side by side .

är hemma från skolan idag igen och jag blir alltid lika irriterad över att det aldrig är något bra på tv under dagarna . varför inte ?! det som finns att välja emellan är typ tv-shop, nyheterna eller något värdelöst program som typ stargate . borde väl inte skada att faktiskt spela någon bra film och tänka på oss sjuklingar som inte är i skolan eller på jobbet .
har dock beslutsångest och vet inte ifall jag ska utnyttja den här dagen och göra saker som jag faktiskt borde göra, exempelvis räkna matte eller typ sy . eller om jag bara ska ligga och ta det lugnt, kolla på någon bra film eller drunkna bland allt det internet har att erbjuda . hmm.. svårt . är ju trots allt hemma och är sjuk .

nytt i garderoben .

lovade mej själv att bränna lite pengar under lovet, kände att jag var i behov utav det .
lyckades ganska bra vilket resulterade till lite nytt och fint i garderoben .
är inte världens bästa på att fynda men hittade bland annat ett enkelt linne på monki för 20 pix . fint på sommaren med lite solbränna och ett par schyssta jeansshorts, taget !

when i held ya .

lovet tog slut lika fort som det började .
vet inte riktigt vad jag menar med det, men skolan började idag igen och enligt mej var sportlovet alldeles för kort . med tanke på att jag har varit sjuk större delen av lovet och inte kunnat göra allt jag velat så röstar jag för en vecka till ! men vem bryr sej om vad jag tycker ?
under lovet har det iallafall väldigt mycket hockey . resor hit, resor dit, sundsvall och södertälje har stått för motståndet . två förluster dessvärre och sista matchen kollapsade jag helt . är inte en sån person som prioriterar min hälsa före min idrott, idiotiskt ibland med tanke på att jag just nu ligger hemma istället för att vara i skolan .
medan mina kära klasskamrater alltså sitter och suger i sej lärorik information så ligger jag nu i soffan med en kopp chai te och tittar på top model .
suuuuuuuug .

.

shopping .

igår låg jag hemma hela dagen med lillebror och endast kollade på en massa filmer .
inbillade mej själv att jag inte längre var sjuk och åkte därför till träningen . när jag sedan kom hem igen mådde jag sämre än någonsin . alltid lätt att vara efterklok .
idag däremot åkte jag ner på stan för att äta lunch med mamma och sedan möta upp amanda .
när klockan började närma sej tre var det sedan dags för min första körlektion . gick väl sisådär, men hur som haver så är jag väl ett steg närmare körkortet nu . känns bra !
kvällen har endast gått åt till att överdosera halstabletter . på förpackningen står det att man får ta en tablett varannan timme.. jag har nog tagit minst 6 st inom en halvtimme .
hostar ur mej lungorna och all dess innehåll . inte charmigt någonstans .

shit i love .

up and coming .

första dagen på sportlovet alltså .
helt underbart med lov och kan absolut inte klaga . fast där ljög jag för mej själv.. vet mycket väl om att jag är en mästare på att klaga . så kan börja redan här och nu, har då givetvis blivit sjuk . inte sådär sjuk så att jag håller på att dö, isolerar mej själv från omvärlden och sover dygnet runt . men sådär sjuk så man tycker lite synd om sej själv och inte riktigt orkar med allt som rör sej runt omkring . väldigt dålig tajming alltså med tanke på damettan och allt det där .
idag gick jag iallafall upp, emot alla odds, redan vid klockan 7 för att få skjuts utav mamma till gymmet . när klockan sedan började närma sej 10 gick jag till hennes jobb där jag mötte upp julia och pillan för att fixa och trixa lite med företaget . alla tre var lika sjuka så vi satt där i fem timmar och tyckte synd om oss själva .
därefter åkte jag med mamma hem och somnade så fort jag la mej i sängen .
vaknade upp cirkus 3 timmar senare, gick in i duschen, unnade mej själv en ansiktsmask och gjorde därefter världens godaste smoothie . är som en iskall smoothie fast med glassigare konsistens gjort utav mango, banan och lite vaniljyoghurt . helt klart en ny favorit !

.

have you ever wanted to ask a question but you didn't
because you knew in your heart that you wouldn't
be able to handle the answer?

do you think about me now and then?

tänkte börja denna såkallade "förändring" med att köpa ett nytt iphoneskal till min mobil (såklart?)
har börjat lessna på mitt gamla tråkiga vita .
har dock lite beslutsångest angående vilket jag faktiskt ska köpa . funderar på någon utav dessa, vad tycks ?

all night long .

i helgen började damettan vilket resulterade till två matcher både lördag och söndag för min del .
fullt ös medvetslös . på lördagen stod södertälje som motstånd och alla var hur taggade som helst . nu var det våran tur att vinna och visa vart skåpet ska stå !
vi spelade så jävla bra och dominerade helt klart i andra och tredje perioden . almtunas hejaklack kom också in i hallen och gav oss stöd, en känsla som inte ens går att beskriva .
när det är 3 minuter kvar får de dock ett friläge och vinner matchen . så jävla tråkigt, men det var bara ladda om igen inför nästa match . på kvällen åkte vi sedan hem till rebecca och åt framför melodifestivalen . supermysigt !
idag mötte vi alltså hv71, kända för att vara stora, biffiga och brunkiga .
vi kom aldrig riktigt in i matchen som vi gjorde igår men en helt klart godkänd insats . blev dock förlust idag igen med 2-1.. hatar verkligen att förlora .
eftersom jag inte gjort så mycket annat i helgen fick det alltså bli ett litet matchreferat såhär på söndagskvällen .
nu är det lov och jag har bestämt mej för att bränna alla mina pengar, vill ha förändring, nytt och fräscht .

92 days .

LÄNGTAR .

dear cupid, next time hit both.



igår var det alltså alla hjärtansdag . tror inte någon missade det faktiskt .
själv har alltid varit en sån där tjej som är otroligt kär i kärleken, älskar allt som har med kärlek att göra . allt från rosor, till hjärtan och allt vad det innebär . att jag skulle uppskatta alla hjärtansdag vore alltså inte annat än konstigt . för det har ju exakt allt det där .
men i måndags började jag alltså fundera på hur jag skulle ställa mej inför den kommande dagen . för egentligen så inser man bara hur fruktansvärt ensam man är . man vill inte se hur bra alla nykära mår, vad de fått för fint av sin pojkvän eller flickvän o.s.v. den enorma svarsjukan bara växer fram inom en och man frågar sej själv varför man själv inte kan ta en del utav allt det där fina ?
så jag bestämde mej helt enkelt för att bara låtsas som att det var en helt vanlig tisdag . det gick dock sådär.. redan när man kom in till skolan så pyntades det med en massa "puss-rutor", det bjöds på geléhjärtan och muffins, speed dating och allt man kan tänka sej .
något som däremot gjorde min dag var att jag fick en ros . jag, en ros ?
när de först kom in till klassrummet med gitarren i högsta hugg spelandes på "when you say nothing at all" hoppades jag innerligt att den inte var till mej . men när jag hunnit smälta hela proceduren insåg jag att jag faktiskt aldrig fått en ros på alla hjärtansdag förut .
kvällen spenderades sedan i ishallen med världens bästa tjejer . vem behöver en pojkvän när man har dom ?

instagram .

instagram kan vara den hittills bästa applikationen . helt klart !
kanske en snygg uppgradering utav bilddagboken, men jag kan inte låta bli att älska hur man kan lägga upp delar av sitt liv med hjälp av bilder .
så om ni har lust att ta en liten del utav mitt liv och spana in mina bilder, följ mej: thiildas .

i'm smart. i just do stupid things.

nyligen hemkommen från ishallen . var nämligen min tur att köra powerbreak idag igen, men inte nog med det ! idag var vi även uppbjudna till vip-balkongen, och med vi menar jag naturligtvis mitt lag, för att hyllas inför den otroliga publiken på.. 1000 pers kanske ? damettan sätter igång på lördag och jag kan inte bli mer taggad . att jag börjar få lite ont i halsen nu kommer dock lite olägligt, men det ska nog gå fint iallafall .

when you move me everything is groovy .

när livet är allmänt värdelöst och man ställer sej frågan varför man ens försöker .
lyssna då på denna låt, som faktiskt gör det hela liiite bättre .
finns förövrigt alldeles för några låtar som faktiskt kan få en på bättre humör .

saturday .


för att inte göra det förra inlägget alldeles för långt och tråkigt fortsätter jag att berätta om de otroligt händelserika dagar ni gått miste om .
torsdagen och fredagen spenderades båda dagarna i ishallen . finns inte så mycket mer att tillägga . lördagen däremot är en dag jag sent kommer glömma .
planerna när jag vaknade på morgonen var endast att ligga hemma och ta det lugnt men så blev det inte kan jag tala om för er . efter att ha beskådat en fullständigt galen hockeymatch i ishallen åkte jag hem och satte mej tillrätta i soffan . där satt jag dock inte så länge . blev en spontan utgång på saluhallen för min del . åkte till vaksalatorg där jag mötte upp linus på förkrök . då vi sedan skulle vara på saluhallen prick 11 för att komma in på listan så fick vi bokstavligen springa hela vägen för att hinna . men när vi väl var inne hade jag galet kul ! träffade på en massa gamla godingar och dansade tills fötterna värkte . vi stannade kvar till stängning och gick sedan vidare till max med emil och filip där vi mötte upp jacob, robin och ylva . därefter blev det en helvetesvandring till salabacke . kylan tog nästan kål på oss allihop, men ungefär 40 minuter senare var vi inne i värmen .
jag däremot fick sedan fortsätta gå hela vägen hem till gamla uppsala . hemma kring 06.00 och sov bättre än någonsin .

en gång i phuket .

efter många om och men så lever jag .
har varit väldigt mycket nu ett tag och det har därför blivit lite svårt att hinna med bloggen . men så brukar det ju vara, endast ett tecken på att jag faktiskt har ett liv.
men vi börjar med onsdagen då, som garanterat var en utav de bättre dagarna . efter skolan åkte jag hem en snabbis för att sedan möta upp alva på stan . då det var 2 månader sen vi sågs sist fanns det en hel del att ta igen . vi beslutade oss för att gå till amazing thai och äta lite buffé . vi pratade, åt, pratade lite till, åt igen och så höll det på i ungefär 3 timmar . tillslut fick vi pallra oss iväg ungefär 10 kg tyngre, till spegeln för att se den nya svenska filmen "en gång i phuket" . en perfekt film för oss båda . vi skrattade så mycket så vi båda fick kramp i magen . en helt klart sevärd film .

.

you bleed just to know you are alive .

idag gick jag till skolan, duktigt va ? nu för tiden känns det som att man borde få en eloge för att man går till skolan istället för en utskällning om man stannar hemma . läskigt hur man förändras som person inom så kort tid . kommer ihåg den mathilda som aldrig missade skolan, aldrig .
kom iallafall hem klockan 5 efter att ha gjort en laboration med alkoholer som gjorde en alldeles illamående . kollade lite på tv och kände att det var dags att bege sej till gymmet igen, efter x antal dagars frånvaro .
så jag åkte dit och sprang . sprang sprang sprang . det var en sån härlig känsla att äntligen få springa igen, som att benen var fulla av spring efter att inte ha fått sprungit på 2 veckor . åkte sedan hem och kollade på toppmodell, pinsamt sverige . nästan så jag faktiskt skäms lite .
nu har jag iallafall lagt mej i sängen och tänker unna mej ett avsnitt av one tree hill .
kärlek

love .

people always leave .

igår var det söndag . vaknade klockan 12 och var sedan hemma heeeela dagen . kollade på flera avsnitt av one tree hill, lyssnade på musik och hade det allmänt tråkigt . hade en fruktansvärt huvudvärk som inte ville släppa heller . vilket innebär att jag är hemma från skolan idag också . ska iväg till läkaren lite senare och kolla vad som hände med min rygg i lördags och om det kan ha någon koppling till värken i huvudet (lessnade på att skriva huvudvärk..).
finns väl inte så mycket mer att lägga till . bortsett från alla skador så är jag lycklig . idag mår jag bra .

jag vill ha vår .

it's okay not to be okay.

denna lördag började redan klockan 7 på morgonen för min del . på en kvart hann jag käka frukost, klä på mej och gör allt det viktigaste innan jag sedan åkte till ishallen . ett lätt matchförberedande ispass och därefter bjöds det på frukost i vip-rummet . proffsigt som tusan och absolut något jag skulle kunna vänja mej vid . efter frukosten åkte vi sedan vidare till södertälje för match . alla var galet taggade och jag hade en grymt skön känsla innan matchstart . det kunde inte bli bättre ! dessvärre slutade matchen med en förlust på 3-0 och jag lyckades självklart skada mej igen . om det inte är foten så är det givetvis något annat . hade verkligen sett fram emot att få börja springa och dylikt men nu är jag handikappad igen och funderar nästan på att ta rullatorn (sökes?) till skolan på måndag .

.

it's complicated .

någon mer än jag som ska upp mega tidigt imorgon och kan därför inte spendera fredagskvällen någon annanstans än hemma ? förhoppningsvis så är jag inte den enda . kan iallafall rekommendera er filmen som började för 1 minut sen på kanal 3 . it's complicated heter den och är en helt klart godkänd film att se såhär på kvällskvisten . fram med en skål popcorn och fredagskvällen är löst .

paradise .

idag har jag lärt mej: att jag måste börja använda långkalsonger . att ta alvedon direkt när man börjar få ont i huvudet . att aldrig ha converse på mej så länge det fortfarande ligger snö på marken . att regler är till för att brytas . att man ibland förtjänar att fokusera på sej själv . och att skolan aldrig servererar 100 % fräsch mat .

friday .

åh vad jag inte orkar med denna fredag längre .
började med att jag gick upp alldeles för tidigt och kroppen ville knappt ta sej ur den varma sängen . fortsatte sedan med att det är cp kallt ute och bussen låter förjävligt . hade ont i huvudet och mådde illa . ville bara vända och åka hem igen . men duktig som jag är åkte jag ändå hela vägen till skolan . inledde dagen med religion och därefter svenska . sedan slog celssiusskolan till med lite festival lunch som innebar kycklingfilé i någon sås och ris . faktiskt helt okej tills jag insåg att kycklingen till största del bestod av senor och annat skit .
sitter nu och bara önskar att få åka hem, linda in mej i en filt, dricka en kopp varm choklad och sedan ta ett varmt bad - är helt genomfrusen .

i got the lights in my eyes .

åh är så fruktansvärt jävla trött så det är helt otroligt .
nyligen hemkommen från ishallen då jag ofrivilligt fick ställa upp och köra powerbreak . tv-sändning och allt . men det gick hur bra som helst trots mina sega ben och trötta ögon . nu är jag hur som helst hemma och ska snart hoppa in i duschen . endast tanken på att åka till skolan imorgon känns som rena självmordet och jag skulle göra vad som helst för att det skulle vara helg typ nu . inte nog med att vi slutar halv 5 också.. k i l l  m e .

i can relate..

my wish is you, always .

godmorgon !
sitter här i biblioteket och inväntar den andra och sista lektionen för idag . religion bjuds det på och läran om de olika gudarna . kan ju inte bli intressantare... därefter blir det en snabb lunch och sedan att åka iväg till ishallen för lite hockey . det var väl en snabb uppdatering om hur min dag ser ut .
ikväll har jag återigen ingen träning och jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra . börjar få lite smått panik över att faktiskt ha så mycket tid efter skolan, vet knappt vad jag ska göra ? #OVAN .
drar till med en hashtag efter att så aktivt varit uppdaterad på både twitter och instagram .

i could have been a princess .

got you under my skin .

jag har blivit så fruktansvärt dålig på att komma på vad jag ska skriva.. det är som att all fantasi bara har försvunnit .
och vad är grejen med att det har blivit så jävla kallt ute ? minus 10 grader visade termometern imorse . man vet ju knappt vad man ska klä på sej längre utan att behöva frysa arslet av sej . jag vill ha sommar, värme och sol . åh längtar .
just nu har jag iallafall gosat mej ner i sängen och ligger och kollar på one three hill . dock hör jag knappt vad jag själv tänker (helt omöljligt att skriva ett blogginlägg då?) då melvin och hans kompis spelar innebandy i vardagsrummet . blir tokig . vill bara gå in och agera elak stora syster, skrika så högt jag kan och bryta klubban mitt itu..