take a smile .

"Happiness is not a destination. It is a mood, it is not permanent. It comes and goes and if people thought that way then maybe people would find happiness more often"

varje gång är som den första gång vi sågs..

herregud.. klockan är redan 19.00 och jag sitter fortfarande här med nattlinne och håret slarvigt uppsatt i en knut . heja mej .
men vafan, klockan är egentligen bara 18.00 och jag har faktiskt spenderat en stor del utav dagen framför mina så älskvärda skolböcker . sen att jag knappt förstår vad jag gör, det är en annan femma . nu är det däremot dags för middag .

don't let your mind stop you from having a good time .

så blev man 2300:- fattigare idag då . men det var på tiden . har inte unnat mej några fina kläder på hur länge som helst nu, känns det som iallafall .
fredagen som sådan har jag spenderat i helvetes jävla äckelskolan som just nu går mej på nerverna . om jag håller mej till liv tills påsklovet ser ganska riskabelt ut . efter skolan åkte iallafall jag och amanda och gymmade och nu ligger jag alltså här i sängen och laddar upp med desperate housewives inför imorgon . godnatt .

baby, you're the one i need tonight .

idag under lunchen har amanda, jag och emma konstaterat att det finns många killar som har väldigt stora förutsättningar och potential till att bli riktigt snygga . även att det finns en hel drös söta killar därute som ännu är oupptäckta . tjejer har till viss del en förmåga att alla kretsa sej till en och samma kille . istället för att faktiskt se mellan fingrarna och hitta honom .

jag fick alldeles nyss en uppenbarelse..

jag saknar dansen like hell . och jag vill/ska/måste börja dansa nästa termin .
hockey är väl typ mitt liv nu ? men den kommer aldrig kunna fylla det tomrum av glädje som dansen gav mej när jag stod på scenen .

.

you brought me sunshine .

förutom att jag kollade på burlesque i fredags så var jag som många andra i ishallen och kollade på j20 som lirade kvalet till superelit . bland publiken träffade man många saknade människor som man inte träffat på alldeles för länge sedan . men dock så slutade matchen med en förlust .
nu är det däremot söndag och den resterande helgen har spenderats framför desperate housewives, i gymmet och delvis med familjen .
ikväll kommer däremot amanda och återigen ger mej sällskap framför solsidan . mys !

burlesque .

alldeles nyss måste jag ha sett en utav världens bästa filmer . ville se om den innan jag ens hade sett klart den . sen blev jag helt upp över öronen förälskad i cam gigandet . och christina aguilera är ju skönheten själv, inget att säga till om angående den saken .
att filmen likaså innehåller dans och musik är ju bara ett stort bonus .

meet me on the equinox .

vi är på väg mot ljusare tiden . det känner jag . detta väder gör ju så att man nästan vill göra ett glädjeskutt stup i kvarten . därför beger jag mej och min allt för otränade kropp till gymmet och möter upp amanda . pappa har äntligen fixat ett nytt årskort - ytterligare ett glädjeskutt . fuego och sedan lite styrketräning i gymmet står på schemat .

farväl jupiter .

känner mej fullkomligt redo att ta steget ut i arbetslivet. det här med att jobba tror jag verkligen är min grej . lång god lunch, promenad ute i solen, en runda till gränby centrum.. nej, fruktansvärt onödigt att gå i skolan i större delen utav sitt liv . det är såhär det ska vara .

pretty woman .

hade en väldigt mysig söndag med amanda igår till skillnad från hur mina andra söndagar brukar se ut, då man endast ligger och deppar över att det faktiskt är söndag .
vi gick först på en 2 timmars promenad och sedan kom hon hem till mej lite senare på kvällen . vi kollade givetvis på solsidan, åt middag, myste med lite massage och tända ljus tillsammans med pretty woman på tv:n . underbart !
var ett tag sen jag såg den filmen, men det är otroligt hur fin den är . och julia roberts !? helt klart den vackraste kvinnan som finns .

a drop in the ocean .

it's just a drop in the ocean
a change in the weather
i was praying that you and me might end up together
it's like wishing for rain as i stand in the desert
but i'm holding you closer than most, cause you are my heaven .

.

i'm leaving home .

varje år så blir jag alltid lika besviken över vem som går vidare i melodfestivalen . jag förstår inte varför det ska vara så himla svårt för rätt bidrag att vinna . inte för att jag är så himla insatt . eller är jag det ?
oavsett vad så är det faktiskt ett skämt att eric saade har vunnit . men jag förstår också hur han kunde vinna .
jag menar det är så otroligt många tjejer som faktiskt är förälskade i honom, han ser bra ut och han har ett bra framträdande .
men jämfört med danny så måste jag säga att han är som en bananfluga i rymden (?) dvs. ingenting alls .
nej . helt enkelt . fel bidrag vann igår .
igen..
melodifestivalen beskådades iallafall hemma hos dessa med amanda . och såhär tyckte dom om att eric saade gick vidare . sängen flög ut genom fönstret direkt !

spring .

efter en vecka med obeskrivligt många prov, besvikelser och överraskningar blev det äntligen helg .
i fredags gick jag en sväng på stan med amanda och linus innan jag begav mej till kiropraktorn . skapligt obehagligt att knäcka nacken och ryggen sådär, men kände mej så gott som en ny människa efteråt .
därefter begav jag mej hem till alva där även liza, elin och malin var . beställde hem pizza från internet för första gången och hade det allmänt trevligt .
har även börjat dyka upp allt mer och mer vårtecken i uppsala stad . man kan inte mer än att längta efter den hettande solen, alla mysiga grillkvällar, en betydligt brunare nyans på huden och allt det där . så här i början av mars så känns dock allting så otroligt långt bort .
men trots allt är det i slutändan liksom alltid så värt att vänta på . så så länge får vi fortsätta bli löjligt exalterade för vaje litet vårtecken . för det kommer kort och gott att bli - jävligt bra .kärlek .


i throw my hands up in the air sometimes .

hej . jag har ont överallt . i varenda liten sena, muskel, nerv, skelett i kroppen..
totalt nedbruten tjej . men så blir det efter en helg full med hockey . "hockey ska göra ont, för det är det som är hockey" har jag hört någon säga . och det stämmer väl ganska bra .
spelade med flicklaget igår mot västerås . det blev en vinst med 19-0 . nästan lite skrattretande, blev inte så värst kul tillslut .
dagen till ära har jag spenderat i ishallen hela dagen . först i UNT-cupen då vi mötte gimo . det blev en tung förlust som inte var så vidare kul.. 1 timme senare stod jag på is i den andra hallen då det var dags för våran sista seriematch mot västerhaninge .
och vi spelade så jävla bra . allting föll på plats och det var som att vi aldrig hade gjort något annat . matchen slutade 4-0 och även jag lyckades hänga en .
nu är säsongen slut och jag har haft en sådan tur som har fått lirat med världens underbaraste gäng .

björn gustafsson .

björn gustafsson får stå för underhållningen denna lördagskväll .
och han gör det BRA .

040311

här sitter jag i skolans bibliotekt och inväntar tills klockan ska visa 16.30 . idag är det dags !
har försökt undvika det så länge, men nu går det bara inte längre .
idag är det dags för mej att bege mej till frisören .
och nu ska allting bort . puts väck .
allt jag har försökt spara ut i ett år, kommer nu försvinna på endast några sekunder .
NERRVÖÖÖSSS .

beställt .