baby, i was born this way .

.

a great "man" once said..

finns det någon bättre än mufasa ?

kiss me .

och så har även det här årets sportlov nått sitt slut .
det har inte blivit mycket uppdatering alls för min del, men det har helt enkelt inte funnits någon tid till det . måste säga att jag för första gången (tror jag?) verkligen utnyttjat det här skollovet till fullo . när jag ser tillbaka på dom senaste 9 dagarna kan jag inte minnas att jag suttit still en enda gång, både på gott och ont .
men nu är det back to normal igen.. usch . funderar starkt på att flytta till stockholm så man får ytterligare en hel veckas lov .
men för att göra ett "långt" sportlov kort tänkte jag sammanfatta veckan lite kort . får se ifall jag lyckas .
måndag:
begav mej skapligt tidigt ner på stan för att ta en fika med emma, därefter tog jag mej i kragen och satte mej på tåget till knivsta . där träffade jag min spårade och rubbade vän linus . dagen erbjöd film, the oc och även lite nhl 10 spelande .
lyckades övertala linus att vi skulle kolla på "prinsessan och grodan", den nya disneyfavoriten som jag inte hade hunnit kolla på än . mysig film .
tisdag:
nu ska vi se..  passade på att ta en lång sovmorgon vilket även resulterade med att jag kraschade mina och markus planer för dagen . istället blev det en dag hemma framför tv:n . på kvällen var det dags för träning och därefter följde amanda med mej hem och gav mej även lite sovsällskap .
onsdag:
dagen till ära spenderade jag med mina två underbara vänner, amanda och julia . vi bakade en tårta, fikade en massa onyttigheter och kollade på i taket lyser stjärnorna . för idag var det nämligen våran dag . 52 år blev vi tillsammans och det tyckte vi var värt att fira .
mot eftermiddagen begav vi oss sedan ner på stan för att kolla på trassel . en förvånansvärt bra film som jag verkligen rekommenderar . innehåller allt . verkligen .
när bion var slut åkte vi sedan allihopa till ishallen för att kolla på a-lagsmatchen och för min del jobba i kiosken .
på kvällen åkte jag sedan hem till amanda där det bjöds på god mat och en massa annat kul . tack tjejer för kvällen !
torsdag:
märker redan nu att den här sammanfattningen inte blev så kort.. men håll ut ! på torsdagen vaknade jag upp i svartbäcken med emma vid min sida och amanda cirka 2,5 meter bort . vi tog det lugnt hela förmiddagen och sedan begav jag mej hem .
på kvällen var det sedan dags för bio igen . markus, jag och olle beslöt oss för att kolla på den nya filmen med johnny depp och angelina jolie . "the tourist" och även den var riktigt bra . REKOMMENDERAS .
fredag:
galet trött som jag var gick jag ändå upp ur sängen redan kl 6 på morgonen, varför ? idag skulle familjen + amanda + många fler åka till romme för att åka skidor, givetvis .
en väldigt trevlig dag som sedan några timmar senare slutade återigen i sängen . sliiiiiten .
lördag:
ingen sovmorgon för min del den här dagen heller . upp och hoppa för att sedan bege mej mot gränby, dock inte för att införskaffa nya kläder.. nej, nu är det dags att sälja klubbrabatten igen . (NÅGON SOM VILL KÖPA?)
efter cirka en timmes misslyckande med 0 antal stycken sålda gick vi istället in på ica för att köpa lunch och sedan åka till träningen .
efter träningen åkte amanda och jag och solade och sedan fortsatte vi vidare hem till henne .
där blev det en kväll fylld med en massa film . myyys .
bland annat dessa:
söndag:
match mot södertälje .
förlust..
det var allt för mej . nu är jag på tok för trött och ska genast hoppa i säng .

mums .

kvalitétstid

det underbara, välbehövliga sportlovet är äntligen kommet .
den här lördagen spenderade jag först i ishallen . några timmar senare åkte jag hem och sedan kom alva hit . som jag har saknat den tjejen ! hon får mej på något sätt att alltid må bra . sådana egenskaper borde alla ha . som bara sprider glädje till alla runt omkring sej .
vi kollade på "killers", melodifestivalen och pratade såklart om allt och ingenting .
apropå melodifestivalen, eric saade gick vidare . vad säger vi om det ?

han kom och han gick .

oavsett vad så är han, och kommer alltid att vara, en av dom största hockeyspelarna från sverige, någonsin .

if i ain't got you..

dom här senaste dagarna har jag blivit fullkomligt galen i vissa saker . och för att ni ska få samma galna abstinens som jag, då jag helt bringas ur fattning en stund och sitter där med förnuft, känlsa och tappar helt begrepp om tid och rum, så tänkte jag rekommendera dessa förteelser .
först ut på listan står min favorit just nu .
syskonkärlek .
det är en bok utav katarina von bredow som jag aldrig kan lägga ifrån mej . dessvärre så är det endast några sidor kvar och jag börjar känna sorgen över att berättelsen snart lider mot sitt slut . men det är en bok jag definitivt kan rekommendera !
för er som inte gillar att läsa utan istället infinner en större kärlek i att lyssna .
så kan jag rekommendera den här låten:
något annat jag blivit galen i, som dock inte betraktas som någon form av objekt, är den underbara första femman vårat lag har, julia östlund, amanda lundell och pernilla johansson . vad skulle jag ta mej till utan dom ?
det vill jag inte ens veta .

.

possibility .

tänkte skriva ett inlägg . men kom på att jag inte orkade . så nu ska jag läsa istället . "syskonkärlek" .
det var allt för mej .
godnatt

if i was green i would die .

vilket helvetes jävla väder det är ute helt plötsligt då . snön bara vräker ner .
trodde det var slut på vintern och dessa snöoväder . men tydligen så är det inte dags för våren att komma än, tyvärr .
dagarna rullar på som vanligt för min del . skola, plugg och träning .
men endast 1 vecka kvar tills sportlovet tar över min vardag, inte så tokigt .
tänkte däremot dela med mej något jag fick reda på för bara några dagar sen . "blue" med eiffel var nog min absoluta favoritlåt när jag var sådär, jätteliten . och nu när jag är så gott som 18 år får jag reda på att texten egentligen går såhär:
i am blue, if i was green i would die, if i was green i would die, if i was green i would die .


den ni .

.

gulligt men sant . tyvärr .

i can't take me eyes off you .

ligger här och funderar på vad man ska skriva för intressant inlägg idag då . men jag kommer tamejfan inte på någonting . har jag inget vettigt att berätta ?
prestationsångest .
dagen till ära spenderade jag iallafall först på gymmet där jag träffade en otroligt saknad vän, amanda . vi körde lite styrka, pratade om allt möjligt och var sedan så duktiga att vi därefter det strechade lite . när klockan sedan visade 13.30 begav jag mej till bussen för nästa träning .
där träffade jag bland annat mina två puddingar julia och amanda som alltid förgyller mina träningar .
och det där var min dag so far.. nu ligger jag här i sängen och är otroligt rastlös . VAD SKA MAN HITTA PÅ EN LÖRDAG SOM DENNA ?

play .

klicka på kassettbandet om du känner för att skaka lite ruuumpa .
turn around [5, 4, 3, 2, 1] - flo rida

ja tack, yes please, oui merci..

nu har linus precis sprungit iväg till bussen och jag sitter nu ensam kvar och drömmer mej bort . bort där pengar inte är något problem . där man kan få precis allt vad man vill ha .
för just nu har jag ett litet (i-lands) problem . ångest skulle man också kunna kalla det .
jag typ dör för det här:
totalt: 6300:-
suck...

be stupid

älskar den här kampanjen .