midsommar

igår hade jag en jättemysig midsommar som innefattade allt det som behövs för att en dag som denna ska bli fulländad . började med att åka till alnäs där det var full rulle för att fixa inför dagens midsommarfirande . under dagen gick vi sedan till lyssnaängen med barnen och när vi kom tillbaka bjöds det på grillad korv till lunch . när klockan närmade sej 14.00 började massor med familjer att komma och scenen var även prydd med 4 st som spelade live musik . vi dansade kring midsommarstången, fikade, och bara umgicks allihopa . när dagen var slut åkte jag sedan direkt till svartbäcken där det vankades trerätters middag med ett härligt gäng . vi körde lite lekar, fick några uppdrag och fram mot kvällen cyklade vi sedan in mot stan för att ta bussen till öregrund . självklart var det inte slut med äventyr för våran del då bussen gick sönder 5 km ifrån öregrund . vi hade lite problem med att ta oss in till stan men efter 30 minuter befann vi oss sedan vid hamnen . träffade massa människor och lyckades även komma med bussen in till uppsala igen . 04.00 låg jag i soffan hemma hos emma och somnade direkt .

I could never find the words to say..

dålig uppdatering på bloggen den senaste tiden, men det pågår en ständig kamp mellan mej och min kropp som hela tiden tycks vara trött . efter jobbet är jag så galet utmattad att jag sover middag och vaknar sedan sent på kvällskvisten, då jag inte alls känner mej i form för att skriva några rader .
den här veckan lider iallafall mot sitt slut och jag har hunnit med att få ytterligare några myggbett, spenderat en hel dag på jobbet ute i ösregnet, kört backträning och självklart haft några minnesvärda stunder ute på alnäs .
nästa vecka vankas det öregrund för hela slanten . ska vara med min fina vän julia och bara ta det lugnt, kan behövas .

när den rätta dyker upp, då säger hjärtat till och då får huvudet säga vad det vill


fy satan vilken träningsvärk jag har .
kan dock inte riktigt bestämma mej ifall det är skönt eller inte . jag var iallafall inte ensam om att ha träningsvärk idag på jobbet, både jenny och robert beklagade sej över att ha värk i olika kroppsdelar efter tidigare träningspass (såklart?) .
nog om träningsvärk .
idag var det andra jobbdagen för den här veckan och vi lyckades hinna med att spela både fotboll, brännboll och tennis . och tro mej, det är ganska bra jobbat för att ha en grupp på 18 överspeedade små barn som tar varenda liten match på liv eller död . det måste vara jobbigt att hela tiden konkurrera mot sina kompisar, tycker man, att hela tiden ha tanken att man måste vinna i bakhuvudet . och det är alltid killar det handlar om, såklart . man ser så tydligt när man jobbar med en stor grupp barn vad alla har för olika roller i gruppen och det är nästan så att man kan förutspå hur dom kommer att vara i framtiden . lite småläskigt kanske..
vad mer ?
på fredag är det midsommar . tiden bara flyger iväg . herregud .

the notebook .

you say it best .

var hälsad .
efter veckans alla olika äventyr och händelser så blev det en lång sovmorgon på lördagen för min del . gick sedan upp, åt frukost, duschade och gjorde iordning mej för att sedan åka ner på stan och möta upp viktor, alex och adam . då ingen av oss var i så stort behov av att köpa nya kläder satte vi oss istället ner längs med gågatan och kollade på alla olika människor som gick förbi .
åkte sedan hem för att äta middag och begav mej sedan ner på stan igen för att hälsa på rami i hans lilla kiosk . efter några timmar befann jag mej sedan i gamla uppsala igen och då det inte fanns så mycket att göra gick jag istället ut på en springtur . 23.30 på natten men det gick lika bra det, oerhört skönt .
dagen till ära har jag genomlidit ett 2 timmars långt fyspass på kraftkällan och även sovit en del . känner att den här söndagen behövs som något slags rehab . jag är helt s l u t, för att förtydliga tyngden av ordet slut idag .
men imorgon är det dags igen ! snälla låt det bli bra väder .

finally .

i fredags var jag på bio med emma och amanda och tittade på den nya romantiska komedin something borrowed .
en otroligt bra film enligt mej om dilemmat mellan det som är rätt eller det som hjärtat slår för .
efter 1 timme och 52 minuter i biosalongen gick sedan jag och emma vidare till alex där även viktor var .
en mycket väl godkänd fredagskväll !

something borrowed .

fredag 17/6 20.30, check !

you're everything i could ever wish for .

tiden bara rinner iväg när man har roligt.. snälla låt det här sommarlovet vara förevigt . om det går i det här tempot kommer det vara slut innan det ens har börjat känner jag .
dagarna på alnäs är som alltid lika roliga . den här veckan jobbar jag på pyssel och vi har så otroligt mysiga barn . idag var det även dags för grillning och en del av ledarna tog mod till sej och gick höghöjdsbanan, jag däremot avstod på grund av min rädsla för höga höjder . dock ska jag nog ta mej upp bland träden innan sommaren är slut . finns inte så mycket mer att tillägga tror jag..

man får faktiskt vara kär i någon som inte är kär i en tillbaka..

värt att tänka på .

we don't waste no precious time .

igår gick jag upp skapligt tidigt för att åka till kraftkällan och köra cirkelfys med laget . tokjobbigt vilket resulterade med x antal timmars sömn när jag sedan kom hem igen . när jag vaknade åkte jag hem till jacob för att göra honom lite sällskap, därefter gick vi vidare till alex och chillade ett tag där . klockan 20.00 var det dags att möta upp filip vid stationen och sedan gick vi allihopa till bryggan och satte oss där . minuterna flög iväg och vi gjorde så gott som ingenting . vi fortsatte då våran promenad mot hemköp för att köpa.. ? någonting och mötte även upp david . från att alltså varit endast två stycken hade vi nu blivit fem .
hela gänget gick sedan hem till alex där kvällen slutade . jag åkte hem skapligt tidigt (som ovan) för att göra mej redo inför morgondagens jobb, som jag längtat ! alnäs here i come .

too many movies .

jag följer med dej hem ikväll för jag vill inte vara själv .

får ingen luft, blir knuffad runt
jag dansar men jag känner ingenting alls
allt går för fort, de andra drog
andas, andas men det är för varmt
jag är för full, du är för ung
jag ser dej prata men hör inte ett dugg
letar mej ut, blinkande ljus
andas, andas, allting snurrar runt
det stänger men ingen bryr sej
blir blind när alla lampor lyser
mm, det här är värt att dö för
jag tror mitt hjärta blöder

if you think I'm coming back, don't hold your breath .

gårdagskvällen spenderades först hemma hos alex där vi laddade upp med lite fifa, något jag faktiskt aldrig har spelat förut . beror nog på mitt svaga intresse av fotboll men måste erkänna att det var definitivt roligare att spela än att kolla på tv:n .
därefter kom gustav och jacob och vi begav oss ner till stadsparken . där satt vi och njöt utav det kommande sommarlovet och bara mådde . efter ett tag kom även filip, daggen, amanda och emma och mötte upp oss och under resten av kvällen umgicks vi bara med varandra . vilka fina vänner jag har .
IDAG däremot bjuds det återigen på ett underbart väder vilket innebär att jag endast ska ta det lugnt och glassa vid poolen .

den blomstertid nu kommer..

sommarlovet hade inte kunnat börjat bättre.. eller jo med en skolavslutning som innefattade lite mindre ensemble och mer utav de musikaliska talanger som vi faktiskt har på celsius, tillexempel jens och alexandra . saknade dom där uppe på scenen idag .
efter skolavslutningen åkte hela klassen hem till mej för att umgås lite . det bjöds på en helgrym ljudanläggning, grillning, bad från alla håll och kanter och jag tror att vi allihopa kom överens om att det här helt klart var den bästa skolavslutningen på riktigt länge . vilken tur, eftersom det faktiskt är vårat sista sommarlov också .

bildbomb .

sista skoldagen innan sommarlovet spenderade så gott som hela klassen vid gula villan (?) . var egentligen planerat att vi skulle spela minigolf vid studenternas men på grund av det höga priset och brist på kontanter bestämde våran kära mentor att vi istället skulle bege oss en liten bit bort och fika istället . vilket blev prima det också !
efter det gick vi en liten stund på stan, köpte ett par skor och en ring ifrån indiska . därefter har jag städat så gott som hela huset då klassen kommer på besök imorgon efter avslutningen . då vankas det grillning, bad och en härlig inledning på sommarlovet !

.

i'm sorry .

i'm sorry i wasted time on you
i'm sorry i let you hurt me
you were clearly my wrong person .

i feel like a fool .

den här långhelgen, som varade i 5 dagar, har varit fylld utav blod, svett och tårar . kanske inte så mycket blod dock, vilket antagligen är ganska bra . det svenska sommarvädret har äntligen kommit och erbjudit vårat vackra land ett otroligt varmt och härligt väder . tack vare det har jag alltså jobbat en del med brännan och chillat vid poolen som numera visar 28 grader i vattnet, underbart !
har även umgåtts en del med mina fina vänner emma, amanda, jacob, gustav och alva . både ute i almunge, sunnersta och här hemma . har gjort slingor på amandas hår och även fått 27 myggbett endast på mina ben, ser ut som ett absolut missfoster . inte alls snyggt och kliar något förbaskat gör det också .
imorgon är det skola igen .
men sen är det endast 4 dagar kvar till sommarlov .
slinghättan på, dags att blondera håret !

I take my heart out of my chest, I just don't need it anymore

you´re the first one to move me

tell me, is life just a playground

igår var det dagen som (förhoppningsvis) alla studenter har väntat på, nämligen studenten . bara ett år kvar för min del och jag måste säga att det suger b*lle att inte ens vara 18 år än .
igår gick jag iallafall ner en sväng på stan och införskaffade lite nya saker till garderoben . kom hem med en klänning, ett halsband, en ring och en svart top rikare .
därefter bar det av till den alvas mottagning, där var det fullt med folk, otroligt mycket mat och en helgalen alva ! hann vara där i ungefär 2 timmar och gick sedan vidare mot amandas mottagning . där var redan kusinerna och lite släktningar .
tredje mottagningen var helt oplanerad men hamnade sedan i ulleråker bland daggen, alex, emma, filip och lite annat folk . helt okej dag för att inte ha tagit studenten själv, men kan inte låta bli att längta tills det är min tur .
(BILDER KOMMER)