when i'm with you, the impossible becomes possible .

i helgen har jag sett två nya filmer, "limitless" och "the rebound" . sjukt bra båda två och några jag absolut rekommenderar er att se .

from this moment .

helgen går alldeles för fort . imorgon är det måndag och återigen dags för skola .
händer inte så mycket i mitt liv just nu . spenderar största delen utav min tid i ishallen och om jag inte är där är jag antingen i skolan eller hemma . i torsdags kikade jag och amanda in det nyrenoverade friskis nere på stan och därefter åkte vi ner till gränby centrum på invigningen . galet mycket folk så det blev nästan bara jobbigt att befinna sej där . idag har jag färgat håret . ohyes, lite mörkare nu fram mot hösten .

.

imorgon åker du iväg till andra sidan atlantanen, till usa, amerika, staterna och ett land som är så mycket större än lilla sverige .
ett år går fort, åtminstone så intalar jag mej det just nu . men när jag väl behöver någon att prata med, som ger sådär sjukligt bra råd när man själv inte vet vart man ska ta vägen eller gå till skåpet med mellan lektionerna eller bara mysa med en fredagskväll så kommer du kännas så oerhört långt bort .
connecticut har däremot tur som får en så fin tjej hos sej i 10 månader nu framöver ! så se till att skapa en mängd olika upplevelser, minnen och erfarenheter så ser jag fram emot att få höra allting när du sedan kommer hem .
eller ännu bättre, bli uppdaterad på skype ?
jag kommer sakna dej .

i don't know .

- jag vet inte
det är något med det där att jag inte vet . jag säger "jag vet inte" kanske hundra gånger varje dag och oftast är det en lögn . som i "vad ska du göra ikväll?" - "jag vet inte" . (= först ska jag äta snabbmakaroner och falukorv framför tv:n, sen kommer jag ta fram företagsekonomi böckerna men istället för att plugga kommer jag titta på minst ett avsnitt av pretty little liers och sitta lite med facebook, prata med någon skön prick i telefon och sen kommer jag borsta tänderna, läsa lite i min nya bok, bli trött och släcka lampan, somna) . eller "vad vill du äta?" - "jag vet inte" . (= jag vill gå till mcdonalds och beställa extra plus-meny med vaniljmilkshake) .
knas .

men hej .

ögongodis - drew van acker .

just like today .

i helgen var det dags för den första träningsmatchen för säsongen och idag var det dags för den första riktiga skoldagen .
matchen slutade med en vinst med 4-2 och skolan slutade 17.00 efter stundtals med håltimmar.. om det inte var så att jag gick sista året på gymnasiet skulle jag aldrig hålla humöret uppe och faktiskt orka gå till skolan dag ut och dag in . jag är redan skoltrött och fruktansvärt less på den som är schemaläggare . jag vägrar att gå i skolan från halv 9 till klockan 17.00 varje dag, då den största tiden går ut på att vänta på lektioner .
för att göra dagen ytterligare lite sämre lyckades jag försova mej, trots att jag satte igång 5 larm och det har regnat hela dagen .
tack för mej .

you don't know what you got until you're missing it a lot .

and again i realize the reason why i sing .

igår var det dags för mej försvinna in i dimman på birger jarl för första gången .
kvällen började hemma hos linnea med erik, vi lyckas alltid ha lika trevligt så det var inget problem den här gången heller . fram mot 23.00 skjutsade sedan linneas erik oss till BJ och 10 minuter senare var jag inne . kvällen blev MEGA och jag träffade på en massa klasskompisar och andra bekanta som man inte har sett på ett tag . kvällen slutade runt 3 då fötterna värkte som bara den efter en hel kväll på dansgolvet . en helt klart lyckad första utgång med andra ord !

you're simply the best .

best thing i never had .

lost days .

(foto: taget utav mej, lite dolda talanger sådär)
mycket har hänt sen det senaste inlägget . i fredags var jag hemma hos min fina vän amanda . vi hade hela lägenheten för oss själva och slog därför till med en skräckfilm i det kolsvar
ta rummet - väldigt idiotiskt av oss eftersom vi ungefär 1 timme senare låg livrädda ihopkrupna i soffan och ringde amandas storebror . men det löste sej tillslut och vi vaknade därefter tidigt på lördagsmorgonen för att cykla till träningen . 7 tappra spelare och 3 målvakter befann sej i omklädningsrummet för att genomföra de sista fystesterna och ett ispass . det gick helt okej och ungefär 2 timmar efter träningen befann vi oss i hovet för att kolla på djurgården - sparta prag . ett litet äventyr som blev galet trevligt ! som jag alltid säger - det är inte alltid man befinner sej i huvudstaden . i söndags gick jag upp ännu tidigare för att träna och sov sedan bort resten utav dagen . träffade filip en sväng på kvällen och somnade sedan gott i min säng . för att försöka göra detta inlägg något kortare gör jag även en kort sammanfattning (vilket jag inte är så bra på..) på denna dag . har gått en sväng på stan med amanda, träffade sedan den andra amanda och pontus och begav oss hem till henne . där kollade vi på transformers, åt tacos och gick sedan ner på stan för att kolla på "baksmällan 2" . toppen dag !

the moment when i met you .

igår var jag på vårdcentralen i 2 timmar och gjorde en massa olika tester för att se varför jag får så svårt att andas medan jag tränar . gjorde bland annat ett prick-test, EKG och fick blåsa hur många gånger som helst i alla möjliga olika rör . men det är antagligen astma det rör sej om..
på eftermiddagen kollade sedan jag, mamma, melvin och markus på bilar 2 . underbar film det där, om man gillar tecknat såklart .
ikväll är det dags att beskåda a-lagets första (tränings) match, mot timrå .

.

kräftis .

förutom att träna har jag ikväll även varit på alnäs för den årliga kräftskivan . det var grymt roligt att träffa alla igen och kvällen är helt klart värd att minnas . årets tema för denna kväll var "något gammalt", jag med en urdålig fantasi kom absolut inte på någonting alls att klä ut mej till . det första som ploppa upp i mitt huvud var "en gammal möbel" kände dock att det var en alldeles för svår utklädnad så struntade därmed i det hela . när jag sedan kom till alnäs fick jag se hur alla hade varit jättekreativa och klätt ut sej till allt från "björn borg" till "gamla nyheter" . under kvällen körde vi sedan olika tävlingar och åt middag - kräftor givetvis .

stars without lights .

nu har jag varit 18 i hela 5 dagar och inte skrivit ett enda inlägg sen dess . anledningen till detta är att jag helt enkelt inte har haft någon lust . men nu kom motivationen tillbaka igen (givetvis klockan 00.00 på natten, men strunt samma) och jag är redo att skriva av mej, completely .
de senaste dagarna har sannerligen skilt sej från mängden på något konstigt sätt . och det ännu sjukare är att jag absolut inte kan beskriva varför - för det vet jag knappt själv . kanske är det för att jag helt enkelt har blivit ett år äldre och ser världen ur ett helt annat perspektiv ? tveksamt . jag har iallafall ägnat en stor del utav de senaste dagarna i ishallen . äntligen är hockeyn igång igen ! så jävla bra . jag har även shoppat upp en del av lönen på massa kläder . är det bara jag som faktiskt ser fram emot de lite mörkare och kallare tiderna ? 
planerna för imorgon ser ut som sådan, att jag först ska upp tidigt på morgonen och åka till vårdcentralen, därefter blir det bio och sedan utgång . ja ni läste rätt . imorgon är det debut på birger jarl . spännande ? ohja .
GODNATT .

where them girls at .

like a fairytale .

idag har varit en så fruktansvärt bra dag . defitinivt en utav de 3 bästa dagarna i mitt liv ifall jag skulle ranka några från 1-3 . i vanliga fall kanske det inte skulle vara någon hit att fylla år samtidigt som man jobbar . men nu råkar jag ha världens bästa sommarjobb och jag har fått så himla mycket uppvaktning så jag blir nästan helt tårögd . spenderade gårkvällen med alex som åkte hem till luleå tidigt idag, han överraskade med en present innan vi skiljdes åt . så himla snällt !
idag på jobbet har jag klättrat klättervägg för första gången i mitt liv (och eftersom det har varit lite snålt med uppdatering kan jag även informera om att det är det lägret jag jobbar på den här veckan - spännande!) . de har även sjungit för mej allihopa och överraskat med någon form av rulltårta . supergott !
fram mot fikat kom även några favoriter, dahlia, rami och samer och hälsade på . fick även en present utav dom . hur fina vänner har man inte egentligen !?
på eftermiddagen/kvällen kom släkten över, fick jättefina presenter och gott fika . kan helt enkelt inte bli bättre än såhär . och som om det inte vore nog med det.. nu är jag 18 .

when you lose something you can't replace..

i helgen så har jag varit ute på landet, i älvkarleby för att vara mer exakt . där har jag umgåtts med mina fina klasskompisar som jag inte har träffat på alltför länge . vi inledde fredagskvällen med en god middag och sedan lite närmare mot natten bastade vi och badade i sjön . dagen efter regnande det och solen syntes inte till någonstans, vilket resulterade till en dag full med sällskapsspel . men det är mysigt det med !
fy fan vad jag kommer sakna er..