22.37

idag har jag varit i bachohallen som ligger i enköping på en "isprinsessa match" även kallat konståkningstävling .
det gick helt okej, tog personbästa så jag är väl nöjd . det ändå dåliga var att jag inte var nervös utan jag var skakig istället.. det är mycket värre för då skakar hela kroppen och man kan inte kontrollera det liksom, nervositet kan man ändå kontrollera . det låter mer dramatiskt än vad det är, haha .



veckans tanke :
jag kom och tänka på en sak, att ordet eller snarare meningen "jag älskar dej" har förlorat sitt värde eller själva innebörden . om ni förstår vad jag menar . nu för tiden så betyder inte det lika mycket som det gjorde förut . man hör folk säga jag älskar dej till någon som man träffat bara 1 gång i hela sitt liv, och man ser på bildagboken små tjejer som lägger ut bilder på alla sina kompisar och skriver sedan under varje bild "jag älskar dej gumman", "älskling" och så vidare.. för mej så betyder den meningen nånting och jag säger inte till allt och alla att jag älskar dom/den . jag säger det till dom som jag verkligen älskar, litar på, känner och har känt väldigt länge . självklart betyder inte det att jag ogillar någon för att jag inte älskar den .



nu har jag kanske kommit på ett sätt för att göra min blogg roligare.. bilder !
eller ?

 

tröjan som jag skrev om förut som tomas i min klass har ! jag vill också ha !
natti natti,

ny design

nu har jag en ny design som ni ser, vad tycker ni om den ?

jag skulle behöva hjälp med hur man tar bort den svarta texten "MATHILDA" för det är inte speciellt fint.. inte fint alls faktiskt .

comeback !

gissa vem som gör en comeback till modo, the heart of hockey ?
PETER FORSBERG

jag tycker det är grymt ! även om han kanske är "the past" enligt några och kommer få tillbaka sina skador och sånt igen så är han ju ändå peter "foppa" forsberg och det kommer han alltid vara .
apropå modo, så hade tomas i min klass en skitsnygg tröja ! och jag är sjukt avundsjuk, jag vill också ha en..

22.20

ännu är en underbar fredag här !
skolan har varit lite långtråkig idag faktiskt, en onödig skoldag alltså . fast jag fick alla rätt på spanska glosförhöret och jag blev superlycklig för nu blev jag av med en prick ! tjoho ! men självklart finns det ju alltid dåliga nyheter när det finns bra nyheter, rickard i min klass tycker att min blogg suger ! snyft . så söta små läsare, jag vet ju iallafall att det finns några små underbaringar där ute som läser, vad ska jag göra för att min blogg ska bli roligare och intressantare ?

jag har hittat ett par supersnygga skor som jag ska köpa :


dom finns på H&M för 129:-
kyyssaar !

090129

idag har jag varit i skolan.. som vanligt . och på idrotten så åkte vi skridskor på studenternas . alltid lika kul när man får lära hockeypojkarna några konståknings moves men bara för det så måste jag slipa skridskorna imorgon, jag vill ju inte ha helt oslipade skridskor när jag ska i tävla i helgen ! aproå på tävla, jag är verkligen inte taggad på det ! men jag ska göra mitt bästa och tävla mot mej själv helt enkelt .
efter skolan kollade jag på "stomp the yard" riktigt bra film ! ...ååh jag vill också vara så bra på att dansa !
efter det bakade jag en äppelkaka, för jag har varit så himla fika sugen hela dagen i skolan, och det var riktigt mumsigt .
sedan var det duschen som gällde och nu har jag ingenting alls för mej . har inga läxor eller nånting så det är bara njuta så länge det varar, dock har jag 2 st nationella prov nästa vecka, wish me good luck !
FÖRRESTEN SÅ FYLLER ERIK 16 ÅR IDAG, STORT GRATTIS TILL HONOM !



pusss !

090128

ååh mitt liv är bara så härligt just nu !
det är seriöst så, det bara rullar på precis som vanligt, visst om jag fortfarande är arg och ledsen så tänker jag inte på det alls .
så nu ska jag berätta varför jag är så himla glad .
1. JAG HAR TAGIT HÅL I ÖRONEN, aaaah ! äntligen säger jag bara, har velat göra det jättelänge men det har liksom aldrig blivit av pga. tid och så vidare, men nu är det gjort och jag längtar tills om 5 veckor då jag får byta örhängen . just nu är dom inte så fina bara ett par vanliga metall kulor typ ?
2. nästa vecka ska jag klippa mej och färga håret ! vilket känns sjukt skönt för mitt hår är ett enda stort burr för att det är så slitet och sen så har jag tröttnat på mitt grå-bruna hår så nu ska det äntligen bli lite mörkare .
3. om 2 veckor så åker vi först på frilufsdag till romme med skolan och eftersom förra året var helt oslagbart så längtar jag som in i helskotta till den här gången med ! och sen dagen efter så ska klassen till stockholm till aftonbladet, kanske inte lika roligt men hellre det än att vara i skolan, helt klart !
4. fick reda på idag också att vi har bestämt med familjen sundbom att vi ska åka till fjällen och åka skidor på sportlovet !
fettkul, LIVET LEKER !
puss på er !

konståknings em

nu är det äntligen dags för konståknings em i helsingfors ! hade helst velat vara där och kollat men eftersom att det inte gick så sitter jag istället fast spikad framför tv:n . det som är det roligaste att kolla på är såklart herrarna .
det är så sjukt att dom kan hoppa så himlans många varv i luften och samtidigt så högt !
i år är det också första året i historien som sverige har med 3 st killar/herrar . alexander majorov, adrian schultheiss och kristoffer berntsson .
titta och njut helt enkelt ! även om du inte är speciellt insatt eller fascinerad av konståkning, så lovar jag dej, KOLLA !

Alexander Majorov - kort program                                              


Alexander Majorov - lång program     


Adrian Schultheiss - kort program                                            
   

Adrian Schultheiss - lång program
   

Kristoffer Berntsson - kort program                                          
  

Kristoffer Berntsson - lång program


Brian Joubert - kort program                                                      
     

Brian Joubert - lång program


Brian Joubert är seriöst bäääst ! han är gud på isen, kolla kolla kolla ! han hoppar 4 varv i luften, det är sjukt ! haha ^^

dunk, dunk, dunk !



nu sitter jag här inne i mitt rum och hör hela tiden den här låten spelas inne i vardagsrummet = melvin spelar hockey .
ni förstår, min lillebror (som är 6 år) har fått en mobiltelefon och på den så har han nu laddat in 1000 med låtar och om han har en favorit.. ja, då kan man få höra den spelas om och om igen cirkus 1000 gånger på en dag .

090118

idag tog jag en sovmorgon med tanke på att jag kom hem 00.20, så idag sov jag till halv 12 .
när jag vaknade var huset tomt . så jag satt mej framför datorn, åt frukost och klädde på mej .
bestämde sedan med bästis att vi skulle göra nånting . så jag cyklade hem till henne och sen fortsatte vi direkt till gränby . jag köpte en foundation (L'oréal infallible) många säger att den är jättebra så jag ger den ett försök så får vi se, sen köpte jag också en tröja på H&M .
efter det cyklade vi hem till mej och bakade äppelkaka och kollade på film, made of honor .
mys helt enkelt !


pusshej,

090113

vet ni vad ?
jag orkar inte skolan ! vilken nyhet, haha . men det är verkligen så, att jag inte orkar alltså..
kan man inte få börja med en liten småstart ? typ att man har en eller två veckor utan prov/läxor . det skulle vara så mycket skönare . för nu har vi redan fått :
- 30 st glosor i engelska
- spanskaglosor (vet inte hur många?)
- svenska uppsats
och sen har vi ju fått reda på att vi kommer ha prov då och då och då och då .
aja, det ändå ljuset den här veckan är lördag . för då ska jag till stockholm och med tanke på att jag har utegångsförbud så är det ännu bättre eftersom jag faktiskt fick åka till stockholm iallafall . men nu är det bara 6 dagar kvar !
just nu har jag så himla tråkigt .
jag väljer mellan städa rummet, plugga eller sitta vid datorn.. hmm..
städa rummet, plugga eller sitta vid datorn.. svårt val ? nej
men jag tror jag måste städa rummet iallafall . det är inte så mycket bara lite kläder här och var .
pusshej leverpastej ! <3



moaha ! det får bli en mattelektionsbild på min trogne mattekompis som gör så att jag kan jobba genom att.. skriva av mej .

utegångsförbud .

roligt, jag har fått utegångsförbud i 10 dagar .
ibland tycker jag att föräldrar överdriver lite, menmen.. dom är ju som dom är ?
dom gör ju bara allt för att "dom är så orolig över oss och vill bara vårt bästa" . men det var värt dom här 10 dagarna i utegångsförbud . synd bara att jag missar bion ikväll med konståkningsgirlsen . vi skulle ju kolla på australia !
men nu när jag då sitter här inne i mitt rum och tråkar så har jag blivit kär i en ny låt !
 
 

brandy - right here

gratis sms

jag har hittat världens bästa hemsida ! <3
är du som jag och inte har abonnemang och pengarna tar slut lite då och då ? ..du får ett sms som du vill svara på men kan inte eftersom du inte har några pengar ?
bli medlem här : Skicka Gratis SMS på GratisSMS.se!
och skicka sms direkt från datorn ! du får 2 gratis sms varje dag !

because i'm worth it

nej, nu har jag varit duktig och pluggat .
eller ja, läst 2 ½ sida kemi som vi skulle repetera till imorgon .
så nu ligger jag i sängen, med en varm choklad och tänker kolla på en film .
för det är jag värd ! efter en så lång skoldag som min, haha .
vilken film det blir.. ? självklart "ice age" . jag älskar den filmen . det är liksom precis min humor och man måste få var lite barnslig ibland eller hur ?

 

första skoldagen,

och nu återvänder vi till det normala livet då .
skola - plugg - träning -  plugg - äta - sova o.s.v
den här första skoldagen var ju lite intressant . det var roligt att träffa den kära klassen igen, men usch vad jag var trött på morgonen !
vi invigde skolstarten med spanska på morgonen, inte speciellt roligt men det gick bra . linnéa och jag har bestämt nu för att verkligen satsa, för vi ska få bra betyg !
efter det hade vi direkt svenska då vi fick göra några diskussionsuppgifter, rätt så roligt iallafall . det var som ett "test" för hur vi ska göra på nationella proven, längtar inte alls till dom kan jag säga ! vi hade sedan lunch och sen idrott .
vi körde handboll och jag tycker verkligen synd om maria . hon försöker verkligen och man märker att hon gillar våran klass, men såklart så håller vissa killar på att larva sej, så hon blir arg . maria är inte den personen som blir arg, så när hon blir arg då blir jag också arg för då är det verkligen något som är fel . om man kan säga så ?
aja, sen hade vi no och vi fick våran första läxa ! jippie ! till.. i morgon . det känns ju jättebra  !
visst lärare är bara helt vanliga människor, men jag tror nog att dom har lite mer ondskefullhet än vad vi andra har . kan dom inte bara låta oss "njuta" en vecka i skolan innan vi får några läxor ?
och nu till dagens.. hmm, händelse ?
träslöjden skulle tydligen vara inställd så dom slutade direkt efter no:n och självklart ville inte vi i syslöjdsgruppen ha syslöjd . så då bestämde sej alla för att skolka . men inte jag ! moahah . för då tänkte ju jag att om jag stannar kvar så kommer hon bli glad för att jag var inprincip den ända som kom och jag skulle få sluta men då inte få skolk för det, och kanske tillochmed få en stjärna i kanten ?
så jag, ludde och carlsson stannade . martin ville inte egentligen, men han följde med och skulle prata med anna-karin iallafall .
men NEJ... !
nejnejnejnejnej.. tror ni att vi får sluta ? nej, vi skulle jobba på som vanligt . och hon verkade inte alls "glad" över att vi var duktiga och kom medan alla andra skolkade . så där satt vi.. 3 st och hade syslöjdslektion, i 1 timme och 20 minuter .
fast jag kan inte påstå att det var en speciellt seriös lektion så lite roligt var det ju iallafall .
hur var eran första skoldag ?
pussar,

20.09

nu har inte jag skrivit på jättelänge, men jag känner att jag har liksom inget intressant att skriva om .
ren fakta - mitt liv är inte intressant .
utan jag skriver alltid om samma saker känns det som.. vad jag har gjort idag o.s.v
så nu under den här tiden jag inte har skrivit så har det hunnit blivit nyår - som var toppen ! jag har spenderat största delen i ishallen, med mina kompisar och pojkvän och lite andra småsaker .



men vet ni vad ? - jag orkar inte mer !

allt bara skiter sej, hela tiden . familjen och kompisar !
jag fattar verkligen inte varför . jag som var lycklig för en liten stund, men nu vänder det sej bara till det motsatta !
det går inte en dag längre då jag inte känner mej ledsen eller får ångest för nånting .
det här året som skulle bli det bästa, kan jag inte påstå har börjat speciellt bra.. men jag ska fortsätta vara glad och se allt positivt ! jag ska klara av det här för efter regn kommer alltid solsken.. eller hur ?