interior design:

om jag hade mycket pengar, en egen lägenhet (alternativt hus) och förmågan att få inreda varje rum precis hur jag vill skulle det se ut ungefär som ovan . tror vi alla har fantiserat och hittat en mängd olika inspirationskällor kring hur ens framtid hem skulle se ut - vem har inte liksom !? inredning är något som jag absolut älskar och detta faller absolut in i min smak .

where have you been .

en bättre lördagskväll med entrecôte och sallad till middag . 
sitter just nu och äter lite jordgubbar och vindruvor framför sommarkrysset . idag har jag inte gjort så mycket alls faktiskt, behövdes efter en hektisk vecka med massa spring och lek ! åkte dock till gymmet med markus vid 2 tiden men där var det tyst som i graven då de tydligen hade bytt till sommartider . blev istället en powerwalk hem för att få  röra på mej lite . kan även passa på att skriva att sista dagen på veckan ute på alnäs var fantastiskt bra ! barnen hade med sej fika och vi åt tills vi alla mådde illa . efter jobbet stannade jag kvar återigen med ett par härliga prickar och spelade lite tennis .

i'll just let you fall .

 
outfit
 väska - romwe // "topp" - missselfridge.com // kjol - romwe  // cardigan - lagarconne // svarta converse

why won't you believe in it, until it's gone .

godmorgon kära vänner .
hade precis satt på mej skorna och var på väg ut genom dörren när mobilen vibrerar och christian skriver att han kan skjutsa mej till jobbet idag . hur underbart är inte det ? så nu har jag helt plötsligt lite dötid innan jag ska bege mej iväg . idag tror jag att det kommer bli en bra dag där jag ska spendera en stor del dagen vid en klättervägg . har nämligen blivit omplacerad och kommer få jobba ute i solen hela dagen . efter jobbet blir det träning och sedan får vi se om det dyker upp ännu ett inlägg .

you're gonna love again .

idag har det varit en bra dag på jobbet . har varit hyfsat fint väder, god lunch och barnen är som små änglar och sysselsätter sej med sitt . efter 16.00 var det dags för grillning för alla oss ledare och vi inledde kvällen med 6 kamp . har inte skrattat så mycket på jag vet inte hur länge sen . den första grenen var som den norska fyllan, skillnaden var dock att man skulle äta upp en hel gurka inom laget efter att man sprungit sina 10 varv . därefter blev det hinderbana med ett rått ägg i munnen, gåtor och massa andra konstigheter . riktigt kul ! nu har jag kommit hem, duschat och är helt slut . dags att sova och ladda för en ny dag imorgon .

ombre hair .

nu har jag lessnat på mitt trötta hår återigen . dags för lite förändring ! 
är sjukt sugen på att göra såhär, den såkallade "ombre-trenden" eller "dip-dye" som den också kallas . är dock otroligt rädd om mitt hår och ser självklart några risker i och med detta . att det antingen blir piss-gult och inte sådär fint blont i topparna, eller att det iprincip ser ut som att jag går runt med en mössa på huvudet . MEN om jag skulle klara mej undan ifrån detta så blir det ju faktiskt GALET snyggt . vad tycker ni ?

midsommar .

(självutlösare is the shit)
i fredags var det midsommar . firade midsommar ute på alnäs till en början där vi plockade blommor och gjorde blomkransar, dansade kring midsommarstången, grillade korv och en massa annat trevligt ! det är där midsommaren är som bäst helt enkelt . när klockan närmade sej 16.00 och ett slut för dagen så tog jag bussen till stan där jag mötte my och vi fortsatte sedan vidare hem till mej . där grillade vi kyckling och gjorde en god middag till oss själva .
kvällen var ung och vi visste inte riktigt vart vi sedan skulle ta vägen, nåntuna, eriksberg, sunnersta eller gränby var några utav de destinationer vi hade att välja emellan . slutade med att vi åkte till gränby på en hemmafest där jag hade det riktigt kul !

världens bästa sommarjobb .

den första veckan på alnäs har varit alldeles underbar . dock är det en dag kvar innan veckan officiellt är slut men eftersom det är midsommar imorgon blir det lite av en dag då man mest gör allt och ingenting . denna vecka har jag då jobbat på pyssel med sandra och markus . vi hade 21 fantastiskt fina barn och som jag nämnde tidigare så har jag haft det superbra . vädret har även varit skapligt fint så vi har därför varit ute en del ! kan samtidigt passa på att klämma in att anledningen till den dåliga uppdateringen är på grund utav att jag jobbat . har varit alldeles slut när jag kommit hem och har så gott som direkt hoppat ner i säng . idag efter jobbet stannade jag dock kvar ett tag med samer och robert och spelade några omgångar tennis . ingen höjdare på det egentligen, men övning ger färdighet så att säga . efter det blev det även lite basket, där placerade jag mej däremot på åskådarplats då fötterna fått tagit en del stryk av de fantastiskt dåliga skorna jag valde att sätta på mej .

cuddle weather .

vad är det med sverige och dess värdelöst tråkiga väder ? hur roligt på en skala 1-10 är det att vakna upp till en grå himmel och regnet som öser ner ? det är för fan mitten av juni, snart midsommar och det har knappt varit 25 grader varmt ute . har med andra ord inte gjort någonting alls idag, mer än att suttit vid datorn och kollat på tv . vid fem bestämde jag mej iallafall för att ta tag i kragen och göra något utav den här dagen och åkte därför till gymmet . en timmes styrka och nu känns det iallafall helt okej att jag har slösat bort hela den här dagen .

colour my day .

colour my day
väst - ginatricot // bustier - h&m // shorts - runwaydreamz // halsband - ginatricot // klocka - asos.com // converse sneakers

love the results .

igår blev det två träningspass för min del . på morgonen åkte jag och alva till kraftkällan och körde bodycombat . lika svettigt och jobbigt som vanligt, men ett skönt sätt att vakna upp på iallafall . om jag däremot hade vetat hur hårt det skulle bli på kvällen, hade jag dock såhär i efterhand inte tränat på morgonen också . dagen gick sedan så gott om ut på att vänta inför kvällens träning som skulle ske i röbo och jag visste att det var backträning som stod på tur . regnet öste ner och jag kunde inte vara mer otaggad, faktiskt . det var sjukt jobbigt och jag trodde ett flertal gånger att de skulle bli tvungna att återkalla ambulans men jag klarade mej igenom hela passet utan att dö - skönt ! när jag kom hem var markus och jag ensamma hemma och det slutade med onlinepizza.se och hemkörning trots att vi har två pizzerior inom loppet på 800 meter . därefter blev det film och summerburst på svt2 .

stan med lillebror .

idag har det varit en bra dag .
vaknade med tuppen, eller ja, snarare vid 10 någon gång och cyklade därefter direkt till gymmet . när vi var klara fortsatte cykelturen mot stan där jag och lillebror käkade en gudomligt god lunch på cupido . de resterande timmarna gick vi i en mängd olika affärer för att endast handla kläder åt markus . som "personlig shopper" fick jag 11 kr efter att hela dagen burit hans påsar och letat fram de absolut bästa fynden . dock är det inte så hemskt att shoppa åt honom heller, blir som att tröstäta när jag själv inte har råd att köpa något .

my heart is paralyzed .

nyligen hemkommen från en fysträning . otroligt skönt att vädret äntligen börjar bli någorlunda bra så man kan träna ute i endast ett par shorts och ett linne utan att frysa . dagen till ära har jag även träffat en otroligt saknad själ och vän, nämligen linnea . vi pratade på precis som vanligt och att det var upp mot ett år sedan vi träffades senast märktes inte alls .

we are young .

dagen har bjudit på ett strålande väder och jag tackar vädergudarna för det . ÄNTLIGEN !!
har därför spenderat lite tid utomhus, mer än vad jag brukar och på kvällen mötte jag upp alva för en promenad ner till bryggan . väldigt mysigt och minst sagt trevligt ! fin tjej det där . förundras även över hur fantastiskt bra min nya kamera är, hur fina blir inte bilderna egentligen !? att jag även börjat använda pixlr igen gör det hela lite roligare också . mycket bilder kommer det att bli från och med nu !
love

.

any way you want it .

i lördags var föräldrarna borta på middag och jag beslöt mej därför för att knåpa ihop en egen liten middag för några fina vänner . vi grillade, kollade på fotbollen och pratade om allt mellan himmel och jord . det var underbart att träffa alla igen såhär efter skolan, trots att det bara var några dagar sen vi tog studenten . efter middagen fortsatte jag och gustav sedan vidare till saluhallen där jag mötte upp my och hennes kompis . sommarpremiären på saluhallen började lite klent men runt 1 tiden blev det ett riktigt bra drag och vi dansade hela natten lång !

somebody that i used to know .

jag har blivit en person jag inte längre vill vara . jag känner inte igen mej själv . varken på insidan eller på utsidan . hur kan man ha blivit en person man inte är stolt över att se i spegeln utan att ens märka det själv ? istället för att börja fundera över svaret tänker jag ta mej i kragen och göra något åt det . jag tänker se positivt på att jag tagit studenten, för då har jag all tid i världen att finna mej själv och göra det som krävs för att jag ska må bra . jag har givit mej själv små löften som jag strävar efter att uppnå .
så nu har det slagit mej: att livet verkligen är det som händer mitt framför mej medan jag är för upptagen med att göra upp andra planer. om det nu finns något startskott för när livet börjar så borde jag ha missat det hur många gånger som helst .
men vet ni vad det fina är ? att idag började mitt liv, det startade idag !

snälla pappa kan vi äta på restaurang idag?

leave the world behind .

dagarna efter studenten har varit omvälvande på alla sätt och vis . har inte riktigt förstått än att jag aldrig mer kommer att gå till celsiusskolan, klaga över skolmaten, skriva ett redovisnings och beskattnings prov osv. men det värsta av allt, att jag aldrig mer kommer att träffa s09b varje dag .
eftersom jag nu även är arbetslös, har jag så mycket fritid att jag inte riktigt vet vad jag ska göra av den . man hinner tänka alldeles för mycket och egentligen inte ens utnyttja dagarna som passerar än . har hittills bara legat hemma, kollat på tv och suttit vid datorn . värdelöst .

STUUUUDEEENTEEN

den 5:e juni var det dags för mej, min underbara klass och resten av celsiusskolans 3:or att springa ut från skolans dörrar ut i friheten .
dagen började vid 9.20 då vi skulle fotograferas med klassen och enskilt . alla var superfina och det blev att ta mycket kort med allt och alla . att föreviga denna dag med en mängd bilder kändes som ett måste . därefter gick vi upp till klassrummet där vi fick, för sista gången, en baguett och festis från gluggen . klockan 11.00 samlades vi sedan allihopa i aulan där folk höll tal och en massa stipendium delades ut . jag och pillan fick även beträda scenen för att ta emot vårt diplom för diplomerade ekonomer . därefter gick vi upp till klassrummet en sista gång för att skrivca i varandras mössor och förbereda oss för utspringet .
känslan och stämningen när vi lämnade celsiusskolan och gick ut i folkmassan är obeskrivlig . faktum är att jag aldrig har varit så lycklig i hela mitt liv, jag hade ständigt ett leende på läpparna . hittade sedan tillslut familjen, kusinerna och mormor ute i folkmassan där de hängde en massa saker kring min hals och vi tog massa foton . flaket var en upplevelse utöver det vanliga . går inte att beskriva med ord faktiskt, så vet inte ens om jag ska ge mej in på att försöka . men det var helt galet och bland det bästa jag gjort !
när jag kom hem väntade släkten och en massa fina vänner på mej vid min mottagning . vi åt god mat och jag fick en massa fina presenter !
kvällen spenderades sedan på flustret där stämningen var på topp .
att jag nu tagit studenten känns helt sjukt, overkligt . det är en sådan där dag man hela tiden gått och väntat på men aldrig riktigt förstått att den en dag kommer att komma . de 3 åren på gymnasiet har helt klart varit den bästa tiden och jag har fått lära känna en mängd underbara människor . nu i efterhand skulle jag bara vilja återupleva allt igen och den här gången njuta lite extra . jag kommer sakna min klass otroligt mycket och jag har inte riktigt förstått än att vi har nått slutet .
jag vill även passa på att tacka alla otroligt fina människor som gjorde den här dagen till den absolut bästa !

running up that hill .

när jag kom hem från turkiet hade jag en vecka framför mej med en massa härliga saker !
måndagen var det dags för elitskivan . mötte upp tjejerna på williams där vi förade innan vi sedan begav oss mot flustret . för min del så var det första utgången där vilket gjorde det hela lite roligare . på tisdagen var det sedan dags för 9:ornas dansföreställning "Quadrennium", som jag kollade på med erik . det är helt sjukt vad tiden går fort ! nu var det hela 3 år sen jag var med om samma upplevelse . självklart gick vi sedan fram och kramade på vår gamla balettlärare och berättade i år igen att vi fortfarande inte höll på med dans.. onsdagen var sedan dagen jag väntat på, i 10 månader nu . världens underbaraste gustav kom äntligen hem från staterna ! ett gäng från klassen och ett massa annat fint sällskap slogs samman hemma hos honom och åt middag och bara hade det trevligt . på torsdagen var det sedan dags för avslutningsmiddagen vilket var en stor besvikelse, tyvärr . till mat fick vi endast lite plock och det var ingen riktig struktur under kvällen . på fredagen hade jag endast en lektion men fick även veta att jag fick G i internationell ekonomi vilket innebär att jag faktiskt blir certifierad ekonomi när jag tar studenten, fy fan vad skönt !!

.

TUUURKEEY

dagen efter skivan, eller snarare 2 timmar efter skivan var det dags att bege sej till turkiet med familjen .
resan började dock hemskt och jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv . med 1 timmes sömn förvärrades min feber något otroligt och bakis på det gjorde det nästan omöjligt för mej att ens ta mej till arlanda .
men lyckades ändå sova så gott som hela vägen och därefter väntades 1 vecka avkoppling . turkiet bjöd på goda middagar, härliga stunder vid poolen, vattengympa, promenader längs med stranden, shopping i alanya och en massa annat underbart . hotellet var hur fräscht som helst och jag stormtrivdes ! vill definitivt åka tillbaka hit någon mer gång .

summer paradise .

oj, jag kom fel..

den 16:e maj öppnade birjer jarl dörrarna till celsiusskolans och uppsalas absolut bästa skiva .
vi samlades hela klassen och umgicks hemma hos amanda där vi bland annat delade ut "klassens" och dunkade musik som aldrig förr . stämningen var på topp och fastän jag hade 40 graders feber och var konstant beroende av nässpray så blev kvällen en av de absolut bästa .
vi åkte sedan med taxi vidare från skölsta till BJ för att äta middag och träffa de två andra klasserna . och sedan satte kvällen igång ! det var GALET mycket människor och jag har nu i efterhand fått reda på att det var hela 1300 stycken befann sej på nattklubben denna kväll ! kön tog aldrig slut och jag har aldrig haft så roligt .
kan även passa på att säga att jag blev "klassens vuvuzela" där ni säkerligen kan räkna ut anledningen själva - jag hörs överallt !

hockey vm, 11:e maj .

världens lyckligaste tjej .

7:e maj .

(inlägget publicerades aldrig)
mitt liv den senaste tiden har bokstavligt talat varit som en berg- och dalbana . i början på den här veckan mådde jag toppen, livet lekte rent ut sagt och det kändes som att det praktiskt taget var omöjligt att få mej ur banan . anledningarna till att denna otroligt entusiastiska och glädjefyllda sidan av mej själv blommade ut just i början på veckan var ganska många .
  • jag lyckades få ett VG på mitt redovisnings och beskattningsprov vilket innebar att jag klarade kursen .
  • jag fick fullpott på excelprovet och VG på finansiering och kalkyleringsprovet
  • jag lyckades få 3 biljetter till ryssland - sverige för endast 395:- styck så planeringen med två underbara vänner till stockholm var i full gång !
  • VG i matte C - klappat och klart
  • jag lyckades strukturera upp min ekonomi och klickade hem ett par jeffrey campbell skor .
  • dagarna till turkiet och studenten minskade för var dag som gick
men sedan gick det ju alltså utför..
  • jag fick IG på mitt prov i internationell ekonomi vilket resulterade till IG i hela kursen
  • lärarna fick tuppjuck och gav oss 10000000 uppgifter
  • 2 restuppgifter i naturkunskapen = NO LIFE
  • jeffrey campbell skorna var för stora och jag fick därför skicka tillbaka dom
  • känner mej inte alls kreativ och har ingen aning om vad jag ska vara på alla skivor!?