seven things that cross your mind a lot.

jag har säkert en hel del saker som flyger förbi i huvudet mellan varven, men det första jag kommer och tänka på är väl något i den här stilen:
[1] "undra vad blir det för mat idag ?" [2] framtiden [3] "vart fan är min mobil ?" [4] hur jag kunde gjort saker annorlunda, alltid lätt att vara efterklok [5] kan inte låta bli att skriva skolan, alla dessa skolarbeten och inlämningsuppgifter är något som alltid tar över hela min tankeverksamhet [6] killar ? [7] "jag. är. tjock"

kvalborg .

idag är det kvalborg alltså - dagen innan valborg .
den spenderar jag som bäst hemma och förbereder mej inför den riktiga högtiden . idag har jag även hunnit med att gå i skolan, helt okej skoldag . därefter gick jag och amanda på stan i panik om vad vi skulle ha på oss imorgon . in och ut i varje affär, amanda lugn som en filbunke och jag höll på att bryta ihop totalt . 1 timme senare hittade vi dock både två någonting att ha på oss, tacka gudarna för det !
och juste, ni som inte har lyssnat på veronica maggios nya skiva, så måste ni göra det nu med detsamma !

eight ways to win your heart .

hela åtta saker !? jag vet ärligt talat inte, finns ju vissa saker man vill se hos killar, andra inte . blir man kär så blir man . hos varje kille finns det jämt saker man inte tycker om, men man kan lära sej accepera det och gå vidare . fördelarna vinner oftast över nackdelarna .
men om jag skulle skapa min egen drömkille skulle han väl ha några utav dessa egenskaper:
1. var charmig, en kille med en viss charm är något som jag faller otroligt lätt för 2. var självsäker, men inte så mycket att du tror att hela världen kretsar kring dej 3. det är insidan som räknas men utsidan ger insidan en chans, en kille med ett snyggt utseende är alltså inget man säger nej till 4. var omtänksam, visa att du bryr dej om mej 5. något jag tycker är grymt attraktivt är killar som är duktiga inom sin sport, så en idrottsintresserad kille är alltså en självklarhet 6. spontanitet och överraskningar är alltid ett stort plus ! 7. humor, jag vill kunna ha roligt tillsammans med dej 8. lyssna och finnas där för en .
lite små töntigt sådär..

when we were seventeen .

nine things about yourself.

here we go again.. idag blir det alltså 9 saker om mej själv . det ska väl inte bli så svårt att skrapa ihop tycker man .
1. jag är född 3 veckor för tidigt
2. jag absolut hatar allt som har med fotboll att göra .
3. jag har varit med i en karusellolycka
4. i'm a fool for love
5. jag är rädd för nästan allting: mörkrädd, att åka hiss, höga höjder, trånga utrymmen, insekter, havet och så vidare..
6. jag har egentligen jättelockigt hår . dock är plattången min absolut bästa vän som jag använder flitigt, morgon som kväll .
7. jag är ett kontrollfreak och måste hålla koll på allting.. om det är positivt eller negativt att hamna i samma grupp som mej under ett skolarbete, det vet jag inte ?
8. jag har brutit ett revben
9. jag är kräsen gällande mycket, speciellt mat

allting har förändrats men du finns kvar .

första skoldagen idag efter lovet då . den innefattade ett G på spanskaprovet, ett MVG på geografiprovet och en galet god lunch . det låter ju som en förvånansvärt bra dag ändå.. men det kan jag lova er att det inte var . en skoldag på 8 timmar borde inte få vara tillåtet precis sådär efter ett lov . nu är jag trött och ska sova . GODNATT

ten things you want to do before you die.

nu när jag är i skolan, har all tid i världen och redan är fruktansvärt skoltrött tänkte jag passa på att börja på min lilla lista jag skrev om i det förgående inlägget.. kul va ?
10 saker alltså .
vissa drömmer om saker som fallskärmshoppning eller bungyjump, det är dock inget för mig eftersom jag förmodligen skulle dö av rädsla redan innan hoppet . av ungefär samma anledning kan vi stryka bort bergsklättring eller någonting annat som innefattar höga höjder .
att sjunga inför en stor publik är något vi också kan utesluta, inte då på grund av min höjdskräck utan för att jag har kommit till den insikten att jag inte alls har någon talang för sång, överhuvudtaget .
men hur som helst, here it is:
[1] besöka alla olika världsdelar - jorden runt [2] roadtrip i USA [3] bada med delfiner [4] bli förälskad - hjälplöst och utan villkor [5] vara vaken en hel natt och därefter kolla på soluppgången [6] äga ett par christian louboutin skor [7] kolla på en NHL match [8] göra en hole-in-one [9] vara med i en film [10] bli nöjd med mej själv

like before .

day one: ten things you want to do before you die.
day two: nine things about yourself.
day three: eight ways to win your heart.
day four: seven things that cross your mind a lot.
day five: six men you think are really handsome.
day six: five things you like to do.
day seven: four turn offs.
day eight: three turn ons.
day nine: two favorite songs. (varför den här har blivit fet markerad har jag ingen aning om..)
day ten: one confession.
denna ska jag lyckas genomföra hade jag tänkt . bringar förhoppningsvis lite mer sensation i bloggen . fast vad vet jag.. nog om detta, tillbaka till tv:n .

OH BOY .

sista dagen på lovet (låter otroligt sorgligt) spenderades nere på stan vid bryggan med folk jag inte träffat på sisådär ett år, nämligen så gott som alla dansare från min gamla klass . otroligt trevligt och en hel del konverserande från olika håll ! mycket att ta igen efter så lång tid .
när jag sedan kom hem somnade jag direkt och vaknade sedan upp 10 minuter innan jag skulle åka iväg på fys . en sak kan jag säga: jag hatar hockeyfys . så galet jobbigt ! hoppas dock att det ger resultat, annars jävlar .
bilder från dagen kommer förhoppningsvis inom kort, ska ragga liter bilder från de som faktiskt tog kort .

igår var jag högst upp, imorgon är jag nedanför .

påskafton .

igår var det påskafton för hela slanten . och även min första påskafton utan något godis ?! istället låg det andra fina saker i mina påskägg . av mamma fick jag ett nagellack, en keps, ett bälte, strumpbyxor och 2 bh:ar . på eftermiddagen åkte vi sedan hem till farmor och farfar . där bjöds det på god mat och ett trevligt sällskap . efter maten fick farfar för sej att jag och johanna skulle raka av hans hår . aldrig gjort något liknande, men det gick bra det också !
av farmor fick jag en fin tekopp istället för godis men när efterrätten sedan plockades fram åt jag så mycket så jag mådde illa.. life is good .
när jag kom hem fick jag ytterligare ett presentkort på sf bio av mormor . nu skulle jag kunna bosätta mej hos filmstaden de resterande dagarna på lovet . någon som vill kolla på bio någon dag ?
på kvällen hade jag sedan ingenting att göra . första gången på hela påsklovet och jag fick total hybris . vad som hände sedan förblir ett mysterium .

shoot

fredagen spenderades först en liten snabbis hos amanda då vi tog tillfället i akt att bara lägga oss ute i solen och låta tiden rinna iväg . när hon sedan skulle vidare cyklade jag hem till mej och gjorde absolut ingenting, men ibland är det just det som behövs också .
fram mot kvällen träffade jag amanda (IGEN) nere på stan för att kolla på bio, red riding hood . helt okej film med en galet snygg kille, läs: shiloh fernandez . min nya man ?

då står pojkarna på rad .

igår träffade jag som sagt erik . vi satte oss på bryggan med lite jordgubbar, pratade på om allt möjligt precis som om vi fortfarande sågs varje dag i skolan och bara hade det allmänt trevligt .
på kvällen träffade jag sedan emma och amanda för en spontan middag . det blev jalla jalla och pizza för min del . därefter gick vi åt olika håll och jag mötte istället upp jacob och gustav . vi gick vidare till bryggorna där vi chillade galet och bara levde livet . efter en stund lessnade vi dock på det och åkte hem till mej och myste på altanen, efter en liten stund kom även emma och amanda och gjorde oss sällskap .
favorit just nu . sommar känslor på hög nivå ? ohja !

.

i run away from you sometimes because i just want to know if you would follow .

livet just nu .

och påsklovet fortsätter alldeles perfekt framåt . att det endast är ungefär 4 dagar kvar på lovet det förtränger vi just nu.. för jag tror aldrig jag har utnyttjat ett lov så pass bra som jag har gjort i år .
igår vaknade jag upp hos amandas farmor efter att ha tagit en alldeles för lång sovmorgon . enligt våran tidsplan skulle vi stiga upp ur sängen omkring 10.00 men det blev istället fram mot halv 1..
hon kom sedan hem till mej fram mot eftermiddagen då vi begav oss ner på stan och åt jordgubbar och myste vid ån . på kvällen satte vi oss sedan ute på altanen med en massa ljus, musik och en kopp te . en hellyckad dag som resten utav lovet !
what cookin' annars då ? nu ska jag återigen bege mej ner mot staden för att möta upp erik .

eckerölinjen it is .

idag har jag varit på åland . eller egentligen var jag aldrig på åland då jag inte klev av färjan, men finland befann jag mej iallafall i . jag får nöja mej med det . eckerölinjen var det med andra ord, 70:- för tur och retur . galet !
ett litet äventyr som blev otroligt lyckat . tog dock inga bilder.. måste verkligen ta och skaffa mej en systemkamera snart, blir mycket roligare att förgylla små minnen med hjälp av en sådan istället för en iphone där kvalitén inte är den bästa .

cheaper

i like to be surrounded by splendid things .

nu har det blivit dåligt med uppdatering på bloggfronten.. orsaken till det är väl främst för att jag har försökt spendera så mycket tid av lovet som möjligt någon annanstans än vid datorn . vilket jag antagligen har lyckats rätt så bra med .
i lördags var jag på middag med ett underbart härligt gäng hemma hos emma . vi åt en gudomligt god middag och hittade på en massa annat skoj . kvällen slutade inte förrens 05.00 för min och emmas del och 4 timmar senare låg vi vakna i sängen . söndagen spenderades med min lillebror nere i staden för att kika på lite nya kläder till honom . på kvällen sedan tog jag en spontan resa till märsta för att umgås lite med jacob . vi åkte därefter vidare till sigtuna för att göra filip sällskap och kring midnatt åkte vi sen hem igen .
idag har jag återigen gått på stan, men den här gången var det dock med emma och inte ämnat för att kolla på saker åt någon annan . mysigt och välbehövligt !
det var mina 3 första dagar på lovet, kort och gott .

EFTERLYSES

är det någon som vet vart man kan köpa en sån här galet snygg väska ?
JAG VILL HA .

untz untz untz

ska göra som alla andra och inleda detta inlägg med de tre orden: vilket underbart väder !
tänk att en blå himmel och en strålande sol kan göra livet så mycket lättare . att behöva sitta inne i en skola från 8.30-16.35 är dock inte lika roligt.. och för att göra den här dagen lite mer förjävlig så hade vi även företagsekonomi prov där man knappt hade gått igenom en fjärdedel av det som kom på provet under några tidigare lektioner . men jag håller humöret upp ändå . varför ? jag har världens finaste klasskamrater, vädret är som sagt på topp och om en dag är det påsklov .

actions speak louder than words .

lite smått kär i dessa . vad tycker ni ? hjälp .

i'm tired of being tired .

jag är trött på att vara trött hela tiden .
godnatt .

Conscious Collection

lysande solsken, stekande värme, bruna ben, solblekt hår och dessa otroligt söta kläder från H&M .
jag vill ha sommar nu .

i need you, to need me .

den här måndagen har bjudit på ett helt otroligt väder och termometern visade runt 15 grader . hur skönt !?
förutom det underbara vädret har jag även befunnit mej i skolan, dock ingen nyhet . där var det iallafall dags för ännu en dansföreställning vilket slog dom andra föreställningarna vi sett med hästlängder . kanske var det för att mina så talangfulla vänner var med, och det är inte klokt hur mycket man saknar dansen när man väl sitter och kollar .
imorgon är vi lediga från skolan, resursdag, det tackar man inte nej till . bli nog en sväng till gymmet och sen stan med lillebror .

ain't no sunshine when she's gone .

herregud säger jag bara.. vad segt den här lördagen har gått . hela dagen . känns nästan som att jag börjar bli gråhårig och att ett par rynkor börjar uppenbara sej i mitt ansikte .
hur som helst så spenderas den här lördagskvällen i soffan med familjen framför, förhoppningsvis, en bra film . om jag hade fått bestämma själv hade jag nog valt att göra något lite mer fartfyllt, men nu mår ju kroppen som den mår .

today i don't feel like doing anything .

utanför fönstret så bjuder uppsala just nu på ett riktigt vårväder . att vakna och solen lyser ute gör en sådär lite extra glad . tanken var idag att jag skulle åka iväg och träna lite, men halsen och förkylningen säger emot . har verkligen ingen lust att bli sjuk nu !
igår kväll var jag iallafall hemma hos linnea . vi beställde pizza, gjorde lite fruktsallad och kollade på ett dussin filmer .
typisk helg-låt ? javisst .

no regrets..

you are the only exception .

äntligen helg .
nu ska jag lägga mej i soffan, kolla på desperatehousewives och endast njuta av att inte ha någonting att göra . ikväll ska sedan hem till linnea där vi ska laga iordning något gott att äta och sedan spendera resten utav kvällen/natten åt kolla på alla möjliga olika filmer . skönt !

nobody cares .

sitter just nu i min ensamhet och försöker plugga inför morgondagens naturkunskapsprov.. frågor som: vart får svamparna sin energi ifrån ? är något jag alltså sitter och grubblar över . dock är det inte särskilt roande så ska istället åka iväg till ishallen för att beskåda 95:orna (inklusive markus) möta damlandslaget . därefter är det träning för min del .
får alltså ägna större delen utav min kväll istället till pluggandet.. behöver bara lite tid att förbereda mej mentalt först .
en liten stund till .

like a prayer .

sådär, avslutade den här tisdagen med ett samtal som slutade på cirka 50 minuter med linnea . under de minuterna passade vi på att prata om det senaste som hänt i våra liv, vilket omfattar cirka 3 månader tillbaka eftersom vi har blivit urusla på att höra av oss - något vi verkligen måste bli bättre på .
idag har jag även spenderat en stor del utav min tid i skolan, sängen och i ishallen där den traditionella derbymatchen mellan 8D och 9D spelades .

.

it's only after you have lost everything that you are free to anything .

om jag hade pengar didididi

om du aldrig provat hur kan du då vara säker ?

vad ska man göra när man är hemma och är sjuk ? ska man liksom ta vara på den tiden man har då och grotta ner sej i allt jävla plugg som skolan lämnar efter sej.. så man tillslut mår 100 gånger sämre än vad man gjorde innan man började . eller så kanske man bara känner en lättnad och någon sorts glädje över att det är gjort ?
eller ska man sova - helst hela dagen, gosa ner sej i soffan med en tekopp och en bra film rulle på tv:n ?
jag har seriöst problem angående den frågeställningen . beslutsångest . typ . HJÄLP ?
oskar linnros - genom eld

UPDATE: det blev det sistnämnda alternativet trots allt, hehe..

"hej gumman"

passar på att slänga in ett gulligt litet klipp från emma också . hon charmar mej rejält den där tjejen må jag säga..

if it kills me .

så har man nyligen kommit hem från ishallen och helgen börjar lida mot sitt slut.. varför ska helgerna alltid rinna iväg så fort ? jag behöver soooova .
igår kväll var jag iallafall med min fina vän emma och kollade på bio . black swan visades på filmduken . en aning annorlunda, fin, men också ganska läskig.. kan inte riktigt sätta ord på den .
idag har vi iallafall spenderat 5 timmar i ishallen då vi stog i kiosken och tjänade lite småpengar .

en del av mitt hjärta .

du ska veta att jag saknar dej
det finns känslor som aldrig tar slut
du ska veta att jag inte glömt
det finns bilder som aldrig suddas ut..

i should've kissed you .

första april och slutet på denna intensiva vecka . tacka gudarna för det !
har däremot inte ens märkt av att det är första april idag.. förutom alla små roliga uppdateringar och nyheter på facebook . förhållande hit, och födelsedag dit . inte det första man går på ?
ikväll ska jag iallafall träffa min fina vän alva . som det tyvärr var så länge sen (igen..) vi sågs .
fred ut .