vid kontoret och låtsas som ingenting .
har iallafall stökat och fixat lite med rummet idag . alva har målat klart nu så nu var det bara att ställa möblerna på plats igen . ska införskaffa lite nya gardiner och sånt också så det matcher med de nya väggarna . är redan jättenöjd med resultatet !
ikväll har jag ingen träning så det blir bara att ligga hemma och slöa . tyvärr, hemma är det sista stället jag vill befinna mej på just nu . behöver komma bort ifrån allt .

hon vill vara blind, så fin låt, så bra .

people's bullshit and fakeness are the main reasons why i like to be alone .

vila i frid älskade farmor ♥

.

saknar .

ask me to stay .

crazy, stupid, love, friends with benefits och deja vú är de filmer jag har sett i helgen .
alla tre är absolut några jag rekommenderar er att se, innehållandes ett par snygga killar, den där typiska kärleken som endast finns på film, komedi, spänning och en grymt bra på actionfilm som grädden på moset .
för de som har fördomar mot friends with benefits på grund utav trailern och den stora liknelsen till "no strings attached" så tycker jag verkligen att man ska ge den en chans . den innehåller inte alls så mycket sex som man skulle kunna tro och handlingen skiljer sej storartat ifrån den andra filmen . jag kan inte säga vilken jag tyckte var bäst utav de två filmerna, men båda är absolut några man ska se .

du vill att jag ska känna för något som aldrig känts som mitt, men ska jag känna då ska det finnas tid att känna fritt .

vad sjutton gör jag uppe nu ?
nu förväntar man sej säkert något smått spännande svar i stil med att jag ska åka utomlands med familjen, för det är det första jag tänker på när klockan ringer 05.30 på morgonen . att resa bort . men så bra ska jag självklart inte få ha det . de här kommande 2 veckorna kommer jag nämligen praktisera hos min pappa istället för att gå i skolan . och han börjar jobba klockan 6 på måndagar, vilken lyx ! dock så gäller det endast måndagar så resten utav dagarna kommer jag få sova några timmar till iallafall, tack och lov .
i helgen har jag spelat match, kollat på en massa bra filmer och så har jag även tagit mej i kragen och fixat mitt rum . eller iallafall börjat . så igår kom alva hem till mej och började spakla . hur bra är det inte att ha en målare som vän ? älskar att ha kontakter . ska nog börja lära känna lite fler människor, kan vara bra att "ha" .

weakness .

igår fyllde farmor 70 år, det enda jag vill är att hon ska bli frisk nu .

.

when life offers you a dream so far beyond any of your expectations
it’s not reasonable to grieve when it comes to an end.

work it .

"vad fick du för present i julklapp i somras?"

här kommer inlägget precis som lovat .
i tisdags åkte jag alltså klockan 6 (!!!) på morgonen till karlstad . nu var det äntligen dags för tv-pucken ! att kolla på när markus lirar match kan vara bland det bästa jag vet, konstigt nog . dock så gick det inte så bra för uppland trots all potential som faktiskt finns i laget . jag åkte iallafall hem från karlstad på torsdag eftermiddag då jag skulle åka till örnsköldsvik med mitt egna lag dagen efter . tågresan hem var allmänt seg och som grädden på moset fick jag reda på att foppa befann sej på den matchen jag inte skulle hinna kolla på . surt !
hemma i gamla uppsala väntade pillan och petra på mej utanför huset . de stannade kvar över natten och tidigt på fredagsmorgonen åkte vi sedan till ishallen för att sätta oss i minibussarna till örnsköldsvik .
för att göra en lång historia kort så hade jag en helgrym helg där uppe ! vi slutade dock på en 7:e plats av 8, men med tanke på motståndet gjorde vi ganska bra ifrån oss .

i'm bulletproof, nothing to lose..

har haft världens bästa vecka i karlstad och uppe i örnsköldsvik med de härligaste tjejerna som finns . dock så är mina ögon på tok för trötta och min kropp är helt mörbultad för att kunna skriva er ett inlägg nu .
men härmed lovar jag er ett inlägg innehållandes mycket text och ett par fina bilder inom en snar framtid !
GODNATT .

you will hate that i never gave more to you, than half of my heart .

you're perfect as you are .

long time no seen .
har hänt en del sen jag uppdaterade sist . har som sagt färgat håret, jag får alltid till en början en chock och en "vad-fan-har-jag-gjort" ångest men nu har jag vant mej och är riktigt nöjd med resultatet ! har gått i skolan, tränat, gråtit flera liter, följt med amanda till 4-ever tatoo när hon gjorde sin tatuering och i går var jag även med henne hela dagen för att fixa och dona inför hennes födelsedagsmiddag som hon sedan hade på kvällen .
kvällen blev mega bra och det var sedan dags för min andra utgång, saluhallen . dansade tills fötterna värkte och sedan skjutsade världens bästa eve hem oss till skölsta . idag har vi chillat galet men även städat undan lite efter gårdagens festligheter . mot eftermiddagen åkte vi till ishallen för att beskåda j20 och sedan även j18 för min del .

kiss me till you're drunk and i'll show you .