mot falun .

tänkte försöka mej på den här "nya" funktionen med ett tidsinställt inlägg .
så om allt har gått rätt till så sitter jag alltså just nu i bilen påväg till falun, sådär på en fredag .
dock så är väl anledningen till att vi åker dit inte lika glädjande . begravning för farmors syster .

usch, ryser bara jag tänker på det .
vila i frid, karin .
hoppas du får det bättre där uppe .

.


100127

naturkunskapslabb idag .
jag angående en djurcell "ååh den ser nästan ut som min hjärna" .
emma "ja, sådär liten och blå" .

always hardcore .

igår så körde amanda och jag spinning, allra första gången för min del.. och jag skulle nog gissa på att det likaså även var den sista gången .
FYFAN SÅ JOBBIGT DET VAR . och vi körde endast bas !?
har nog aldrig svettats så mycket i hela mitt liv . nästan så det var äckligt . gick nog ner minst 10 kg endast på grund av att jag förlorade så mycket vätska .
dock så var det nog inte mitt typ av pass, då jag faktiskt hatar att cykla ?
så nu vet jag det iallafall . aldrig mer spinning .

snyggingar .


pernilla & linus .

only time .

dagen kunde nästan inte blivit bättre .
endast en jobbig spanska lektion alldelens för tidigt på morgonen, annars kunde jag inte annat än må bra den resterande delen utav skoldagen .
på idrotten bar det av mot fålhagen för att åka lite skridskor, därefter bjöds det på pannkakor till lunch . UNDERBART .
skoldagen slutade sedan för min del klockan 12.50 .

nu ska jag dock fortsätta plugga till den förbarmade spanskaprovet som vi har imorgon .

kärlek .



it’s not gonna be easy . it’s going to be really hard, and we’re really going to have to work at it . but i'm willing to do that . because i want you, i want all of you, forever, you and me, every day .

tusen escados för ett ligg ?



solsidan förgyller mina söndagar .

one of us .



idag hade inte jag en enda lektion i skolan, vilket därmed resulterade med en ledig dag, eller helg också för den delen . dock, duktig som jag är, gick jag ändå upp klockan 7 för att sedan befinna mej på isen klockan 8 .

hockeyn som jag inte måste gå på då jag inte får några poäng för den kursen . klockan 8 en fredagmorgon . och pillan var inte ens där . förtjänar jag inte en stor eloge för det ?
det tycker jag .
efter hockeyn gick jag och linus hela vägen hem till mej för att plugga . dessvärre så pluggade vi inte någonting alls . istället kollade vi på lejonkungen 2 och 3, åt lunch och hade lite andra roliga saker för oss .

skön fredag . i like .

jag kom, jag såg, jag segrade .

.



  there's a calm surrender to the rush of day
when the heat of the rolling world can be turned away
an enchanted moment, and it sees me through
it's enough for this restless warrior just to be with you..

beställt .


röda låga .
vinröda höga .

if i had you, that would be the only thing i'd ever need .

borde egentligen sitta och plugga nu med tanke på hur mycket jag faktiskt har i skolan just nu . men jag orkar inte . är helt slut och det finns inte en gnutta energi kvar i min kropp .
kom hem runt midnatt efter en borta match mot järfälla . det blev ett någorlunda kaos där borta när amanda upptäckte att hennes skridskor blivit stulna men allting löste sej tack och lov tillslut .

en match där vi helt klart ägde spelet och som även slutade med 4-2 till oss . en underbart skön vinst .

p.s
har ingen skola imorgon . HIMMELSKT !

.

a dream is a wish your heart makes .

dags att dejta john blund .
sprungit 6,5 km, styrka och dans fuego . jag är trött .
match imorgon .

GODNATT .

we are one .

har fått några käftsmällar nu av mina klasskamrater att det är dags att uppdatera bloggen . vet inte varför det helt plötsligt har blivit så dött här, men nu är det dags att ta sej i kragen och istället se till att göra någonting åt det .

tillskillnad från hur min vardag brukar se ut så har jag faktiskt sysselsatt mej med förvånansvärt mycket den senaste veckan .
- vi har spelat mot aik..
.. och vi pissade på dom totalt vilket var helt fantastiskt skönt ! kom alltså hem till uppsala igen med en vinst på 1-3 .
- lördagen
var en händelserik dag ? på morgonen begav jag mej direkt iväg till ishallen för att träna ett fyspass och därefter ett ispass . snabba puckar efter träningen för att sedan stå i kiosken i ishallen och jobba i sisådär 4 timmar . money, money, money .
när klockan närmade sej 20.00 hämtade jag och mamma upp jacob för att sedan åka vidare till amanda där vi skulle vara barnvakt åt lilla krutan . när vi kom fram så sov dock den lilla saken och vi började istället köra våghals .

amanda fick dricka en alldelens hemmagjord drink utav mej och jacob, jacob fick ringa en kontakt och prata låtsasspråket, jag fick spela luftsynth en hel låt . kvällen fylldes sedan på med film, prat och en massa andra galenskaper .


ingredienser:
mjölk, nyponsoppa, senap, saften från bostongurka, "melonsaft" och ytterst lite vin . lite majonäs och en bit vattenmelon som topping . smaklig måltid !

- vi spelade match mot tullinge .
 och en vinst även där . jumbon tullinge fick åka hem med en tung förlust efter att ha mött almtuna i en match som slutade 5-2 till hemmalaget . ett fyrfaldigt leve för segern !
- linus, jag och pernilla hade myspys mellan hg:n och träningen .
gick till willys, köpte middag, käka i omklädningsrummet och en massa saftigt skvaller . kunde nästan inte bli bättre .

- solsidan började igen .
ÄNTLIGEN .

.

you deserve to be with somebody who makes you happy .
somebody who won't complicate your life .
somebody who won't hurt you .

en miljon på banken men ingenting att leva för..

imorgon är det dags för helvetet igen . skolan . jag är helt seriös redan skoltrött.. fast jag inte ens har börjat . då är det illa .
men som sagt så ska det väl bli skönt att börja få igång rutinerna igen .
trots min förmåga att sova bort dagarna utnyttjade jag mina sista lovdagar till max . dom bästa dagarna på hela lovet kanske .
fredagen tillbringade jag ute i stockholm för att kolla på lillebrors hockeycup . 2 matcher, en vinst och en förlust, sedan bar det iväg hem igen . ett snabbt ombyte för min del, sedan bege sej iväg mot sunnersta och gustav . där åt vi middag och spelade just dance .
en mycket trevlig kväll med ett katastrofalt slut som resulterade med att det tog 2 timmar för mej att komma hem .



lördagen var det dags för träning igen och sedan lite senare på kvällen kom emma och gav mej lite sällskap . vi åt middag, pratade om allt och inget och kollade sedan på valentine's day .
igår, söndags, var det äntligen dags för match ! till ishallen dök det upp 10 spelare, det vill säga 2 femmor . mot ett lag som tagit med sej riksserie spelare .
men vi krigade på och tog hem vinsten med 3-1 . oerhört skönt ! efter matchen bar det av hem till amanda med julia . vi åt middag, goffade i oss massa onyttigheter, pratade, kollade på lite filmer och hittade på en massa andra knasigheter . en toppenkväll med ett riktigt toppengäng .

same old thing .



jag är på ett sånt himla bra humör idag . jag vet inte varför . jag mår bara bra .
tacka gudarna för det .

idag vaknade jag iallafall upp hemma hos amanda med både henne och en hund i sängen . dubbelt sovsällskap kan man inga klaga för ? kvällen innan tog vi tid att gymma en snabbis, ta en promenad med lucas, leka buzzlighter och kolla på rädda willy . ohja . så underbart hade vi det !
idag bestämde vi oss för att bege oss mot gränby centrum, där vi gick en liten stund och därefter skulle hon till stan . jag däremot kom inte hem då jag hade lyckats kolla fel på busstiderna och nästa buss inte gick förrens om en timme .
jag gjorde då ett impulsivartat beslut och började promenera mot ishallen . snön nådde upp ända till rumpan när jag tog mina lite mindre bra genvägar . men jag kom fram tillslut . och där hämtade sedan mamma upp mej .

smack .

salong sverige .

jvm .

två plågsamma dygn är nu för min del över .
känner mej äntligen på bättringsvägen igen efter flera doseringar av hostmedicin .
den första natten somnade jag inte förrens klockan 5 på morgonen . sov i en timme och därefter började helvetet igen . natten efter det såg så gott som likadan ut .
vilket resulterade att jag sov till klockan 15.30 idag . men gud så skönt det var !

dagen som var kvar spenderade jag framför tv:n . känner att jag har blivit en riktig soffpotatis nu på sistonde . dags att bli lite ändring på det !
på kvällen var det äntligen dags för jvm . sverige- ryssland . en otroligt spännande och jobbig match som slutade i straffar .
dessvärre så blir det ingen final för våran del .

.

sooner or later
i'm going to have to think about it
and then i'm going to be a mess .

.

jag känner mej som ett litet barn som nyligen fått reda på att tomten inte finns . att det inte är tandfen som lägger mynt i glaset . att påskharen endast är påhittad .
vad är det jag har upptäckt nu då ?
att uppsala är en förjävla äcklig stad . mitt hem .
staden är fin . det kan jag inte förneka . men det är någonting som gör att jag bara vill härifrån .
man tror att man är så mycket bättre än alla andra . att man kan få bete sej hur man vill . alla är så jävla överlägsna .
sen det faktum att uppsala snart kommer drabbas av incest vet man varken om man ska skratta eller gråta åt ?

nej jag har fått nog .

allting har förändrats, men du finns kvar .

i cannot explain these things i feel for you .

i remember 2010 like it was yesterday..

det är lite standard att sammanfatta året i en blogg när året nu närmar sig sitt slut - och bara för att vara lite som alla andra tänker jag här bjuda er läsare på de välkända frågorna som alltid brukar komma fram sådär lagom till nyår . (dock är det redan 2011, men det kan vi bortse ifrån) .


1) Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
det gör man väl förhoppningsvis varje år .

2) Höll du några av dina nyårslöften?
helt ärligt, så minns jag faktiskt inte mina nyårslöften . tror inte jag hade några..

3) Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nej tror inte det .

4) Dog någon som stod dig nära?
nej och det är jag oerhört tacksam för..

5) Vilka länder besökte du?

sverige, sverige och återigen sverige .

6) Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
lycka, tid och kärlek . tack .

7) Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

ett datum bara sådär ? 5 augusti kanske .

8) Vad var din största framgång 2010?
förhoppningsvis någonting inom hockeyn . oehört många framgångar där . är ett framgångsrikt barn .

9) Största misstaget?
att ägna tid åt folk som jag vet inte förtjänar den .

10) Har du varit sjuk eller skadat dig?
när var jag frisk senast ?

11) Bästa köpet?
alla klubbor i gluggen.. MUMS .

12) Vad spenderade du mest pengar på?

troligen kläder .

13) Gjorde någonting dig riktigt glad?

jag är alltid glad .

14) Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

mikrofonkåt kanske ?

15) Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

går nog inte att säga .

16) Vad önskar du att du gjort mer?

hmm.. svårt att säga .

17) Vad önskar du att du gjort mindre?

ödslat energi och tid på betydelselösa saker .

18) Hur tillbringade du julen?
hemma, med släkt och familj .

19) Blev du kär i år?
kanske .

20) Hur många one night stands?
inte min grej va ?

21) Favoritprogram på TV?

paradise hotel, solsidan, desperate housewives.. etc.

22) Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?

det skulle jag nog inte kunna påstå .

23) Bästa boken du läste i år?
minns inte vad den heter .

24) Största musikaliska upptäckten?
vet inte .

25) Något du önskade dig och fick?

alla julklappar kanske .

26) Något du önskade dig men inte fick?

närhet .

27) Årets bästa film?

finns massor . men knight and day står väl ganska högt upp på listan .

28) Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

spenderade den nog till största del i stockholm för att kolla på när markus spelade hockey ?

29) Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

säkert .

30) Vad fick dig att må bra?

alla kompisar .

31) Vilken kändis var du mest sugen på?

ERIK KARLSSON .

32) Vem saknade du?

alva, jämt och ständigt .

33) De bästa nya människorna du träffade?

almtunas damlag såklart .