this is the thing..



And the things that keep us apart, keep me alive and
the things that keep me alive, keep me alone .

förbjuden att minnas, livrädd att glömma .

igår så antog vi utmaningen att bjuda hit två familjer på totalt 10 personer . och den som är snabbtänkt räknar då snabbt ut att vi det förekom sammanlagt 15 stycken i detta hus på jag vet inte hur många kvadratmeter . 9 barn och 6 vuxna . det gjorde vi bra .
kvällen blev ändå riktigt trevlig .
den lite yngre skaran av barnen roade sej med krig och nhl på övervåningen, och vi lite äldre nöjde oss med att kolla på film på nedervåningen . föräldrarna höll sej ute på altanen och drack för fullt . riktigt underhållande faktiskt må jag säga .
kvällen slutade vid halv 2 ungefär och då hoppade jag direkt i säng .
dagen till ära har spenderats inne på mitt rum nu i ungefär 4 timmar i sträck . varför vet jag inte riktigt ? skönt att vara för sej själv ibland . dock har jag hunnit kolla på två filmer: princess protection program och en andra chans .

don't you worry about a thing .

jag funderar på ifall jag ska köpa en helmjukisdress . 
sånna som man ser alla kändisbloggare strosa omkring i nuförtiden . och då är absolut inte anledningen till varför jag ska köpa en sådan för att just alla "kändisar", så att säga, har dom . utan för att det verkar vara en helt supermysig outfit att ha hemma framför tv:n en regnig söndagskväll . eller ?


dessa finns på bikbok .

you are breathtaking .

nu sitter jag här.. med tårar i ögonen . främst på grund av att jag nyligen kollade på "dear john" men även för att min saknade vän alva just åkte hem . som tur är kommer jag se tösen om endast några dagar .

åter till filmen . jag hörde av mamma att den hade fått dålig kritik av någon som besökt rix fm . och då undrar jag.. hur kan man kritisera en sådan fin film ? en sådan film som medför så otroligt starka känslor ? så att man under vissa scener bara vill gråta som en liten bebis ? och under andra scener önskar man mer än allt annat att man själv fick uppleva den ? den sagolika kärleken .
jag blir lite vilsen av sånna där filmer . enligt vissa är det säkert bara jönsigt men jag blir helt såld . såld på den omöjliga kärleken . den som inte existerar..

sen är det såklart ett stort plus att det finns sånna attraktiva killar med också .
channing tatum, gift dej med mej ?

Tiden går..

.. Även när det känns omöjligt. Äver när varje sekund tickar förbi likt pulserande blod under ett blåmärke. Tiden går ryckvis, ibland fort och ibland sakta, men den går. Till och med för mej.

Life isn't easy, but it's not suppose to be either .

så har man gått och blivit små sjuk .
halsont och feber.. aldrig roligt det . speciellt inte under ett sommarlov . men det ska nog gå över tills imorgon, det ska jag se till !
körde dock 2 fyspass under förmiddagen trots alla sjukdomar . kanske inte kändes fullt lika bra men lyckades iallafall åstadkomma en fin "skridskoåkning" på inlines .
resten av dagen har endast spenderats i sängen och framför tv:n .

men även dåliga saker kan åstadkomma något bra . med det menar jag att tiden som jag spenderat framför tv:n då kan rekommendera er några sevärda filmer:

that's my boyfriend he's just doesn't know it yet

the end

är sommaren officiellt slut nu ? håller den verkligen på att försvinna ?
isånnafall vill jag inte vara med längre . jag orkar inte med kyla, regn och gråa moln längre . det räckte med 2 dagar.. nu vill jag att solen ska komma fram igen . tack på förhand .

idag så fyllde pappa iallafall 44 bast . grattis till honom och jag hoppas att vi gav honom en fin födelsedag .
morgonen inleddes med ett 2 timmars fyspass med lillebror och därefter fastnade vi framför tv:n.. baseball . har aldrig beskådat en baseballmatch i hela mitt liv, varken på tv eller i verkligheten . jag har heller aldrig förstått mej på sporten . men efter några korta och snabba instruktioner hur sporten gick till så var det riktigt intressant . något annat vi tre syskon lag märke till var att amerikanare har mycket mer fängslande efternamn än vad vi tråkiga svenskar har . gustafsson, andersson, svensson, eriksson.. vad är det för nått ?




nu är det dags att sova, jag SKA ut på en springtur imorgonbitti .
HAJDO

jag behöver svar .

är vi påväg mot kallare tider ?
hur kommer det sej att jag alltid blir sugen på att gå ut och springa på kvällen ?
varför är jag inte trött fast jag borde ?
hur kommer det sej att alla filmer, spelar ingen roll vilken genre, är så overkliga ?
kommer jag någonsin att bli helt nöjd med mej själv ?
hur kommer första skoldagen att se ut ?
kommer jag att få uppleva riktig kärlek igen ?


finns det någon som har svar på alla dessa frågor ?

.


for just me

idag lyckades jag sova bort hela dagen . eller åtminstone så mycket utav dagen att det inte längre var någon idé att åka hem till jacob som vi delvis hade planerat under natten .

istället fick jag ett tokryck och började städa . började med badrummet där man alltid ser störst resultat när det är klart . tycker det är hopplöst att städa någonstans där man sedan inte ser någon skillnad, då blir jag bara på dåligt humör och ger upp .
men nu glänser det så fint så att till och med kungen skulle kunna kyssa våran toalett . därefter så fortsatte jag till mitt alldelens egna rum.. så nu går det alltså alldelens utmärkt att ta hit några gäster igen .

kvällen kommer att spenderas med familjen troligtvis framför någon bra film och jordgubbar . MUMS .

dreams are never weak like we are, drunk or sober .

efter att ha sett en otroligt sevärd, helt klart rekommenderad och obeskrivligt bra film med ett umgänge på 3 killar vid åldern på 10 och 14 år så har jag nu hittat en mening med livet (låter mer dramatiskt än vad det är..)

vad jag menar är.. alla borde göra en lista som man vill förverkliga och uppleva innan man dör . kan vara tillexempel så enkelt som att köpa en hund . vad vet jag ?
och sedan ha lite större mål .
jag har hittills kommit på 2 stycken nu efter att ha kollat på den här filmen..
1. jag ska börja springa .
som sedan leder till mitt andra mål
2. jag ska bli skådespelerska
notera ska bli .

att jag aldrig har uppmärksammat det yrket förut !? alla borde ju vilja bli det . att få spela en annan personlighet så gott som hela tiden, vara nära minst 1 snygg kille dagligen och.. det räcker väl ?

åter till listan . den är hemlig .

hemklickat


fredag den 23 juli

nu ska vi se.. jag har ett, två, tre, fyra, fem, sex... sju skavsår på mina fötter ! SJU !
så kan det gå när man tar en promenad ända från sunnersta in till stan . men det är tydligen en milstolpe i livet som alla måste passera, att gå ifrån sunnersta . så nu var det avklarat !

hittills utav dagen har endast gått åt att bära sten . fram och tillbaka.. galet tungt är det och jag känner att jag redan har fått kramp i underarmarna . kvällen kommer dock att se lite trevligare ut . jag och lillebror kommer förmodligen gå på bio med några utav hans kompisar . knight and day ser det ut att bli . en film med tom cruise och cameron diaz, får se om det är en film att rekommendera..

äventyr med familjen .

nyligen hemkommen ifrån ikea med mamma, melvin och markus .
vi kikade mest runt lite grann och stannade och åt lunch mitt i alltihopa . jag har iallafall fått för mej att jag vill göra om i mitt rum - extreme makeover . jag vill ha bruna väggar och dekorationerna ska gå i guld . så nu blir det till att smöra lite för min älskade vän alva som har superfina talanger i att just måla .
dock förstår sej inte markus riktigt på det där med att inreda .

mathilda: dom här ljusen var ju fina och dom luktar kanelbulle också, mums.. skulle ju passa perfekt in i mitt nya rum !
markus: då är det väl bara lägga fram en kanelbulle istället ifall du vill att det ska lukta ?


liten plutt .

försenat inlägg

glömde heeeeeelt bort att uppdatera här på bloggen att linnea fyllde år igår !
kunde dessvärre inte träffa henne eftersom hon är på andra sidan jordklotet - japan .
17 år men ändå ingen skillnad . vad kan man göra i den åldern som man inte kunde göra tidigare ? inget .

hoppas ändå att du fick en underbar födelsedag !
grattis din tok .


galet gammal bild .

minigolf på hög nivå .

är nyligen hemkommen från staden .
kvällen spenderades alltså på bangolfen vid studenternas och dom tävlande var: akib, dahlia, alan, simon och jag såklart .
den saftiga vinsten var alltså något valfritt ur kiosken .
för min del började det lite ojämt och jag lyckades inte visa upp mina fina talanger . dom övriga tvivlade starkt på mitt kunnande och jag var räknad bland dom 3 sista .
men sedan när del 2 började vände jag allt upp och ner . alla 4 stod där som fågeholkar (okej nu överdriver jag kanske lite..)
och jag gick snabbt upp mot toppen och jag tog hem allt .
känns skönt .
den som egentligen skulle bli några kronor fattigare, som alltså kom sist var alan men simon tog på sej att köpa en cola till mej istället .
efter lite skönt häng i kiosken fortsatte vi till donken för att äta lite och till det bjöds det på saftigt skvaller .



eller nått..

påväg mot ett sundare liv . 
jajamän . hur ska detta sluta ? jag älskar att träna men jag har även en dålig vana att älska sånt som man inte borde proppa i sej . jag pratar givetvis om godis, glass och andra små bakverk .
istället för att gå ut och springa i denna hetta började jag lite smidigt och lätt att simma istället . det blev endast 1 km men det resulterar 200 längder i våran pool . önskade då att man hade en pool på 25 meter istället .

ikväll är det minigolf som gäller .
förloraren bjussar vinnaren på en glass . ohja ! det här är på liv eller död .
återkommer senare om vem som tog hem potten .

eminem ft. rihanna



Just gonna stand there and watch me burn,
but that's alright because I like the way it hurts .
Just gonna stand there and hear me cry,
but that's alright because I love the way you lie .

High off of love, drunk from my hate

har precis kommit hem från erik grönwalls och komikern soran ismails hemstad . om man nu kan kalla det stad ?
där har jag iallafall spenderat dagen, först på ett bad vid namn särsta och därefter hemma hos linus .
dock ville vädergudarna inte att vi skulle bada med tanke på det fula vädret . nog ska man alltid uppskatta det bra .
hemma hos linus blev det mat, fifa och nhl på playstation 3 . dock blev jag åskådare till dom följande matcherna, då jacob enligt mej totalt spöade skiten ur lilla linus .

det finns ännu inga kvällsplaner . vi får se vad som händer .
HAJDO .


i väntan utanför ica kniven fick linus syn på en galet "snygg" bil . blev tvingad att ta kort på den . frågan är vad man ska göra utav bilden ?

.

antingen är fjärilar och andra äckliga insekter dumma i huvudet eller så vill dom bara jävlas med oss ?

you're out of my life .

torsdagsmorgonen var en vidrig sådan . vaknade upp med en förfärlig huvudvärk som sedan släppte under dagen - tack och lov .
dagen till ära åkte mamma jag och melvin ut till stockholm för att första äta lunch på heron city och sedan åka vidare till tumbas ishall för att kolla på markus .

natten till fredagen var ungefär lika vidrig om inte värre . kunde inte sova på grund av att det var cirka 700 grader varmt i mitt rum och när jag äntligen lyckas hitta ett kallt område i sängen och är påväg att få min skönhetssömn kommer en myggjävel och börjar surra i örat på mej . dock var jag för trött att tända lampan och gå på myggjakt mitt i natten så jag somnade väl tillslut.. tur det !

idag har jag jobbat som en gnu ute på tomten . poolen är äntligen klar men allt runt omkring ser förjävligt ut . efter 2 timmars jobb passade jag på att lägga mej i poolen och njuta ett litet tag . skönt !



i like it

i love the way you lie

under förmiddagen var det enda jag gjorde att äta och sova.. typ . vaknade klockan elva, åt frukost, gick ut och läste, åt lunch och somnade igen .
ett sånt liv får man när man inte jobbar . man är bara hemma och sover . waste of time !
på eftermiddagen sedan tog jag bussen ut till alnäs igen för grillning, trodde jag . det visade sej att det inte var någon grillning . men istället hängde jag med ett par sköna typer i några timmar . vi badade, spelade tennis och bara umgicks .

och i denna stund så känns det även som att alla ska resa bort . hur tänker ni människor som lämnar mej ensam kvar här ?
gotland, öland, japan, kos, ukraina, jordanien.. ja gud vet vart .

jag kommer alltså att vara uttråkad i några dagar framöver .

anatomy of love

öregrund

helgen spenderades till största del på den finaste platsen i hela sverige enligt mej - öregrund .
kom fram tidigt på söndagen och efter en lång och svettig busstur var det en befrielse att komma ut där det fläktade .
den här gången åkte vi inte vattenscooter ut till julias stuga utan istället fick vi skjuts med bil . när vi kom fram gick vi direkt till klipporna och badade och solade .
till lunch blev det grillade hamburgare och under eftermiddagen nöjde vi oss med att sola liggandes på båten .

kvällen blev inte som planerat för min del, utan jag hade helt glömt vilka det var jag umgicks med . dom fastnade framför tv:n hela kvällen och kollade på äcklig fotboll medan jag fick sitta och roa mej själv framför datorn .

söndagen blev däremot galet mysig på alla olika sätt . under dagen så badade och solade vi och åkte även vattenscooter . kvällen erbjöd sedan en god middag på jakten och sedan la vi ankare i hamnen och lyssnade på erik grönwall som sjöng på scenen där uppe .
till våran förvåning började han sedan klä av sej och hoppade sedan i vattnet några meter ifrån våran båt .
är inte ett så stort fan utav killen men han vet hur man kan roa en publik . oohja !

nytt i garderoben

idag har jag varit med min fina vän linnea .
i spenderade våran dag först på gränby centrum och därefter vidare ner på stan . det blev mycket nytt och fint för oss båda . dock börjar det svida lite i plånboken .

införskaffat:


weekday 200:-

weekday 200:- 100:-

weekday 200:- (köpte ett liknande för någon dag sedan.. dock blev den snodd ute på alnäs av en gubbe med downs syndrom . lång historia . totalt 400:- för ett linne blev det alltså för mej)

monki 100:- 50:-

halsband - h&m 100:-
ring - indiska 49,50:-

h&m 199:-

stadium 199:-

alnäs 2010

så har man haft 3 grymma veckor på alnäs ! känns nästan lite jobbigt och trist att vara ledig nu i 4 veckor.. vad ska man hitta på ?
dock så kommer jag tillbaka igen vecka 32 och gör det jag är bäst på .

efter fredagens jobb stannade jag, linn, jenny och karin kvar och "badade" ute på bryggan . mys ! därefter kom miran, samer, rami och lars och såg till att det blev gjort .
vi passade på att leka lekar, man måste ju veta vad det är vi tvingar barnen att göra om dagarna, umgås och bada ännu lite mer .
kvällen avslutades sedan hemma kollandes på playa del sol . underbart .




I'm only satisfied with the best

mycket har hänt sen dom senaste inläggen.. eller det beror på vad det innebär .

jag har haft en underbar vecka fast jag har jobbat . vanligtvis brukar inte det vara en vanlig kombination men eftersom jag stormtrivs på mitt jobb så är det inte så underligt .
den här veckan har vi haft en grupp på 21 barn ungefär och massa små gulliga tjejer . jag är otroligt tacksam över att jag fick en bättre grupp den här veckan . och som ni redan vet innebär mitt jobb bara en massa sol, lekar, bad och glass ?

i natt sov vi ledare även över på alnäs .
eftermiddagen och kvällen erbjöd vattenskidor, bad, pizza, fotbolls-vm, tennis, paddling (?), trevligt sällskap, skräckfilm.. och det var nog allt .
natten blev otroligt varm och jag kan väl inte säga att jag sov sådär jättebra med alla myggor surrandes runt mina öron . dock så när man gick upp blev man serverad en lyxig frukost och snart var det dags att dra igång igen med jobbet .

nu är jag iallafall där jag hör hemma, i min egen säng, och det är nog dags att börja tänka på refrängen .

GODNATT

..

En dag kommer du att vakna upp och inse hur mycket jag var för dig.
Den dagen kommer jag vakna upp tillsammans med killen som visste det redan från början.

i would say i'm sorry.. but i'm not .

sommarlovets hittills bästa dag ?
tror nästan det .

gick upp tidigt imorse för att sedan ta den långa och tråkiga bussfärden mot öregrund . men som tur var kom beccis påstigande i alunda och gjorde turen lite händelserikare .
julia mötte upp oss med en vattenscooter inne i hamnen och skjutsade oss sedan (vattenvägen) till hennes sommarstuga . vilken upplevelse !
när vi väl kom fram gick vi mot klipporna och bara stekte .
vid lunchtiden sedan bjöds det på grillade hamburgare som gjorde magen mätt och belåten..
resten av eftermiddagen spenderade vi sedan nere på bryggan, ute på båten och lite mera åkturer på vattenscootern .
när klockan närmade sej 5 tiden gjorde vi oss redo för att åka in till stan . där åt vi middag på panini och gick sedan mot spegeln för att kolla på eclipse .
vilken underbar film !
jag vill ha en egen vampyr..



kvällen avslutas alltså här och nu .

USA

nu är pappa och markus hemkomna från usa .
och dom kom hem med massa nya saker till både melvin, mamma och mej . det gillas !





- bauer tjocktröja
- new york tröja
- parfym, ralph lauren - wild
- levis skor

it all begins.. with a choice

nya grejen att leta kompisar som vill umgås med mej på bloggen ? otroligt många erbjudanden fick man .

helgen har iallafall blivit någorlunda planerad . lördagen kommer först att spenderas ute i öregrund med dom finfina tjejerna rebecca och julia . med tanke på lördagens varma temperaturer kommer vi nog mest ligga ute och steka . kvällen bjuder på en förhoppningsvis god middag och därefter twilight eclipse . jag längtar !



imorgon är det även fredag och den sista jobbdagen för den här veckan . tiden har gått galet fort och jag har redan jobbat i 2 veckor .
bortsett från att min sommargrupp har varit otroligt jobbiga och hyperaktiva så har det varit väldigt trevligt och jag har provat på massa nya saker känns det som..
har även fått reda på nya saker om mej själv som jag inte visste, mycket lärorikt ! tillexempel att jag är halvkurd ?
har även blivit tilldelad ett nytt namn.. ni kan kalla mej, bobbo .