we are young .

someday we're gonna dance with those lions .

man tror att man mår bra . att man gått vidare . att det egentligen inte spelade så stor roll . att det inte hade någon riktig betydelse och att allt så småningom blir som vanligt igen . men efter ett tag så slår det en . vid en viss tidpunkt så inser man, att man inte bara kan låsa in allting i en låda och hoppas på att allting ska lösa sig självt . det kommer som en stor tsunamivåg som väller sej över en och man är helt plötsligt fast . fast i det man en gång bara skjutit förbi sej utan att någon gång riktigt hantera . man inbillar sej själv att man är okej, så bra att man själv börjar tro på det . ingen märker något . ingen vet . man vet knappt själv . vad man ska göra för att faktiskt komma upp på banan igen . vad är det som krävs ? om det bara vore så enkelt som att spola tillbaka tiden till då det faktiskt var bra . pausa och aldrig klicka på play igen .

lovin' it .

hade en fantastisk bra helg i karlstad . ville inte åka hem . vill åka tillbaka, nu direkt . kom på att karlstad är så mycket bättre än uppsala på alla sätt och vis . för det första så var det betydligt mycket bättre väder där borta . bättre gallerior . bättre shopping överhuvudtaget . lagom stort . mysigt . fint . ja ni fattar..
att åka iväg sådär också när lillebror ska spela hockey kan också vara det bästa som finns . man får bo på hotell, äta god frukost och middag, kolla på spännande matcher osv. stormtrivdes verkligen och kunde inte alls begärt mer utav helgen !

karlstad .

att jag ska gå upp om exakt 5 timmar känns inte direkt lockande någonstans .
hinner man ens få lite skönhetssömn på så kort tid ?
imorgon bär det alltså av med kort varsel till karlstad . åker spelarbussen redan vid kvart över 6 imorgon så får väl hoppas på lite sömn där .
kommer att bo på hotell, äta god mat, kolla på hockey och som vanligt ha en underbar liten semester på tre dagar . kommer hem igen på söndag .
peace out

an everlasting piece of art

pretend .

dagen var kommen, dagen som man bara velat spola förbi . vi talar då givetvis om våga vara egen-mässan som ägde rum igår på fyrishov . som vi har fruktat, stressat, förtvivlat och längtat inför den här dagen . och nu är den (äntligen) över . nu kommer jag delvis få ett liv igen, WOHO !!
måste dock medge att det inte var så illa som jag trodde, när vi väl fått upp hela vår monter, som faktiskt blev riktigt fin, så var det ganska kul . man träffade en massa människor, gick runt och kollade på de andra UF-företagens produkter/montrar och självklart tjänade lite pengar .
men det finns självklart en massa tygpåsar kvar, och fler ska vi sy ! så gå in på vår hemsida och klicka hem en .

.

let's do this one more time .

när jag vaknade på måndagen hade pappa ställt in en skokartong på golvet . inuti låg dessa skönheter . ett par röda låga converse precis som önskat ! älskar att få små presenter bara sådär .
på kvällen var det sedan dags att prova knyta på mej skridskorna igen . ååååh som jag bara vill träna nu ! blir tokig av att bara sitta hemma . dock gick det sådär.. foten gör dessvärre alltför ont fortfarande .
på söndagen var det en alldeles för lång skoldag och därefter spenderades kvällen hemma hos amanda där det bland annat bjöds på en supergod middag . vi hann även med att kolla på film och leka bartender - slutade dock med en jätteäcklig drink som jag aldrig mer vill dricka igen .

you are amazing .

några veckor sen melodifestivalen finalen var men vill inte vara som alla andra och publicera en massa youtube-klipp då . gör det alltså nu istället ! sympatigråter för att inte denna snygging gick vidare med hans fantastiska uppträdande .
jag ska däremot lära mej hela dansen utantill . uppdaterar er inom kort hur det går.. hehe

.

världens bästa my .

.

nu var det ett tag sen . igen .
senast jag skrev så hade jag nyligen gjort ett matteprov . har dock inte fått reda på svaret än, vilket suger . håller er uppdaterade på den fronten . sen dess har jag även hunnit med att skriva ytterligare ett prov, i internationell ekonomi . inget plugg resulterade till en massa fusk . läskigt hur bra jag har blivit på det faktiskt, men livet handlar om prioriteringar och jag hade helt enkelt prioriterat bort det . anldedningen är dock irrelevant .
känner en enorm längtan till att ta studenten . orkar inte med någonting utav det skolan har att erbjuda .
lillebror och pappa åkte även bort i torsdags . vilket betyder att jag, mamma och melvin haft huset för oss själva . god mat, film tittande och igår kom även my på besök . på kvällen tog vi reda på vad uppsala egentligen har att erbjuda på "bar/krog/pub-fronten" . det blev 3 stopp inom loppet på 3 timmar . sista stoppet hamnade vi helt galet där vi lite för sent insåg att temat var: rock . speciella människor var det gott om .
däckade i sängen och dagen till ära har spenderats framför tv:n .
PEACE OUT

someday .

igår blev det att sjukanmäla sig från skolan för att plugga matte .
matteprov stog på schemat vid tre tiden och innan dess skulle jag lära mej hela kapitlet om derivata .
världens bästa erik kom över vid lunch tiden och försökte reda ut alla hemska tal i mitt huvud, vilket inte gick sådär jättebra . men det är ju tanken som räknas .
hoppandes på kryckor begav jag mej till skolan och skrev provet i 2 timmar . hoppas så innerligt på ett VG, det känner jag att jag är värd .

somebody that i used to know .

"but you didn't have to cut me off,
make out like it never happened and that we were nothing,
and i don't even need your love,
but you treat me like stranger and that feel so rough".

we've lost it all .

igår var det dags att åka till jönköping för att möta hv71 . upp med tuppen för att sedan bege sej till ishallen och därefter ställa in sej på en 5 timmars lång bussresa .
när klockan började närmade sej 14.00 anlände vi till jönköping och vi var supertaggade på att få spöa hv71 i deras egna hemma arena .
första perioden startade utomordentligt bra . en ledning på 1-2 och vi kände oss starka . andra perioden blev dock ett kapitel för sej, jag lyckades (självklart) stuka foten, jag var däremot helt säker på att den var av eller att jag skulle få amputera bort hela skiten . ambulansen kom och det var bara att åka iväg till sjukhuset . jönköpings sjukhus var dock det värsta jag varit med om, läkarna hade absolut ingen koll, de visste exempelvis inte att man åkte skridskor när man spelade hockey (?) och 2 timmar senare fick jag beskedet om att det inte var någon fraktur utan endast en stukning .
vi åkte snabbt till mc donalds där vi mötte upp resten av gänget och sedan bar det av mot uppsala . på bussresan höll vi oss uppdaterade av melodifestivalen och det var delade åsikter om vem som egentligen skulle vunnit .
en annorlunda lördag med andra ord .

she doesn't mind .

mitt liv just nu:

trött. stressad. skola. ensam. glad. facebook. sprallig. taggad. pengar. prov. smärta. ovetandes. arg. hockey. vänner. besviken. kyla. självständig. stark. nonchalant. vårkänslor. längtan. ledsen. twitter. inspiration. behov. seg. lycklig. kärlek. värdelös. depression. förflutet. tvångstankar. osäker. musik. saknad.

never lose hope .

idag var det en bra dag .
förutom att jag har gått runt som en zoombie i mjukisbyxor, lillebrors tjocktröja och varit på tok för trött så har dagen som sagt visat sej bli riktigt bra ändå .
hyfsat fint väder, två givande lektioner (med givande menar jag såklart att jag tog min tid och faktiskt gjorde någon nytta) och en fantastiskt bra hockeyklass . på hockeyn hade vi ingen tränare, utan 6 små hockeypojkar åkte runt där i overall och jag kände att man lika gärna kunde åka hem . slutade dock med att jag stod där på isen iallafall och fick en timmes privat träning av robban . hur bra som helst !
på kvällen åkte jag sedan ner på stan och mötte upp amanda . vi tog våra bleka kroppar till solariumet och solade ett tag, därefter vidare till gymmet . toppen !

studentklänning .

91 dagar, nittioen dagar kvar tills studenten . helt sjukt !!
har iallafall bestämt mej för att jag den här gången ska vara ute i tid, med klänning, skor och hela paketet .
har annars en tendens att jämt vara ute i sista minuten, vilket aldrig slutar speciellt bra .
började få lite smått panik när jag sedan såg alla dessa facebook statusar om att studentklänningen är fixad .
är faktiskt lite besviken över hur dåligt utbud alla affärer har angående studentklänningar .
jag menar man har ju faktiskt något att begränsa sej efter, man måste ju ha just en vit klänning .
och eftersom jag tror det är fler än jag som faktiskt vill vara ute i god tid så köper man ju sin klänning typ nu .
nåväl så är jag lite smått kär i den här klänningen från nelly . har klickat hem den för att se om den sitter lika fint som på modellen vilket den knappast lär göra..

miracle .

igår var det dags att åka till sandviken för att möta just sandviken .
en match vi skulle vinna, inget snack om saken .
på vägen dit kollade vi på film, ingen mindre än "miracle" själv . världens bästa hockeyfilm och man blev direkt taggad på att spela .
kom hem med en seger i bakfickan då matchen slutade 1-3 till oss . otroligt skönt !
att jag äntligen fick göra lite poäng gjorde även det hela lite bättre .
på vägen hem stannade vi på donken och firade och därefter kollade vi slutet av filmen .
"deras spel gjorde dom till vinnare
deras vilja gjorde dom till hjältar"

sunny saturday .

åh vilken fin dag det här har varit !
vaknade av att solen lyste in genom fönstret, gick upp, åt frukost och kollade därefter på lite tv .
sedan var det dags att åka till salabacke för att dansa . då det bara var amanda, jag och erik där resulterade det till att vi började prata gamla minnen istället för att fokusera på att koreografera dansnumret . mycket snack och liten verkstad som gjorde att tiden bara flög iväg .
åkte sedan hem och åt lunch för att sedan åka iväg till ishallen och spela match med flicklaget . vinst med 11-0, om jag inte minns helt fel (man slutar räkna målen efter ett tag..)
roligaste matchen jag någonsin spelat - nästan .
kvällen spenderas framför melodifestivalen med lite morötter och dip . MUMS

reasons to smile .

idag mår jag äntligen bättre !
till en början så trodde jag nästan att det höll på gå åt motsatt håll då jag vaknade och mådde otroligt illa .
kunde knappt stiga ur sängen utan att ramla omkull då det började flimra framför ögonen så jag knappt såg något .
men efter att ha ätit lite frukost, tagit en powernap på en timme och sedan fått i mej lite lunch så mådde jag mycket bättre . har även varit duktig och pluggat lite religion som vi har prov i imorgon .
däremot har jag magsår över alla andra kommande prov . kommer inte kunna ett skit . men men, jag får ta en sak i taget .
ikväll ska jag träna, oavsett vad mamma eller pappa säger och imorgon kommer jag gå till skolan igen, otroligt uttråkande att sitta hemma hela dagarna . tro det eller ej .