robinson 2009

VAR DET RÄTT PERSON SOM VANN ROBINSON 2009 ?



årets överlevare blev ellenor pierre från gävle .
jarmo och ellenor lyckades att ta sej hela vägen ända till finalen . men det blev tillslut ellenor som vann alltihop .
jag tyckte det var.. sämst helt enkelt ! om jag bara får ändra på alltihopa så tyckte jag att erik blomqvist skulle vunnit allt .
men om jag fick välja av dom 4 som var kvar tycker jag helt enkelt att anna och jarmo skulle kommit vidare till final .
en annan dålig sak var hur själva finalen avgjordes . att dom andra fick rösta på den som skulle vinna . jag menar :
var verkligen ellenor en riktig överlevare ?
enligt mej så klarade hon sej genom hela robinson på grund av att hon inte var något hot .
eller vad tycker ni ?
men iallafall.. grattis !

miss lonely

pappa är sjuk . melvin är på sjukhuset . mamma är på sjukhuset . markus är hos adam . här sitter jag..

sommar och sol...

ÅÅÅH UNDERBARA VÄDER ! 23,4 ° grader ! häääärligt .
idag vaknade jag tidigt.. av mej själv ! ingen klocka, ingen mobil, ingen mamma som väckte en . utan jag vaknade alldelens själv klockan 10 . så jag gick upp och fastnade direkt framför en film..
en bra film med en snygg kille i . perfekt . tyvärr så vet jag inte vad filmen heter och inte heller vad killen heter . men aja .
efter det bestämde jag mej för att jag måste ju gå ut i det soliga vädret och sola lite . brun vill man ju bli .
så jag gick ut och la mej på mitt vanliga solställe - taket .
men gosh så varm det var ! jag hade en vattenflaska bredvid mej som jag fick "duscha" lite med när det blev för varmt .
1 timme ute i solen . och nu är det dags för lunch !
klockan 5 sen ska jag vidare till stadsteatern . vad som händer innan dess har jag ingen aning om . det får vi se !
puss

say it .


hahaha ! hur vi skrattade åt det idag i skolan..
livet har sina goda stunder..

dance like no one is watching

nu får jag äntligen ligga ner efter en låååång dag !
idag har väl skolan varit helt som vanligt.. förutom att vi har fixat det sista nu som behövdes till showen + att den sista lektionen kollade vi på pirates of carribean .
efter skolan så gick iallafall jag, anna, hanna, nathalie och erik ner på stan för att hänga upp affischer, framkalla bilder och köpa det sista . och juste ! linnea var med en liten stund också.. men sen smet den rackaren .
fast.. det gjorde dom andra också efter ett tag . så tillslut var det bara jag och erik kvar med en hel påse FULL med affischer .
men vi hade inget större val . så vi gick över allt.. över allt ! och satte upp affischer . och tillslut så var den fulla påsen tom .
riktigt duktig av oss måste jag säga ! vi borde få en belöning för det där .
helgens planer är fullsatt med dans . dansföreställningar hit och dansföreställningar dit !
och kom ihåg ! snart är det dags för våran show också OUTSIDE THE LINES . om du inte har bokat biljetter så gör det nu för det är redan fullsatt på tisdagen .
så.. 1 juni klockan 19.00 i musikens hus alltså . be there !


skriver mer sen .
puss !

22.33

igår blev det inget inlägg men jag var inte så sugen på det då..
igår så var det iallafall kaos i skolan men dagen började med skolmatch . 8:orna mot 9:orna och 6:orna mot 7:orna . jag kan då säga att matchen med 6:orna - 7:orna var mycket roligare att kolla på och faktiskt rätt så jämn !
jag satt där i speakerbåset (och skötte tiden) och pratade för mej själv . och gud så nervös jag var ! och när matchen sen var slut så kände jag inte mina egna fingrar.. ja det är kallt i en ishall .

men åter till dagen . den här dagen.. var hemsk fast ändå skön.. konstig blandning på ordval men.. vad har hänt med vädret !? regn, regn och regn .
vi hade ändå inte så många lektioner och det var skönt . vi dansare fick gå tidigare från skolan också då vi skulle gå till stadsteatern och ha genrep - tack vare det missade jag syslöjden ! det gick rätt så bra.. men jag är inte så jättenöjd med den dansen . menmen..
livet är orättvist som julia sa idag .
när jag skulle åka hem sen var jag med om den värsta bussresan hemåt . eller kanske.. inte . men det var fuktigt, blött och mitt hår blev lockigt . och sen när jag har gått av bussen och när jag går den lååånga vägen hem så känner jag att.. "vafan mitt hår kan ändå inte bli lockigare !" så jag njuter av den lilla regnskuren och hoppar i vattenpölar resten av vägen hem .
som erik skulle sagt.. det gillar vi !

pictures of you, pictures of me .




myggbett

nu har jag äntligen fått årets första myggbett !
och jag hade verkligen glömt hur förbaskat mycket det kliar.. usch .
så idag har jag gått runt och frågat massa hur man egentligen kan "bota" myggbett . och jag har kommit fram till en lösning !


idomin, tigerbalsam, alsolsprit.. osv ? NEJ . lösningen är tandkräm ! och det har ju oftast alla hemma också.. antagligen . jag vet inte om det tar bort sjävla myggbettet.. än ! men det är myyycket skönare att ha på . det kliar inte lika mycket och det svider istället för kliar.. och jag lovar hellre det .

gårdagen

aldrig har det hänt så mycket på en måndag som det gjorde igår.. !
igår var det nämligen dags för bal och dagen var fullproppad med olika saker att göra i ordning . dagen kändes som två olika dagar.. morgonen och förmiddagen var en dag och kvällen var en helt annan .
så förbered dej på ett låååångt inlägg . för jag har mycket att berätta för dej må du tro .
morgonen började som vanligt..
fast nej ! det gjorde den inte alls det . jag trodde att den skulle börja som vanligt men icke sa nicke . planerna ändrades där med . för när vi kom till dansen visade det sej att vi inte hade någon dans.. för det var en tjej i 7:an som fick något anfall, så ambulansen kom.. och då var hea tvungen att följa med . så för oss blev det ingen danslektion !
så då fortsatte vi med punkt B . och punkt B såg ut så att vi skulle fotografera oss till showen, så vi bytte om och tog sedan bussen till engelska parken . ÄLSKA VÄDRET ! love it . det var helt underbart att vi fotograferades just då . man kunde sola samtidigt och sen så frös man ju inte heller .
när vi hade fotograferats gick jag och linnea sedan vidare till kvarnen och köpte vårat älskade pizza kit och åkte sedan hem . ingen skola för oss inte .
när vi kom till mitt place så gjorde vi iordning pizzan och kollade sedan på tv tills den blev klar .
sedan var det dags för soooolen igen . sola sola sola gjorde vi i 1 timme . lovely !

och det är alltså nu "dag 2" börjar . för när vi hade solat klart så var det dags att börja fixa sej till balen . vi duschade, målade naglarna, fixade håret, sminkade oss och sist men inte minst så satt vi ju på oss kläderna .
när vi var klara åkte vi vidare och hämtade julia och sedan fortsatte vi till skaris .
vi var nästan bland dom första som var där . men därefter dropade det in folk, en efter en . några i limousine, några från bussen, några i någon slags epa-traktor (?) ja vi fick se alla möjliga olika transportmedel .
när alla sedan hade kommit blev det foton och sedan gick vi in . fördrinkar erbjöds och vi minglade runt lite på balkongen . och jag vet att jag skriver det hela tiden . men vi hade verkligen tur med vädret !
under kvällen så blev det middag (där jag självklart klantade till mej och råkade ta sönder glaset), efterrätt och sedan disco . där det var fullt ös på golvet ! killarna blev som rovdjur.. för att överdriva lite . försökte få upp lövet och tomas . men dom satt som fastfrusna på sina stolar .
när klockan började närma sej 00.00 så tackade vi biggan och erik och sedan gick vi till busshållsplatsen .
efterfesten var helt B så den är inte ens värd att nämna .
men helt klart ett minne för livet !

bilder kommer snart !

glödlampa

igår kväll så dog helt plötsligt alla mina lampor i mitt rum . så då var det dags att byta ut dom.. vilket inte gick så bra .
så då fick jag upp det där skämtet i huvudet.. haha .

HUR MÅNGA "MATHILDOR" BEHÖVS DET FÖR ATT SKRUVA I EN GLÖDLAMPA ?
11 . EN SOM HÅLLER I LAMPAN OCH 10 ST SOM VRIDER STEGEN .


ungefär så gick det till också..

24 maj

nu sitter jag och linnea här framför datorerna och är helt utmattade efter dagens.. arbete .

det började med att hon kom hit kanske runt.. halv 1 då hon stormade in mitt hus och började direkt med sitt lilla prat . men vadå ? det gillar vi . när hon hade visat sina balgrejer - som är helt underbara - startade vi direkt med att baka bullar . och hujedamej så goda dom blev !


och nu när man hade godsaker så var det ju dags för plugg.. det grymt jobbiga so-arbetet ! jag blir så arg.. hur tänker erik ? nej vänta.. han tänker inte alls . han ger oss bara ett låååångt arbete så han kan sitta och chilla på lektionerna .
vi skrev klart ett land på ungefär 1 ½ timme och efter det tyckte vi att vi kunde få ta en paus .

under pausen (som har varat nu i 3 timmar) har vi prov sminkat oss inför imorgon . och det blev inte så fint som vi hade väntat så självklart spårade det då också.. lilla linnea fick plötsligt kräft-feber .
efter det provade vi alla kläder också..



nu ska vi snart äta och efter det är det dags för so-arbetet igen.. bara ett land kvar nu ! och då har vi bestämt att vi ska vara jätteffektiva . så vi får se hur det går med det.. men vi ska kämpa in i det sista !
men nu ska vi äta.. tack och lov ! i'm starving .
puss !

22.39

kanske dags för ett litet blogginlägg idag då.. innan det hinner bli söndag !
idag fick jag äntligen sova ut ! fast jag fick bara sova till 11 för sen tjatade mamma på mej att jag var tvungen att gå upp . så då gjorde jag som hon sa . vilket jag jämt gör . för jag är en ängel ! haha .
efter att jag ätit frukost och allt det där som man gör på morgonen så skulle vi ut och leta efter skor, smink, smycken och allt det där till balen . så vi började att åka mot skopunkten där jag faktiskt hittade ett par skor . helt okej . därefter åkte vi till gränby .
där gick vi fram och tillbaka.. men tillslut hittade vi iallafall allt det jag behövde..
JAG KOMMER VARA JÄTTEFUL PÅ BALEN !
så nu har jag bara varnat alla.. jag provade nämligen allt när jag kom hem från gränby.. och.. njaej det ser inte bra ut . eller snarare jag ser inte bra ut . ååh jag orkar inte !
inte alls taggad på balen just nu .
är mer taggad på morgondagen . då linnea kommer hit och vi ska sminka oss, baka bullar och plugga ! känns som att det iallafall kommer hända någonting på min söndag.. som det annars aldrig gör .

men nu dags för mitt vanliga "lördags-prat".. robinson ! varför i helvete åkte blomman uuut ?!
han skulle varit kvar . elenor eller nina skulle ha åkt ut . hmm... riktigt synd iallafall . för jag tycker att han var en värdig vinnare.. ! eller jarmo .
aja . bara att vänta tills nästa lördag då för att få se vad som händer..



det var allt för idag !
pusshej

pathetic


PATETISK !
jag förstår verkligen inte hur vissa tänker . som verkligen anstränger sej för att vara elak mot andra .
nej.. jag kommer helt klart inte sakna alla när jag slutar på vaksala .

too lost in you..

jag är trött..
som vanligt .

idag gick jag upp klockan 7.. roligt . vi dansade alltså idag också . nu känns det ändå rätt så bra !
när vi hade dansat klart gick jag, julia, paulina och erik till stan . observera gick ! för att sätta upp affischer lite här och var . så nu sitter det affischer i hela stan typ . bra gjort av oss där tycker jag !
men just nu har jag fullt upp . med allting, skola, dans, bal.. min kalender är helt proppfull med massa saker jag måste göra .
titta, läs och tyck synd om mej :
23/5 - fixa det sista till balen . dvs skor, smycken, väska, smink..
24/5 - vara med linnea . vi ska prov sminka oss och fixa frisyrer till balen OCH göra klart det förbaskade so-arbetet .
25/5 - BAL !
26/5 - geografi arbete klart och spanska läxa .
27/5 - redovisning om ecstasy ?
28/5 - redovisning om ecstasy ? och vårshow genrep .
29/5 - LEDIG.. dock inte från skolan .
30/5 - vårshow
31/5 - vårshow
1/6 - outside the lines
2/6 - outside the lines

ser ni ?
ååh jag orkar inte.. !

ett litet kvällsinlägg

tjenatjena
hela min torsdag har så gott som spenderats i ekeby . jag kom dit klockan 9 då vi egentligen skulle börjat dansa . men alla dropade in och den sista kom klockan 10.15 . så vi som var i tid fick helt enkelt sitta och vänta och prata om andra saker .
men det gick ändå bra idag ! vi jobbade effektivt och det ser mycket bättre nu än innan så det är uppmuntrande iallafall . på lunchen så gick jag och linnea först till coop men där finns det absolut ingenting ätbart att köpa så då fick vi gå till den otrevligaste pizza "grillen" . visst säger man grillen ? eller vad heter det.. pizza.. aja . strunt samma .
efter lunchen fortsatte vi att dansa . när vi var klara.. runt 3 ungefär så kom eriks syster yster och fotograferade oss .
roligt faktiskt ! så jag hoppas att bilderna blir bra .

när jag kom hem så somnade jag direkt och sov i.. 2 timmar kanske ? SKÖNT ! har varit så otrooooligt trött hela dagen .
efter det åt jag middag och sen har jag provat lite olika frisyrer till balen .

JAG HAR ETT NYTT MÅL !
nu har jag bestämt mej för att jag ska lära mej att äta yoghurt . jag vill verkligen tycka om det ! men det är inte så lätt .
skulle börja med att äta det idag . jag tänkte om jag äter lite.. kanske varje dag . eller någon gång i veckan så måste jag väl tycka att det är gott så småningom . idag klarade jag att ta 4 st skedar . euuw !



apropå ingenting så har jag hittat världens underbaraste parfym också ! give me .


puss på er !

torsdagtorsdagtorsdag

godmorgon alla morgonpigga !
jag gick och la mej halv 3 igår.. eller inatt snarare och jag är uppe nu . klockan 07.56 . men jag kan inte somna om helt enkelt . så jag tänkte så.. att då kan jag ju lika gärna gå upp .
haha nej så är det inte alls !
jag skulle kunna sova till 12 om jag bara fick . men nej . jag ska nämligen iväg och dansa om en timme .
jag är verkligen jättetaggad på det just nu.. och för dom som inte förstår så är jag absolut inte ironisk .
så dagens planer är väl så gott som bara dans . sen efter att vi har dansat ska vi ut och fotas lite . till showen of course !

aja, kan väl passa på att berätta lite om gårdagen då . det var jättekul ! förutom att på slutet så var så gott som alla föräldrar helt jätte packade . dom vinglade in och ut, dom jagade olle fram och tillbaka och dom sa saker som : lukta på lakanet, lukta på lakanet ! typ . nått sånt.. ?
vi får se om det kommer några bilder lite senare !
men nu ska jag gå och äta frukost.. blä !

från en trött mathilda .

en knasig onsdagskväll

just nu ligger jag och sofie i min säng och grubblar lite över livet.. nej inte direkt .
men var och varannan minut så kommer någon av våra föräldrar invinglandes in i mitt rum och pratar om något som inte alls låter vettigt .
vi har nämligen gäster här hemma hos oss ikväll . familjen grandin, familjen alsing och familjen petterson .
trevligt trevligt !
vi har ätit en goood middag och en ännu godare efterrätt som bestod av en fruktsallad gjord av.. MEJ ! men mellan dom två måltiderna har jag, sofie, adam, markus, emil och olle cyklat till the lekpark . där vi inte gjorde så mycket.. men iallafall .
sofie har då sina roliga stunder.. jag måste citera :
jag : det är läskigt att cykla här ute när det är mörkt . det ser ut som att det är en man bakom det där trädet .
sofie : vet du ! eva aveholt har ingen bh !
jag : ?
sofie : man ser hennes bröstvårtor och dom hänger neråt !
jag : jaha.. ehum, okej . apropå ingenting eller vadå.. ?



BTW, så har jag nyss fått 3st fribiljetter till candy . av anders då.. men eftersom att han är lite påverkad just nu så vet man ju inte om han kommer komma ihåg det imorgon . men aja .



nu ska vi gå och tjocka oss med chips och ostbågar !
ciao !

19 maj

den här tisdagen har varit oändligt lång . känns det som iallafall .
+ att vi typ bara har varit.. 15-20 st i klassen också . för att nästan alla skulle till celsius på elit tester . så det har varit rätt skönt måste jag erkänna .
vi började iallafall dagen klockan tjugo i 10 med en helt onödig lektion där vi inte gjorde någonting plus att vi hade vikarie . efter det hade vi spanska . där det gick skit för första gången typ . jeremie var verkligen inte på humör idag .
eller.. ingen lärare har varit på humör idag . jag och linnea har fått hela skolan emot oss typ .
för innan vi hade spanska så skulle vi prata med rektorn om balen . att vi vill sluta tidigare för vi kommer aldrig hinna göra oss klara på 2 timmar . men nej "äckel-jones" sa att man kan väl lika gärna byta om i skolan i omklädningsrummet ? vad tänker karln på ?
aja .
vi har iallafall haft bild också med "yra-kari" . ser ni att jag har små gulliga smeknamn på alla lärare . haha .
men på bilden var det inte så seriöst iallafall . jag, linnea, nathalie och paulina målade på våra händer . superhärligt !
dagen avslutades med matte nationella . så nu är alla nationella avklarade ! FINALLY !
men efter skolan så stannade jag och linnea kvar i typ 1 timme och jobbade med so-arbetet som verkligen är hur drygt som helst !
efter skolan så har jag fysat med 96:orna . alltid lika trevliga !



underbart med massa papper . eller hur ?


DAGENS LÅT :

I am unfortunate in love



it's your choice !

nu sitter jag inlindad i en filt framför tv:n . sjukt kallt just nu ! och väldigt dåligt väder också .
jag vill ha "sommar, sol och häftig pool" . idag har jag typ sjungit alla möjliga olika låtar.. ett litet sång-maraton typ . synd bara att man inte har någon speciell vacker röst att lyssna på . som tex. danny har .

en liten tanke :
idag pratade vi tjejer i klassen om det.. att fatta hur ens liv kan bli så himla annorlunda av olika val man gör här i livet . det kan vara något litet som förändrar sitt eget liv så himla stort . det finns massa olika filmer som handlar just om det.. som visar hur vi påverkas av olika val .
exempel på småsaker som har förändrat mitt liv rätt så mycket är att om jag hade valt att sluta på konståkningen istället för på gymnastiken hade jag antagligen gått på cheerleading nu . då hade jag aldrig känt julia, alva eller några andra av konståknings tjejerna . då jag hade varit smal, eller haft smalare lår iallafall . osv.
sen om jag aldrig hade sökt in till dansklass . då hade jag börjat på heidenstam på högstadiet . då hade jag aldrig känt alla i min klass som jag går i nu ! det är egentligen helt sjukt . sen hade det nog påverkat min personlighet rätt så mycket också .
sen finns det säkert massa små val som man inte ens vet om att man väljer men som också påverkar ens liv .
har ni gjort något val i erat liv som har påverkat er rätt så stort ?


passande bild ? JA . tänk såhär :
it's your choice - choice = val - val någonting man väljer eller ett vattendjur

söndag, sunday, domingo

eurovision är så överskattat . jag tycker det är så himla tråkigt + att jag förra året lovade mej själv att aldrig mer kolla på det . så igår kväll blev det robinson som gällde för mej .
vad ska man säga ? brukar alltid ha så himla många kommentarer om robinson . men nu har jag faktiskt inte så många . bara det att jag tyckte det var synd att lucas åkte ut . jag tyckte och tycker fortfarande att elenor ska åka ut .
efter robinson kollade jag bara på sveriges bidrag och sen gjorde jag lite allt möjligt .
idag har jag spenderat hela morgonen med att lyssna på EMD . jag är fortfarande helt off sen igår .
men nu ska jag snart vidare till lötenkyrkan för att dansa . efter det ska jag direkt åka till musikens hus och kolla på kusinernas dansföreställning . det ska bli kul !

btw, så har jag lite panik . för jag kom på att det bara är 1 vecka kvar till balen ! och jag har inte fixat skor, smycken, väska, håruppsättning, sminkning.. osv . HELP !


"hallelujah-moment"

jag är lycklig .
idag var det den bästa dagen i mitt liv . nästan .
jo, för idag såg jag E.M.D live ! tidigare än vad jag hade tänkt mej . jag ska ju egentligen inte se dom förrns den 13:e juni .
men imorse fick jag först ett sms av paulina att hon hade hört att E.M.D skulle komma till uppsala . så då kikade jag i tidningen och läste att dom skulle komma till ab g.persson . och stå på scenen kl 16.00 .
så dagen gick ut på att tjata på pappa om att han skulle åka och kolla på en ny bil . haha nejdå . inte riktigt . men att han skulle skjutsa dit mej iallafall .
och det gjorde han !
och jag är enormt glad för det . jag dog typ . jag är nog fortfarande död..
mattias kollade mej rätt i ögonen . gaaah ! helt sjukt ! och han är inte ens min favorit.. men ändå !
sen skulle jag åka direkt vidare till dansen . och då när jag skulle berätta för julia att jag hade sett dom.. så blev jag så glad för då hade jag verkligen insett det . så jag började gråta !
haha . så kan det gå till !



filmade lite . men var beredda på att det är inte direkt världens bästa bild .

 


kanske låter lite överdrivet . men jag kan inte hjälpa det !

youngblood

idag vaknade jag av att familjen bråkade och det dunkade puckar i väggarna .
så då gick jag upp och satt mej vid tv:n och kollade på high school musical . har faktiskt aldrig sett den filmen förut !
alla tycker ju typ att troy bolton - zac efron är skitsnygg ! men jag måste säga.. att den killen som var snyggast i filmen måste ha varit ryan evans - lucas grabeel .
sen när filmen tog slut så åt jag frukost . eller snarare brunch . klockan var nämligen 13.00 när jag åt frukost..
btw, FICK REDA PÅ ATT E.M.D ÄR PÅ AB G.PERSSON IDAG !
jag vill såååååå gärna åka dit och kolla . men helt ärligt . vet jag inte om jag ska göra det . det kommer vara helt fullproppat i den bilaffären . så i värsta fall får jag isånnafall vänta till den 13:e juni .
annars ikväll så är det dans som gäller och sen är det tv-time .
robinson vs. eurovision songcontest ?

i have many secrets.. here is one :

vet ni vad..
varje gång jag går till bussen eller är påväg hem från bussen och lyssnar på musik . så händer det jätteofta att jag låtsas att jag är med i en musikvideo . jag sjunger, dansar, nynnar.. allt !
lite roligt för dom som jag ibland kan gå förbi .

22.39

now i'm back at the computer !
nu har jag kollat på talang, tingeling och berg flyttar in .
jag tycker inte att det har funnits speciellt många talanger i år . men när man såg den där killen som kunde räkna bokstäver i ord . då kände man sej bara.. ja helt enkelt osmart och dum i huvudet . helt sjukt !
sen berg flyttar in.. jag tror nog att carina berg är en av mina förebilder ! hon är så himla skön .
helgens planer hittills är alltså :
LÖRDAG : stan, dans
SÖNDAG : dans, dansföreställning i musikenshus
mycket dans alltså ! men det gillar vi .

fredag 15 maj

nu är jag hemma från 2 timmars isträning.. ! det gick väl inte så värst bra . får så hiiimla ont i mina fötter .
idag hade jag iallafall sovmorgon . gudars så skönt det var . sov till klockan 8 . niceness !
så jag började alltså skoldagen med no då vi skulle utföra våran labb som vi skrev på nationella . så vi sprang alltså, allihopa runt vaksalatorg ! vi måste ha sett ut som galningar .
eftersom det inte var en idrottslektion och man alltså inte hade bytt om eller nått . så kände man ju sej inte speciellt fräsch efteråt . så julia och jag smorde in oss i bodylotion och sprayade på oss fullt med parfym . så då doftade vi gudomligt helt plötsligt .
efter det hade vi iallafall engelska och då kollade vi på film . shakespeare in love . underbar film det !
sen hade vi knäppaste so:n idag också ! där vi skulle "dramatisera" oscars uppsats om pirater . bra var den och kul blev det !
nu ska jag snart duscha och sen blir det nog tv:n för mej !
puss



bodylotion - kylie minogue

lacrosse : here i come !

jag har aldrig varit så trött i heela mitt liv som jag var just idag .
när jag vaknade imorse kände jag mej som en zombie . jag hade träningsvärk överallt - observera : överallt ! - och jag var så trött så det kändes som att jag gick i sömnen . jag klädde på mej.. inte alls speciellt nogrannt . och gick sedan till bussen .
så gick min morgon till !
men idag har jag iallafall haft : spanska, svenska, idrott, no och äckel syslöjd .
på idrotten körde vi lacrosse . det har jag aldrig spelat förut men det var riktigt kul !
från början kunde jag inte ens fånga bollen i den där korgen . men på slutet av lektionen (som inte alls var seriös, några solade, några andra spelade match och jag passade och trixade lite med sebastian och tomas) så kunde jag faktiskt fånga bollen i korgen och faktiskt göra några trix ! jag blev riktigt säker på det där !



syslöjden gick iallafall värre än vanligt . seriöst anna-karin går mej på närverna ! eller ja.. AK . för jag orkar inte säga anna-karin . jag har verkligen inget flyt alls på syslöjden . först gick min symaskin "sönder" och sen så började det rinna ur vatten ur strykjärnet .
iallafall.. när jag kom hem hade jag ingen träning så jag somnade tillslut . SKÖNT !
hoppas ni har haft en underbar dag.. !
P&K

 

i like to move it, move it

nu har jag kommit hem från träningen.. eller okej det kanske var för 1 ½ timme sen eller nått . men aja .
alltså det är så skönt ! jag älskar verkligen att träna . speciellt dom här träningarna på onsdagar . för det är ett sånt härligt gäng och det är så ruskigt jobbigt, men ändå så himla kul ! man känner verkligen att man har kämpat efteråt .
i like it !
nu har jag precis kollat på "lie to me" . jag vill också kunna avläsa folk om dom ljuger eller inte . fatta vad coolt ?!
men dessvärre så är det ju bara.. på låtsas .
men för att göra det hela lite roligare . eller snarare just det här inlägget lite roligare som kommer en outfit .
kläderna kanske inte är dom bästa tillsammans men är riktigt snygga var för sej också !


tiene buena !
beso .

Läs allt ! du kommer inte att ångra dej

OJ, händelserik dag idag . verkligen !
startade dagen med balett . precis som vanligt . efter baletten åkte jag moppe till skolan.. första gången för iår + att jag var nästan helt osminkad ! för vi skulle sminka oss "på riktigt" sen när vi skulle sminka oss till avslutningsfotograferingen som vi hade idag . men vi hade iallafall bråttom till att fixa djävulshorn, vilket vi ännu inte hade fixat . så vi småsprang till partaj som vi hoppades på att ha ett par horn . men det var stängt !
så då gick vi tillbaka till skolan och hade so . men inga arbetade typ så då fick vi förbereda oss inför avslutningsfotot .
vi skrev skyltar och sen cyklade jag och linnea vidare till magneten . våran ända chans !
och där hade dom horn ! inga fina direkt.. men dom funkade .
sen sminkade vi oss och redan då kryllade skolgården med.. annorlunda människor . det var allt från nördar till "transvestiter" till maffiamänniskor till balettdansörer osv osv.
så vi stod och kollade på när dom andra klasserna blev fotograferade och sen blev det våran tur !
VÅRAN KLASS ÄR BÄST ! helt klart . var bara tvungen att skriva det .
sen tog vi en bild på alla 9:or tillsammans också . men på den bilden kommer jag antagligen stå på alla fyra . för att en viss person.. nämner inte vem, men ni kan få en ledtråd : är även ett träd som blommar nu, under våren.. knuffade ner mej .






(för mer bilder.. kolla bilddagboken)

men iallafall . vi hade alltså inga lektioner ! bara mentorstid..
efter skolan stannade jag kvar i skolan.. för jag ville inte åka buss så som jag såg ut .
nu ska jag snart vidare och träna .
ciao !

fullt ös medvetslös

den här underbara tisdagen startade med nationella i biologi . i 2 ½ TIMME !
inte kul . men jag är ändå vääldigt glad över att vi fick biologi och inte kemi eller fysik iallafall.. där jag verkligen inte fattar någonting . det gick väl helt okej . kunde gått bättre, kunde gått sämre .
efter provet så hade vi iallafall håltimme i 2 timmar så då åkte jag och linnéa hem till mej . vi gjorde VÄRLDENS GODASTE pizza ! och det går hur snabbt som helst att göra . bara 20 minuter totalt ! den är så fiffig att man inte ens behöver göra själva degen utan man rullar bara ut den . det gillar vi !



sen när vi kom tillbaka till skolan var det dags för bild . då fick vi göra skyltarna som vi ska ha imorgon på avslutningsfotograferingen . och jag vill verkligen inte vara med . kommer se ut som en hora ! vilket jag absolut inte vill..
menmen.. här får ni iallafall en inblick på hur vårat foto kommer att bli .



sen tog min skoldag slut . för vi hade ingen matte . skönt !
efter skolan gick jag och linnea på stan och efter en stund träffade vi kristian . vi panik letade kläder till fotograferingen imorgon och vi panik letade skor till balen . ja, vi hade panik helt enkelt !
när jag kom hem åt jag en väldigt god middag.. och sen hade jag fys med 96:orna .


nu ska jag.. inte sova än . men snart !
puss

22.22 - önska er nått !

först är man trött, sen blir man pigg, sen så är man så trött att man blir helt speedad .
det vet jag av egna erfarenheter . som idag på dansen imorse tillexempel .
men idag alltså.. !
otursdag idag.. fast inte för mej ! för en gångs skull.. melvin ramlade omkull på cykeln så han har vääärldens största blåtira ! stackars honom . sen åkte våra grannar till sjukhuset och mammas kompis hade också åkt till sjukhuset idag .
+ att min enda otur idag var att efter skolan, så skyndade jag mej hem eftersom jag trodde att jag hade träning.. hade jag det ? nej !
så jag hade kunnat gått på stan med linnea, erik och kristian iallafall . men aja.. life goes on .

lite dagens får det bli..
dagens roliga händelse : linneas och min "tagare" runt trädet (fråga inte!)
dagens låt : hide and seek (fråga inte heller)                                                         
dagens jobbigaste : danslektionen..
dagens bästa : det var inte så mycket som var bra idag.. men något som alltid är bra.. är ju mina underbara kompisar !
dagens sämsta : att jag inte hade någon träning .
dagens humör : toppen !
dagens kram : har inte fått speciellt många kramar idag.. fast jag har fått väldigt många av julia . så det blir väl hennes då .
men nu ska jag sova .
P&K

in school .

just nu sitter jag i datasalen med några i klassen . det spelas musik, pratas, facebook.. ja allt som inte ska göras helt enkelt !
förutom jag då.. såklart . jag jobbar effektivt och flitigt .
haha . det märks ju verkligen eftersom jag sitter och skriver i bloggen just nu .
men ja.. vi ska egentligen skriva vårat geografiarbete om finland . jättekul ! hittar inte ens någon fakta .
idag fick jag reda på att jag har nationella i biologi imorgon också . 378 sidor i boken . jag kommer inte plugga helt enkelt .
hmm.. ska väl försöka komma in i samtalsämnet med kristian och linnéa . som nu pratar om adam alsing (?)
aja, puss så länge !

30 + 4 = ?


KVAAAR ! jag längtar något så grymt mycket . oohja !

en liten låt får ni på köpet . bara för att jag är så otroligt snäll just nu . listen :


en tredje placering



EN TREDJE PLACERING BLEV DET FÖR TRE KRONOR I HOCKEY-VM 09 .
4-2 slutade matchen mot USA .

OBS ! ointressant inlägg .

"sunday morning rain is falling,
steal some covers share some skin,
clouds are shrouding us in moments unforgettable "

söndag alltså . sov ut riktigt ordentligt idag ! skönt .
och idag har jag väl inte gjort så mycket . har kollat på film (reign over me), ätit jordgubbar och lekt med melvin .
roligt !
njaej..
but a little news now .
nu har jag och linnéa valt vad vi ska vara på avslutningsfotograferingen . så nu kör vi på att det är valfritt tema !
jag ska vara ängel . och hon ska vara djävul . eftersom.. det är så det är ! haha . hon håller i en skylt : men ge dej då !?
jag : f.. f.. förlåt .
men.. nu är det bara fixa en bra outfit också !
så är det någon som har en gloria eller ett par vingar ? kontakta mej .

19.22

nu har jag inte bloggat på hela dagen . men jag har verkligen inte kommit på något att skriva om .
det är liksom inte bara att skriva ett inlägg.. utan ibland kan det bli så att jag sitter i en halvtimme och skriver, suddar, skriver, suddar bara för att det ska bli bra .
men idag har jag iallafall varit på gränby . först kollat kläder och sen handlat mat . hittade en grymt snygg adidas-jacka som jag blev lite smått kär i . men tyvärr hittar jag ingen bild på den .

sen har jag kollat på en film också . en konstig film . jag hatar filmer som inte har något bra slut .

sen kom jag på en grej . jag har två olika klädstilar . en när jag är i skolan.. och en på helgen . 
i skolan så har jag ofta.. tights, jeans, toppar, smycken och "ordentligt" hår osv. allt är väldigt tight, och väldigt ordentlig . som att jag har koll på allting, eller ja.. ni förstår .
och på helgen har jag jätteofta, mjukisbyxor, stora tröjor, scarfs och ruffsigt hår . och då snackar vi inte knullruffs eller något annat fjortisaktigt . utan.. mer mitt naturliga hår . lite lockigare (men fortfarande inte helt lockigt) . lite street känsla typ .
eller hur vet jag hur man klär sej när man dansar street.. eller hiphop eller breakdance eller nått annat liknande . men det är så jag tänker att man klär sej iallafall . aja, whatever . ni förstår !
bara nått som jag kom och tänka på . är det så för er också ?

tråkigt gånger tusen

min dag har varit bamse tråkig !
har typ inte gjort någonting alls . tv, data, tv, data.. vila . nej att vara sjuk kan man lika gärna klara sej utan .
det är nu senare på kvällen som det har hänt lite iallafall . eller ja.. hänt och hänt .
på dagen kollade jag iallafall på "how to lose a gay in 10 days" och sen nu på kvällen har jag kikat lite på talang, berg flyttar in och självklart hockey-vm .
tyvärr så åkte sverige ur hockey-vm mot kanada där dom förlorade med 3-1 . så nu blir det match om 3:e pris mot.. USA tror jag . om jag inte minns helt fel .
nu känns det som att hela min helg kommer bli förstörd om jag inte blir frisk . så jag har alltså inga planer alls på vad jag ska hitta på .
kanske ska kolla på skor som jag ska ha till balen . vad tycker ni om these :



helt ärligt så har jag ingen aning om vad jag ens ska kolla på för skor . hur svårt som helst !
men det får jag grubbla på någon annan dag .
godnatt !

hej sjukling

nu är jag hemma och är sjuk . tråkigt och jobbigt . har så hemskt ont i halsen .
det är aldrig roligt att vara hemma när man är sjuk . för man har ingenting att göra .
det jag brukar göra blir alltid samma :

1. Disney channel
när det inte finns något bra att kolla på på tv:n så blir det alltid samma kanal som sätts på .. disney channel . det sämsta är att under dagtid är det alltid dåliga program som visas .



2. Filmer (romantiska komedier)
filmer är nästan det bästa som finns.. när man inte har någonting att göra . speciellt romantiska komedier . dom kan man se om och om igen . så är det inget bra på tv:n sätt på en film !


3. Datorn
det är nästan det mest självklara . på datorn kan man ju göra så mycket.. som blogga tillexempel . men det dåliga med datorn när man är sjuk är att det inte finns så mycket att göra just då . eftersom alla andra är i skolan .


puss !

full rulle !

nu ska jag klaga lite .
jag har träningsvärk, jag har ont i tänderna (spänt tandställningen), jag har ont i halsen och jag är helt slut i hela kroppen .
idag kom jag hem klockan 19.30 . för dom som undrade . jag var först på stan i 3 TIMMAR efter skolan för att leta kläder till showen . vi har gått in i alla möjliga olika affärer och gruppen minskade och minskade . tillslut var det bara jag, elsa och nathalie kvar .
men det var ett roligt litet äventyr . på H&M bara lassade vi på kläder, och vi stod säkert vid kassan i 30 minuter . så fort hon hade vikt klart en hög slängde vi fram mer kläder . och när det var dags att betala kom nathalie fram ur klungan och tog upp 4 tusenlappar . men visst blev dom som jobbade där på gott humör ! dom blev jättetrevliga och började prata och så .
sen hämtade mamma mej och vi åkte direkt till gränby för att köpa en blomma till karin (+ halstabletter till mej) och sen åkte vi vidare till storvreta .
idag har vi orienterat på idrotten också . och jag säger bara det.. jag och linnea äger ! på riktigt . vi hittade alla kontroller . 13/13 . och maria sa att det helt klart var ett MVG .
that's all for know .
peace and love

22.09

träningsvärk.. har jag inte.. ÄN . men jag lovar . det kommer komma en rejäl träningsvärk imorgon !
idag är det onsdag och det innebär ju balett på morgonen . så vi körde igång med baletten . ovanligt varmt i danssalen tycker jag . hatar det .
påvägen till bussen så såg vi en mosad groda också . apropå ingenting . disgusting !
dagen rullade på.. som vanligt . inget roligt hände . och inget tråkigt hände .
ELLER JO !
jag fick reda på mitt biologi-prov . 56 av.. 66 (?) 1 poäng från MVG ! jag är lycklig . med tanke på att jag bara har G i biologi..
idag skulle vi bestämma vilket tema vi skulle ha på avslutningsfotograferingen också . det blev.. inte så lyckat ! alla ville självklart ha olika teman . och jag vet ärligt talat inte vilket det blev . old school, huliganer, hawaii, at night ? aja .
och nu kommer vi till.. the big finale ! min balklänning är så gott som klar ! hur fin som helst . TACK KARIN .
funderar på om jag ska visa den här i bloggen eller om jag ska vänta med det . så det mer blir som en överraskning.. liksom . men jag tänker iallafall visa dom andra klänningarna karin har sytt till mej förut . när jag var liten . någon gång . inte i det här inlägget .
men nu ska jag snart sova . inga bilder idag och ett väldigt rörigt inlägg .
puss !

goodbye my almost lover


(höj volymen och njut)

at linnéas place

just nu sitter jag hemma hos linnéa och.. gör absolut ingenting . tar det lugnt !
idag har jag haft matte nationella.. och fy fabian ! vad dåligt det gick . nej, det matteprovet kan sandra lika gärna tappa bort eller råka kasta eller nått .
efter det har skolan bara rullat på med massa tråkia och onödiga ämnen . och vädret är sämst ! vilket gör en på ännu dåligare humör . bara regn !
efter skolan gick tjejerna på stan för att kika in kläder till våran show . ååååh ! jag orkar inte mer . helt kaos .
efter den 2 juni kommer jag kunna andas ut  . då startar mitt liv igen .
när vi iallafall kom hem till linnea så åt vi ett rejält mellanmål - vilket behövdes . sen kollade vi lite på tv och spelade sing star .
har fått läsa böcker och lekt med hennes små syrror också . hur söta som helst !
men nu ska jag vara lite social igen.. !
puss


happiness



1. när jag lyckas - det kan vara inom vad som helst . om jag presterar bra på en tävling, landar ett nytt hopp, skriver ett bra prov.. ja vad som helst . men det är en sån härlig känsla . när man faktiskt är nöjd över sej själv !

2. när jag får beröm över min blogg - tro det eller ej . men när någon säger att min blogg är jättebra eller att jag skriver så bra eller att min senaste outfit var så fin . då blir jag så sjukt glad ! eftersom min blogg är en del av min "hobby" om man kan säga så.. och eftersom jag tycker det är så kul att skriva . så känns det bara ännu roligare .

3. mina kompisar - vad skulle jag göra utan mina kompisar ? det är dom som gör att jag mår bra och det är dom som gör att jag skrattar som mest . NI BETYDER !

en liten till sak som jag blir så glad över.. när jag tänker på det . är att jag ska få se E.M.D live ! ååh . jag längtar .

 

jag vill ha sommar, sol och värme !

det är måndag . det är grått . det är blött . och det är kallt . vad hände med det soliga vädret ?
vilket innebär bad hairday och att jag nu sitter inlindad i en filt i soffan .
det enda possitiva med skoldagen var att vi bara hade en lektion + dans . eller när man säger det så.. så låter det helt onödigt att ens gå till skolan . men det var skönt att vi fick sluta tidigare iallafall .


jag har tänkt på det.. skräckfilmer, där det jämt är mycket blod och mord och sånt.. det är ju alltid på låtsas . man vet ju det . att om det blir för läskigt är det bara att tänka att det är helt "filmteam" som står där bredvid och spelar in allt . men tänk om det skulle finnas en film.. där det faktiskt var på riktigt . en mördare som typ spelar in alla sina mord och sedan gör en film utav det . haha, konstiga saker jag får för mej . men tänk om .


(en bra film som jag såg igår "meet bill")

3 maj

jahapp.. vad ska jag röra ihop i det här inlägget då..
kan väl börja med att säga godmorgon iallafall .
har inte hunnit göra så mycket idag och kommer nog inte att göra så mycket idag heller . söndagar är liksom min.. "inte-göra-någonting-dag" . fast jag måste säga att jag är väääldigt uttråkad och vill verkligen hitta på nått !
just nu sitter jag iallafall och lyssnar på E.M.D . kärlek till dom !
är så glad att jag ska få se dom live ! happiness .
och självklart är biljetterna klirrade (?) och klara .



hörs !

robinson

sådär.. nu är lördagen snart slut och det är snart dags för sängen .
ikväll lyxade vi till det med jordgubbar och glass samtidigt som vi kollade på robinson . jordgubbar är verkligen nästan det bästa som finns ! både nyttigt och gott .
men apropå robinson.. vad håller alla tokstollarna på med egentligen ?
alla säger ju hela tiden "jag vill åka hem, jag vill egentligen inte vinna den här tävlingen, jag skulle kunna vinna ifall jag gav 100%, tack för att ni röstade ut mej" liksom vart är dom riktiga överlevarna ? som är värda att vinna.. 1 miljon eller vad det är ? och christian som började gråta idag.. HAHA ! jag dog av skratt . mespropp !
nej, dom som är värda att vinna är iallafall blomman, angela, anna eller jarmo . that's it och punkt slut .
- okej förlåt men jag är vääldigt insatt i robinson -


nu ska jag snart sova.. dvs. när jag blir trött !
puss på kinden !

shopping

nu har jag äntligen kommit hem . fartfylld dag .
har varit på gränby i typ 5 timmar och shoppat loss . jag och mami gick typ in i varje affär 2 gånger . men jag är helt klart nöjd med mina inköp ! ååh jag älskar verkligen att shoppa, jag blir så glad av det ! 
this is what i bought today :


väska - åhléns
vit top - H&M
halsband - H&M
örhängen - H&M
vitt linne - gina tricot
"the rolling stones" - jc

(örhängena i lite större format)

men nu är jag dock helt slut.. har gjort ett litet inbrott hos familjen jakobsson också . gick och hoppade lite på deras studsmatta med melvin . dom är nämligen på sin sommarstuga i grytö så dom är inte hemma . men det gör nog ingenting, haha .
nu ska jag vila, sen äta och sen blir det robinson . OCH NU HOPPAS VI PÅ ATT ÄCKEL-CHRISTIAN ÅKER UT ! blää .
hörs senare !
puss

slappdag

GOOD MORNING EVERYONE !
ja det är sant, jag vaknade nyss.. klockan halv 7 ! rekord .
men nej, jag har inte sovit bort hela dagen . vaknade egentligen klockan 11 och gick faktiskt upp då . jag har bara sovit eftermiddag . som man gjorde när man var liten, you know . så nu har jag sovit i 2 ½ timme . sköönt !
idag har jag inte gjort någonting . inget alls.. eller ja inget speciellt iallafall .
jag har bara sovit, solat, kollat på film och suttit vid datorn . men jag har helt enkelt inte orkat någonting efter gårdagen .



imorgon har jag iallafall planer .
jag ska ner på stan och shoppa . love it !
puss !

valborg del 2

fortsättning på valborg nu då..
det var helt klart den bästa valborg någonsin !
som sagt så kom senka, peter, lotta, oliver, nadine, erik, markus och amanda hem till oss . och vi hade sjukt kul !
först åt vi en god middag, pratade och kollade självklart på hockeyn . efter det gick vi tjejer in till mitt rum och spelade in galna videoklipp medan killarna gick ut och spelade fotboll . när klockan började närma sej 21.00 så gick vi till kasen . där träffade/såg man många som man kände igen . men det var inte riktigt så rolig stämning där som det brukar . men vi hade roligt ändå !
när vi kom hem åt vi efterrätt och sen skulle amanda åka hem . då kollade fortsatte vi kolla på hockey och sen gjorde vi väl inte så mycket mer .
puss på dagen !                                                                                     kvällens låt :