tillägg

jag, mathilda gustafsson, efterlyser någon som frivilligt kan och vill följa med mej och kolla på filmen twilight eclipse, isånnafall hör av er till mej .
alltså, någon om frivilligt kan och vill följa med mej att kolla på twilight eclipse, hör av er till mej .
- KLICK -

i don't believe in love anymore..

"I don't believe in love anymore. I once was love's biggest fan. I loved love. I believed in love at first sight, true love, soul mate, all that mushy-gushy stuff the best songs and books are written about. It's what every little girl dreams about. One day my prince will come....blah blah blah. I used to believe in love. I was in love, like I'm talking head over heals, stars in your eyes in L-O-V-E.
But that changed for only a few seconds and now it feels like love is just only a big fat lie.

Only fools fall in love, and love played me like a fiddle. So I don't believe in love anymore. Because if you don't believe in love there is nothing to cry about, and I don't have anymore tears to cry. So I gave up on love because it gave up on me."

dynamite



i throw my hands up in the air sometimes
saying AYO
gotta let go
i wanna celebrate and live my life
saying AYO
baby, let's go

midsommar är överskattat

nu har det inte blivit uppdaterat här på länge .

i fredags var det alltså midsommar och jag spenderade min förmiddag och halva eftermiddagen på alnäs . en överraskande dag på många olika sätt !
jag blev nämligen tillfrågad att dansa kring midsommarstången och efter ett accepterande svar på min sida slutade det med att jag stod i kören . hur då kan man fråga sej ? och det har jag inte svaret på . först trodde jag att det skulle vara lite smått oseriöst men när det plockades fram stora högtalare, mikrofoner och en ljudtekniker kom fram började jag inse allvaret i det hela.. 4 st var vi till en början i den såkallade "alnäs kören" och det fanns 4 mikrofoner .
som tur var slutade det hela hyffsat bra ändå .
runt 6 tiden åkte jag, maria, akib, emma, sofia, hilda och amanda till öregrund . det blev middag på klipporna och en midsommar jag sällan kommer glömma . både possitivt och negativt . dock tror jag inte att nästa år kommer att spenderas där ute .

emma och jag kom hem till mej runt 5 på morgonen efter en promenad genom halva gränby med en hamburgare i handen .
på kvällen åt sedan jag, mamma och melvin på restaurang och hade en mysig hemmakväll . upp tidigt idag för att åka till kraftkällan och köra bodypump . riktigt jobbigt men roligt !

imorgon är det jobb som gäller . bäst att sova .

bilder kommer inom kort..

midsommar

sista jobbdagen imorgon då.. och även den svenska högtiden midsommarafton .
veckan har gått hur snabbt som helst och fredagen kommer först spenderas på alnäs med lite midsommarfirande där . därefter ska jag stressa ihjäl mej ner på stan och ta bussen ut till öregrund .

känns som att midsommar är hur överskattat som helst men jag ska ge det en chans.. inga förväntningar och bara mysa ute i öregrund med ett fint sällskap ! efter helgen blir det jobb som gäller igen och det ska bli kul .

when i get older, i will be stronger .

jag har världens bästa sommarjobb .

idag var det nog första dagen på sommarlovet som det har varit riktigt sommarväder . och det utnyttjade vi till fullo . på eftermiddagen gick vi tillsammans med barnen till lyssnarängen för att sola och bada, så nu har man fått lite färg också, hoppas jag !
efter jobbet stannade alla ledare kvar för att spendera sin eftermiddag och kväll tillsammans på alnäs med grillning och volleybollturnering .
för min del och mitt lag "svartskallarna" så blev det 2 förluster, en oavgjord och en vinst . men riktigt kul var det ! därefter gick vi ner till grillen och åt korv med bröd och klyftpotatis .
på alnäs så har dom även en tradition att slänga i dom nya ledarna i sjön . jag trodde att jag skulle klara mej undan hela den proceduren med tanke på att jag stog uppe vid stugan ungefär hela tiden . men ack vad fel jag hade !
dom bar mej hela vägen från stugan till sjön för att sedan kasta i mej två gånger .
men nu har jag det överstökat iallafall.. hoppas jag ?

U to the S to the A

imorgon åker markus och pappa till andra sidan jordklotet (USA) och lämnar mej kvar här i sverige . tråkigt !
men livet är inte alltid rättvist.. hoppas dock att dom kommer hem med massa födelsedagspresenter i förskott .
någon som har en idé på vad man kan passa på att beställa ? förutom converse..

jag önskar iallafall bror min all lycka till och att han har det superkul där borta !
kanske once in a life time ? ta vara på den .
jag kommer - tro det eller ej - sakna dej .




sometimes we just learn a bit to much

så var första dagen på jobbet avklarat !
och jag trivs supermycket . underbar omgivning, massa trevliga människor, ett bra och avkopplande läger och massa gulliga små barn . BRA STÄMNING HELT ENKELT .
jag jobbar som sagt på alnäs och ska spendera mina 3 kommande veckor där ute . den här veckan hamnade jag på "pysselverkstan" men dom två andra veckorna kommer jag jobba på sommarlägret .

nu har jag nyss ätit mat och fysat här hemma . ska gå och lägga mej tidigt för att vara väl förberedd inför morgondagen .

when time doesn't heal..

under tidens gång så förändras alla på många olika sätt .
och det mest skrämmande är ifall man förändras så pass drastiskt att man själv inte ens vet vem man är längre .

nu ska jag vara helt ärlig och erkänna att min blogg har blivit som en slags tillflyktsort för mej . jag skriver endast om det bra som händer mej och stänger ute allt det andra . som egentligen alla säkert har upplevt själv någon gång och som är helt normalt, men också det som ingen vill läsa om.. som inte jag vill skriva om .

men ibland klarar man inte av att vara glad när man egentligen mår jättedåligt . att le fast det gömmer sej tårar i ögonen . att fortsätta stå upp fast man bara vill falla till marken .

om jag inte hade haft alla mina kompisar . hade jag antagligen aldrig varit där jag är nu .
man märker vilka som ställer upp när allt är skit . vilka som fortsätter att umgås med en fast man är den tråkigaste personen i världen att vara med på grund av omständigheterna . vilka som finns där när man behöver prata, gråta och skratta .
ni vet vilka ni är..

live i storkyrkan

har precis kommit hem från träningen och sitter just nu framför tv:n och kollar på prinsessan.. eller ska man säga drottningen ? victorias bröllop .
förvånansvärt nog . jag som hade lovat mej själv att inte kolla på det..
i vilket fall som helst så har dagen som nästan alla väntat på kommit . dock så tycker jag personligen inte att det är så stort som alla påstår..

sommarlov

tiden rinner just nu iväg lika snabbt som smöret smälter i solen och inläggen här i bloggen minskar kraftfullt nedåt . men vad kan man förvänta sej.. ? det är ju sommarlov .

den här veckan har jag spenderat på många olika sätt .
till att börja med så har jag varje morgon cyklat till ishallen med bror min och tränat i cirkus 2 timmar . en god vana det där och roligt är det också . dock så innebär nästan allting alltid konsekvenser . träningens konsekvens blir väl en vidrig träningsvärk som ännu inte försvunnit . men jag gillar det !
måndagen träffade jag linnea och vi pratade om allt mellan himmel och jord, precis som det ska vara .
tisdagen spenderades med emma, julia och pernilla nere på stan . lunch på cupido och en ny förälskelse för min del . ett par vrålsnygga skor som jag sedan köpte dagen efter .



under onsdagen blev den iprincip endast träning för min del . på kvällen fick jag sedan ta mej ned till stan för att gå på den obligatoriska teorikursen för att få övningsköra . 3 ½ timme lång men tack vare lite fika så klarade jag mej igenom det hela utan några pinsamma incidenter..
torsdagen hittade jag sedan en ny kärlek.. en kattunge ! träffade alva för första gången på alldelens för länge sen och hennes katt hade fått kattungar . underbart söt ! och enligt henne kunde jag få den alldelens gratis.. dessvärre så har vi ju en katthatare i familjen så vet inte riktigt hur jag ska lyckas få hem den lilla skrutten .

som jag hade dej förut..

helgen är slut och imorgon är det officiellt den första dagen på sommarlovet .

dom här två dagarna har spenderats med två underbara vänner vid namn emma och amanda . frågan är om jag skulle klara mej utan dom ? har svårt att tro det..
emma kom hem till mej runt 5 tiden och kort därefter kom även amanda . vi åt mat, kollade på desperate housewives, pratade, dunkade musik och försökte hitta någonstans att ta vägen . men det var helt dött ute ! runt midnatt beslutade vi oss för att cykla till donken och köpa glass - sugna som vi var .
vårt spontana glassbeslut ledde sedan till att vi 2 timmar senare åkte hem till martin nilsson . där blev det filmtittande i ett antal timmar och en cykelresa hem runt 6 på morgonen .

söndagen fick bli en chilldag .
glass, kladdkaka och tv:n fick bli min och emmas bästa vän . sov även till klockan 15.00.. men det är ju sommarlov ?

blind - lifehouse

i would fall asleep
only in hopes of dreaming
that everything would be like it was before
but nights like this it seems are slowly fleeting
they disappear as reality is crashing to the floor..

sommarlov

försenat inlägg..
nu är det sommarlov ! ingen mer skola på ungefär 59 dagar ? underbart .
tyvärr så har ju vädret inte varit lika underbart nu på senaste tiden . regn igår på avslutningen och idag är det någon form av storm därute . ruggigt !

igår var det iallafall avslutning och inne i aulan hände det grejor . lars winnerbäck kom på besök, lärarna sjöng och man fick höra en alldelens ny version av idas sommarvisa . efter avlsutningen åkte nästan alla i klassen hem till evelina . mycket trevligt ! det blev bad, onyttigheter och massa prat .
närmare kvällen åkte sedan amanda, emma, julia och pillan hem till mej . och hur vi körde ! JARÅ .
kvällen blev toppen och slutade på stationen med victor, tobban och emma .

för er som är lite nyfikna är även betygen satta nu..
MVG i historia, samhällskunskap och drama
VG i engelska, matte, spanska
G i svenska.. (a-kursen) hur dåligt !?






river flows in you..

kort skoldag som vanligt och lektionerna bestod av fika och film som fördröjning av tiden .
mysigt ändå.. sitter hellre i skolan med klassen och fikar än att sitta alldelens själv här hemma .

efter skolan bar jag mej iväg på mina trötta ben ner på stan med amanda . nu var det på tiden att jag tog mej i kragen och letade efter ett par bikinitrosor ! och det gick ganska bra.. kom hem med 2 st . dock är det hemskt att prova bikini, man ser alla sina skavanker och inser att det nu faktiskt är alldelens försent att göra sej i form till beachen .
på kvällen var det dags för träning med 96:orna . behövligt och roligt ! avslutade träningen med streethockey och jag känner att jag och markus skulle kunna starta en lovande hockeykarriär tillsammans . eller ?

nu är emma hemma hos mej . vi ska väl inte göra så mycket nu under kvällen.. imorgon ska vi däremot möta amanda och äta lunch på stan innan skolan . mums !

i could really use a wish right now..

vaknar på morgonen av att pappa ringer på dörren . 10 minuter senare kryllar våran tomt av massa gubbar . när jag sedan kommer hem från skolan ser tomten ut såhär .



ett stycke spår..


en tredjedels pool.. grop

så då har pappa äntligen tagit beslutet som att vi ska skaffa pool .

let's get some shoes

när ludde kom hem ifrån usa kom han även hem med dessa till mej .


jag älskar dom !

life is like a rollercoaster, sometimes it goes up and sometimes it goes down .

studenten..

idag har det varit en underbar dag av många olika anledingar .
första anledningen var väl att jag faktiskt var ledig från skolan.. tack vare alla 91:or som tar studenten idag . så det blev en liten sovmorgon för min del och sedan åkte jag till vaksala där jag mötte upp wigfeldt och tomas . vi hälsade på våra gamla lärare och det var faktiskt jättetrevligt men när man väl kommer och hälsar på så vill dom inte slita sej loss..
vid 12 tiden kom sedan pojkvän till uppsala som jag har saknat honom, massor ! ville inte släppa taget om honom .
vi gick ner på stan, satte oss på bryggan och åt jordgubbar . mys !

på eftermiddagen sedan åkte vi till storvreta för att fira johanna ! grattis grattis grattis .
det var väldigt trevligt och det blev nostalgi på hög nivå .
nu sitter jag här hemma och väntar på att världens bästa emma ska komma hit . få se vad vi hittar på ikväll !

One good thing about music, when it hits - you feel no pain .

ni kan aldrig gissa vad som hände mej igår..
jag står i kön på bikbok och plötsligt ringer telefonen . dolt nummer ? jag svarar som vanligt och då hör jag två stycken halvskrika: heeeej det här är titti och erik från rixfm .
aah joo tjena tänkte jag.. någon som inte har något liv och busringer mej såhär mitt på ljusa dagen . och så fortsätter dom: du har mejlat in till "titti tar ton" och vill alltså att hon ska sjunga för din mamma ?
och då förstod jag att det faktiskt var erik och titti från rixfm .
dom ställer lite frågor och babblar på lite sådär som dom flesta på radion är duktiga på och avslutar sedan med att dom snart ska ringa mamma .

under eftermiddagen satt sedan hela familjen och lyssnade på radion i väntan på att få höra titti sjunga för mamma . men vad är det då jag hör ? dom tar med mitt samtal också .
pinsamt !
radiokändis ?

from one to another

sommartider hej hej sommartider !
kan inte annat än att glädjas åt det vackra vädret som man vaknar till varje morgon . och att skolan lider mot sitt slut gör det hela lite bättre .
hade en lektion idag och åkte sedan vidare ner på stan med emma och frida . lunch på cupido och kom hem med några påsar extra . hoppas att ingen missade att det var 50% på alla varor på bikbok . fyndades en massa !
på kvällen var det dags för träning igen.. inlines, därefter fick ett litet gäng gå till gräsplanen och köra styrka . för att göra det hela lite roligare skulle man berätta en hemlighet om sej själv varje gång man fick bollen . såhär kunde det låta:
"jag erkänner att jag bröt av lennarts penna idag.. och sudd"
"idag glömde jag handduken efter träningen så jag hade ingen när vi skulle ha idrott.. då lånade jag erics istället"

spännande .

sommarbilder:





nytt i garderoben:


oversize skjorta - gina tricot
linne - h&m
cykelbyxa - bikbok
jeansshorts - bikbok
svarta shorts - vero moda
body butter - åhléns



klänning - åhléns

never is forbidden

underbart väder ute och en underbar sol som har gjort att jag nu har en linje på benen efter shortsen . kanske inte lika snyggt.. men det betyder iallafall att jag äntligen är påväg till att bli sommarbrun .

under dagen har jag också hunnit reflektera över vad som är bra och mindre bra med sommaren . det här är väl ungefär det jag har kommit fram till..
bra:
maten
jordgubbar
värmen
bada
solbrun

mindre bra:
myggjävlarna
huvudvärk
dricka vatten 24/7

men jag tycker att det possitiva med sommaren kompletterar ut det negativa . alltså är sommaren en underbar årstid .
8 dagar kvar tills sommarlovet också . TAAAAAAGGAAAA !

forever trust in who we are

idag har jag inte suttit still en ända sekund känns det som .
dagen startade med att jag satte mej på cykeln påväg in till staden redan vid klockan 9 imorse . hur kommer det sej med tanke på att skolan för min del inte började förrns 12.15 ? jo för just idag var det nämligen dags för mej att bege mej till frisören . dags för klippning !
därefter åt jag och mamma lunch och sedan bar jag mej iväg till skolan . dagen bjöd endast på 2 lektioner, engelska och samhällskunskap och efter det slutade vi . gudomligt skönt .
tokcyklade hela vägen hem, bytte om och blev sedan skjutsad av mamma till studenternas .
där vid "höjdhoppsställningen", på den stora tjockmattan låg min tränare för dagen . nämligen den store mats emanuelsson . lite knasig enligt många men en jävel på att coacha hockey må jag säga ! många tips och visa ord fick man under dom två timmarna som markus och jag hade med honom .

klockan närmade sej 17.00 och det var dags att möta dansarna på cupido .
kvällen bjöd på en god middag, en dansföreställning och trevligt sällskap .