lev inte som alla andra, gör det som folk inte har gjort

idag har jag varit jättekonstig.. eller ja snarare jätteglad ! eller jag har liksom inte känt igen mej själv .

det började på dansen..
jag var verkligen jättetrött antagligen för att jag hade gått och lagt mej lite för sent . så på dansen var jag helt ofokuserad och skrattade hela tiden . men jag tror faktiskt att det inte bara var jag som var trött . för när dom försökte vara seriösa och säga åt mej att koncentera mej slutade bara det med att alla började skratta och jag låg på golvet och dog av skratt !
sen fortsatte det under dagen..
fast då var jag inte trött utan bara jätteglad, översocial och hur positiv som helst . härligt säger jag ! det kanske är vårkänslorna som börjar glöda fram .
och juste ! idag i skolan kollade vi klart på forrest gump också . riktigt gullig film faktiskt !
skolan rullade på och tillslut slutade vi, äntligen !
efter skolan gick jag och linnéa ner på stan och kollade runt lite och fikade sedan på Linné . ett stort + till det för det var verkligen hur gott som helst ! längesen jag åt på konditori säger jag bara.. eller fikade överhuvudtaget .

idag får det bli två dagens . dagens puss och dagens låt .
dagens puss går till mina brorsor som jag älskar hur mycket som helst !
och dagens låt får bli den här (eftersom linnéa har gått runt och sjungit på den hela dagen):




(idag blev det ett bildlöst och tråkigt inlägg . tack vare att mina fina bilder inte var tillräckligt fina och jag hade dåligt med fantasi) 
pusshej !

rubriker är överskattat

och nu är helgen över och skola imorgon igen .
hur kommer det sej att helgen alltid går så fort ? men men, nu är det bara en vecka kvar till påsklovet . ÅÅH SÅ SKÖNT MED LOV !
idag har jag iallafall dansat, tränat och sen åkte jag till allianshallen och kollade på innebandy final . nyby - almtuna . tyvärr så förlorade almtuna med 9-6 men det var bra kämpat ändå ! jag menar dom tränar ju inte ens innebandy så det var ju grymt bra iallafall .


apropå innebandy, måste alla se ut som fjortisar då ? it is driving me craaazy . liksom man måste inte stanna upp och fixa frillan mitt i en match - speciellt inte i en final . ingen bryr sej ändå hur du ser ut under matchen, snarare efter kanske.. (detta gäller dock inte almtuna, eftersom dom inte är äkta innebandyfjantar)

nu kan man säga att klockan egentligen är 21.00 så därför fattar jag inte varför jag redan är trött ? konstigt.. jag tror faktiskt att det har hänt någonting med mej . kanske ska gå i ide ? skulle säkert kunna sova i flera månader .
godkväll gott folk !

nemi

earth hour

då är lördagen slut och det är snart dags för sängen .

efter att jag hade varit till gränby centrum åkte jag till ekeby för att dansa med tjejerna i klassen . det flyter verkligen på nu och vi har bara en dans kvar att göra (+ min, erik och linnéas trio men den räknas inte..) så det är riktigt skönt ! ska passa på att göra lite reklam då också !
1-2 JUNI HAR VI VÅRAN AVSLUTNINGSSHOW "OUTSIDE THE LINES" I MUSIKENS HUS !  FÖR ATT BESTÄLLA BILJETTER GÅ IN PÅ TICNET.SE . jag lovar dej, det är värt pengarna !

när jag kom hem åt jag god mat - tacos - och sen blev det tv:n som gällde .

jag hoppas att ni släckte alla lampor och stängde av alla tv-apparater och datorer också från 20.30-21.20 ! det gjorde vi iallafall . fast vi fuskade lite och hade på en tv . men det var riktigt mysigt ändå ! vi släckte alla lampor och tände fullt med ljus istället . så åt vi jordgubbar med glass och kollade på robinson . kan det bli bättre ?


(undra hur många som släckte sina lampor egentligen.. och fatta hur bra det måste vara för miljön ändå . ny tradition att alla stänger av elen den 28 mars mellan 20-30-21.20 ? det tycker jag !)

imorgon är det sommartid som gäller också ! usch.. en timme mindre .
natti natti

löööördaaag

godmorgon allihopa ! - bättre sent än aldrig

igår var jag hem till amanda och det blev rätt så sent så jag har varit helt slut idag . vi kollade först på fool's gold . otroligt bra film där ! med mina två favorit skådespelare kate hudson och matthew mcconaughey . efter det kollade vi på konståknings vm . stackars amanda.. hon kanske inte tyckte det var speciellt kul alls, men jag var helt låst framför tvn - nästan .
idag har jag nästan inte gjort någonting alls.. suttit vid datorn, kollat på tv och åkt till gränby centrum . och vi köpte jordgubbar ! gud så gott . det var riktigt längesen jag åt det nu .

  

pusshej !

flipp eller flopp ?



är den såkallade harembyxan flipp eller flopp ?
byxorna finns i nästan alla affärer i olika modeller och färger . själv tycker jag att det är en stor flopp !
jag menar om inte ens modellen för gina tricot passar i dom.. vem passar i dom då ? men vad tycker ni ?

090327

fredag äntligen !
skolan var som vanligt . började den underbara fredagen med matte, sedan fortsatte vi med kemi där vi fick labba . väldigt roligt, vi gjorde en skumsläckare, typ .
efter det hade vi engelska där vi har som ett litet kärlekstema typ . så idag blev vi placerade två-och-två och skulle översätta en engelsk låt till svenska som vi sedan skulle läsa högt för klassen och alla skulle gissa vilken det var . jag kan säga att det var en upplevelse att få höra så många killar läsa en "kärleksdikt" typ, riktigt gulligt !



when you say nothing at all - ronan keating
 
to beautiful for words - christina aguilera
 
it must have been love - roxette
 
heaven - bryan adams

bleeding love - leona lewis

efter skolan åkte jag iallafall hem och sedan cyklade jag direkt till ishallen . shit vad det blåser mycket ute nu alltså ! jag höll nästan på att blåsa omkull med cykeln .
har ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll men hoppas på något kul !
pusshej så länge

fullproppad dag .

tjenatjena
ni vet igår när jag skrev att jag var så himla trött och att det kändes som att jag kunde somna, fast klockan bara var 8 . jag gjorde det också ! det var inte meningen.. utan jag skulle bara vila lite för att senare kolla på tv . men jag vaknade sen klockan 4 på natten med alla kläder på mej och allting .
så nu har jag sovit i 11 timmar ! shit, det är nästan dubbelt så länge som jag brukar sova . riktigt skönt alltså !

idag efter skolan gick jag iallafall på stan en liten stund och vi hittade världens sötaste tröja ! (som vi kanske ska köpa till housen nu, hoppas det!)
när jag kom hem hittade jag en kladdkaka men åt inget faktiskt, för det var typ bara en bit kvar.. och den kanske inte ens var till mej liksom .
efter det gick amanda och jag på en "powerwalk" vi gick i en timme ända till årsta och tillbaka . väldigt bra gjort av oss tycker jag !

 ( jens på syslöjden )


tröjan finns på carlings .

nu gör jag inte så mycket.. spelar dataspel med olle . och jag lovar det är skapat för mej.. jag är fan bäst på det !



man blir värsta glad av låten också ! lyssna



peace and love !

25 mars

idag har skolan varit så himla lugn .
vi har i princip inte gjort någonting, förutom nationella provet såklart . apropå nationella provet - som var att skriva en uppsats på engelska - gick väl helt okej . jag hoppas verkligen på ett bra betyg !
men som sagt, idag i skolan så hade vi först prov, sen på svenskan/so:n så kollade vi på film "forrest gump" sen hade vi lunch, därefter engelska där vi kollade på "vänner" och sist no .
efter skolan åkte sissi hem till mej, vilket var ett bra tag sen ! vi hade jättekul och gjorde lite olika saker .



gaaah ! jag är fortfarande trött hela tiden . jag blir tokig ! jag skulle liksom kunna somna nu.. och klockan är bara 8 ?

talang ?

jag är helt förälskad i dom här små dansarna .



värt att kolla på helt enkelt !
nej nu är jag trött och ska sova . har blivit trött så himla tidigt nu på sista tiden . men det är väl bara att sova längre så borde jag väl bli piggare ? haha .
imorgon är det nationella i engelska . ska skriva en uppsats, usch ! ÖNSKA MEJ LYCKA TILL .
peace and love

morgonpigg ?

godmorgon !

nu har jag lyckats gå upp en timme för tidigt . för jag tänkte ju att jag började som vanligt på tisdagar, alltså 9.40 men jag börjar ju 50 minuter efter det . så då var det bara att ta fram datorn . irreterande ! i vilket fall som helst . jag kunde ju ha sovit nu..

men vad är det som händer med det vackra vårvädret !? det snöar ju ute nu . usch nej !  så ska det inte vara . fram med solen igen, tack .
men vet ni vad ? igår när jag var på stan hittade jag världens härligaste grej - en tvål . men inte vilken tvål som helst, utan den är alldelens geléig (?) och den var hur bra som helst ! man luktade gott flera timmar efteråt och sen blev man alldelens mjuk om händerna . och det är faktiskt sant !
så kanske en present till din mamma när hon fyller år ?


den kan man hitta på Lush .

OCH NU KAN NI OCKSÅ FÖLJA MIN BLOGG MED BLOGLOVIN !
klicka

Follow mathilda

pusshej !

madagaskar 09

dagen har varit så otroligt skön ! den första måndagen som jag rent ut sagt... har älskat !
nu är "madagaskar-stunden" slut och vårshowen är över för i år . vilket faktiskt känns lite trist .

min dag har iallafall sett ut såhär . jag vaknade och cyklade direkt till ishallen . showen pågick från 10-11 ungefär och vilket stöd vi fick från publiken . små barn är så härliga ! autografer fick man skriva efter showen också, haha .
när vi sedan hade bytt om till vanliga kläder och alva och julia tvättat bort sin ansiktsmålning åkte vi ner på stan . vi åt först på little italy och sedan gick vi runt i massa olika affärer . vilket vi inte borde gjort för nu vill jag ha massor !
efter det åkte jag och alva hem till mej och hon "hjälpte" mej med spanska läxan . riktigt fin blev den iallafall .
pappa : vad gör dom för nånting ?!
mamma : dom eldar i köket..

imorgon är det skola igen (tyvär!) men har iallafall sovmorgon till halv 11 . skönt !






hur har eran dag varit ?
puss !

jag vill ha..



- pengar
- värme
(semester)
- systemkamera
- solglasögon
- väska
- blus
- slitna jeans
- tunika
- örhängen

någon som säger nej till det här ?
.. nej jag trodde väl det .

21 mars

långtråkigt

den här dagen har varit väldigt långtråkig . men jag gjorde iallafall lite av dagens planer.. städade mitt rum som nu är snyggt och välstädat och sen så har jag dansat .
var också och hämtade min/mammas cykel hos sofie då adam, sofie och olle kom ut och frågade ifall vi ville komma in . så vi åkte hem och åt lunch och cyklade sedan direkt till sofie och adam igen .
efter att jag hade varit där en liten stund så cyklade jag sedan vidare - med sofie på pakethållaren - till ekeby .
jag har bestämt mej nu för att börja cykla lite oftare . man vill ju bli smal till sommaren 09, så det är lika bra att börja någon gång .
på dansen var det bara jag, amanda och paulina där men det gick bra iallafall .

när jag kom hem så hade markus, melvin, mamma och jag en liten hemmakväll framför robinson . pappa har fortfarande inte kommit hem .
apropå min pappa . såhär kan en konversation med honom se ut :

- mathilda, vill du göra en insats här i livet.. ?
(blir genast nyfiken och svarar..)
- ja vadå ?
- gå till köket och gör ordning 3 st hårda mackor (knäckebröd) med 4 skivor ost på .
haha (?)
men ska sova nu, show imorgon som gäller ! 17.00 i gränby ishall check it out !
pusshej !

Godmorgon

godmorgon allihopa !

jag vill göra något roligt idag ! något riktigt speciellt . men vad.. ?
jag har absolut ingen aning .
dagens planer hittills :

- städa mitt rum
- platta håret
- läxor (spanska & engelska)
- handla mat
- dansa
- springa (?)

puss på er !

vår .

hola amigos !

nu är våren här (..det har jag skrivit i varje inlägg nu) och jag är så himla glad för det !
idag är det fredag också och det innebär att det är studiedag . sovmorgon tänker ni då.. men icke sa nicke . ingen sovmorgon för min del . för jag skulle gå med melvin till fritids och sedan dansa efter det, så jag gick upp vid 8 . men det var skönt det också ! för då känner man att man inte har sovit bort hela dagen .
så jag gick med sötnosen till fritids och tog sedan bussen till ekeby .
dans i 3 timmar och sedan hem igen .
har också varit och hämtat ut 500 kronor på polishuset . så nu är jag rik ! moahah .
kvällen kommer att spenderas i ishallen då det är genrep till showen som är på söndag och måndag .
madagascar på is .


när tussilagon kommer är det vår på riktigt . någon som har sett någon än ?

inget blogghumör

jag har verkligen inget blogghumör idag/ikväll .
men jag får väl blogga lite för er skull, haha !

idag vaknade jag med linnéa liggandes bredvid mej - ja hon sov över hos mej . vi tog det hur lugnt som helst på morgonen vilket resulterade med att vi missade bussen.. men som tur var fick vi skjuts av pappa till skolan och kom därför i lagom god tid .
dagen flöt på med spanska, svenska, idrott, no och sist syslöjd . och jag måste säga att jag faktiskt har förvånat mej själv över hur duktigt jag har jobbat idag ändå ! en applåd till det .
efter skolan åkte jag hem, åt mellanmål och somnade.. jag sov i 2 timmar och gud så skönt det var !
men jag fick inte sova längre än det för då väckte mamma mej och sa att det var dags att åka till BR . ja ni läste rätt . BR .
jag var nämligen tvungen att köpa en poliströja till showen som vi ska ha på söndag .
stl. 140 blev det . haha ! men den sitter förvånansvärt bra ändå . weird .

men nu är det dags att sova ! ska lämna melvin på fritids imorgon och sen är det dans som gäller .
natti natti

18 mars

skön . dagen har varit så Otroligt skön, med stort O !

vi började dagen med balett . jag var sjukt trött men lyckades ändå prestera rätt så bra under dom 80 minuterna som vi dansar . efter det bytte vi såklart om och sedan gick vi ut i det  u n d e r b a r a vädret . nu är det verkligen vår, och jag är så glad för det !
idag så har hela skoldagen också varit underbar, för vi är typ bara 19 st i klassen . alla små hockeypojkar är nämligen i göteborg på rikscupen . så ni kan ju bara tänka er vilken lugn och bra arbetsro vi har i klassrummet nu.. eller inte ! vi har bara haft sjukt kul på alla lektioner och rasterna spenderas ute i solen .
efter skolan så åkte jag och linnéa hem till mej . vi har ätit mellanmål och väntar nu på att grannen ska ringa så vi kan få ett ägg . så att vi kan baka !
hörs senare, puss på er

17 mars

jag är såå GLAD ! och det finns bara en stor anledning till varför jag är glad . det är vår !
det är verkligen vår nu . och jag älskar det !
varje gång man går ut så blir man direkt mycket piggare av det vackra vädret . men även fast det har varit ett underbart väder har det inte varit min dag idag . jag har inte orkat med någonting.. jag har gått i skolan men det känns inte som att jag var vaken . om ni förstår vad jag menar .
annars var skolan tråkig som vanligt .
efter det åkte jag direkt till ishallen och hade showträning . programmet är klart nu men kan väl inte direkt påstå att det ser bra ut . ojämna linjer, otakt osv. men det får vi finslipa !
har inte hänt så mycket mer .


bild



P&K

gottsunda gottsunda..

det känns som att jag idag har spenderat halva min dag i gottsunda .
gamla uppsala - ekeby - gottsunda - stan (vaksala) - gottsunda - gamla uppsala - gränby - gamla uppsala

ungefär sådär såg min dag ut i korta drag .
det började som vanligt med dans kl 07.40 i ekeby, gick väl helt okej .
efter det hade vi 2 timmars hål och den tiden tillbringade jag, erik och linnéa hemma hos henne (linnéa) .
vi hann dock inte göra så mycket, men våfflor åt vi iallafall ! mums .
vi snabbade oss till bussen och åkte sen till skolan för att ha matte och niologi . men det visade sej att vi bara hade matte . lyckliga som vi är går vi till biblioteket en liten stund och gör biologi-läxan som vi fick och sen åkte jag till gottsunda igen .
istället för våfflor den här gången så åt vi pizza . det kan man ju aldrig säga nej till (?) så pizza blev det ! och efter det bakade vi en äppelkaka också.. observera, äppelkaka inte kladdkaka, haha !
that's my day ! hur var eran ?



dagens låt :



simma lugnt, puss !

söndag

ååh känner ni att det är vår i luften nu !?
jag blir så glad när det är sånt här väder, det är så härligt ! 5+ grader nu är det bara fram med vårjackan och vårskorna, haha !
idag har jag hittills hunnit träna både i ishallen och dansat . försov mej till isträningen men som tur var så är ju marina i luleå så det gjorde inte så mycket . matilda och alice hjälpte mej iallafall med showprogrammet .
sen efter det åkte jag hem och fixade det sista i mitt rum, gud så snyggt det har blivit !
ni kan få se lite bilder nu också :


fint va ? eller vad tycker ni ?
men nu ska jag vidare till gränby centrum med mami .
vi hörs mer senare !
puss

lördag 14 mars

tjenatjena
har inte hunnit fota mitt rum än, men gud så snyggt det blev ! jag är riktigt nöjd .
egentligen är det inte så mycket som är nytt, lite små dekorationer sådär men sen så har jag framför allt städat också och det gör ju så att det ser 100 gånger bättre ut . så det har jag sysselsatt mej med den här lördagskvällen men sen så har jag ju självklart också kollat på melodifestivalen !
det finns inte så mycket att säga.. jag tyckte inte att rätt låt vann, men den är ju helt okej och framför allt speciell och det är ju bra . men det jag är riktigt jagvetintevad men sur på, är ju att "af ugglas" kom TVÅA ?! vem som helst kunde ha kommit före henne.. ! hon skulle ju komma sist . jag säger bara tack och lov för att hon inte vann !

vinnaren 2009 alltså :





var det rätt att hon vann ? vad tycker ni ?
puss och kyss !

hos mormor

nu är jag hemma hos mormor .
vi kom nyss hem från ikea och sen så har vi fikat också .
och juste ! gissa vem som har namnsdag idag ?
jaaag !
MATHILDA GUSTAFSSON
så jag har fått 100 kronor av mormor och sen lite saker från ikea av mamma .
jag kan visa lite bilder sen när jag kommer hem .

peace and love !

toppen kväll

nu har jag precis kommit hem från stan och bion .
filmen var helt fantastisk, underbart, otroligt bra ! även om jag fällde en tår lite då och då . usch.. det är verkligen hemskt att gråta på bio ! men jag kunde inte låta bli helt enkelt, för det var så sorgligt . så satt linnéa där bredvid och bara skrattade, haha .
men för er som inte har sett filmen gör det, jag rekommenderar den verkligen ! och boken med för den delen .


har den här låten på hjärnan.. tror det är för att den var med i filmen .



men ska sova nu, gonatt !

i taket lyser stjärnorna

idag så har jag haft nationella proven i engelska.. lite mindre roligt sådär .
jag var så himla nervös innan så det finns inte, men som tur var så lugnade det ner sej precis när jag började .
provet gick väl helt okej . men jag har kommit på flera små misstag nu efteråt .
ikväll ska jag kolla på bio, i taket lyser stjärnorna, med sissi, linnéa och erik .
det ska bli kul !
har läst den boken så filmen kommer nog vara jättebra !


ge mej vår, nu !

nu har det inte blivit något blogginlägg på länge och det ber jag om ursäkt för .

men igår fick jag reda på en grej som gjorde mej jätteglad . kommer ni ihåg att jag bloggade förut om att jag och linnéa hittade en 500-ing men lämnade in den till polisen.. vissa tyckte det var väldigt dumt gjort av oss och att vi skulle tagit den på direkten och andra tyckte att det var bra gjort . men exakt igår så hade det gått 3 månader sen vi lämnade in den och gissa vad ! jag är nu 500 kronor rikare, för ingen hade hämtat ut den . så nu har jag tjänat pengar och ändå gjort en god gärning samtidigt !
jag vet att det inte har kommit någon outfit på länge heller, men jag jobbar på det . jag måste liksom ha lust att göra en outfit, annars blir det inte bra .

"höja och sänka, uppåt och neråt . älska och hata, risa och rosa . smeka och piska, hissa och dissa !"
känner ni igen låten jo det är nämligen dags för mej att hissa och dissa !


det första jag tänkte dissa var
• kvitton - har ni tänkt på hur dåligt det är för miljön egentligen när man går in på ,vilken affär som helst allt från willys till MQ , när dom skriver ut ett kvitto fast man inte vill ha ett . oftast gäller det ju mataffärer för om man bara har köpt en glass så behövs ju inget kvitto . men ändå så skriver dom ut den . fatta hur många träd som fälls ner bara för att vi ska slänga kvitton ! helt onödigt enligt mej . fråga först och skriv ut sen isånnafall .


• snön - jag dissar verkligen snön ! visst förut längtade man till att snön skulle komma, men det var till julafton . nu är det snart april.. (eller inte) och då vill man bara att det ska bli vår . det ska börja bli knoppar på träden och buskarna nu, fågelkvitter, värme och det bästa av allt vårkläder !


• bakverk - kanelbullar, blåbärskuddar, sockerbullar, kladdkaka, äppelkaka, vaniljmuffins.. låter inte allt det där lika gott ? mums på det säger jag ! men typiskt att allt gott ska vara onyttigt .



sen vill jag också hissa för
• dans/hockey klass - våran klass är ändå den bästa klassen som finns . även om man stör sej på riktigt många ibland så skulle ändå inte 9D vara utan erik, mattias, sebastian eller tim tillexempel . och det skönaste är att alla ändå är intresserade av samma saker = sport .

ett långt inlägg blev det nu, grattis till dej som läste alltihopa !
natti natti

jag vill ha helg och vår !

måndag och jag vill ha helg !
idag har jag varit så himla trött hela dagen . usch och fy på det !
dagen har alltså varit sjukt seg .
började med dans.. dansade, åkte till skolan, gick i skolan, hade prov, blev av med mobilen (tack vare en viss hägg !), fick skjuts till vårdcentralen, tog min andra livmoderhals cancer spruta, åkte hem, åt mellanmål, åkte till allianshallen, kollade på innebandy, åkte hem, bakade en äppelkaka -mums- och mer har jag väl inte gjort.. förutom att ha suttit vid datorn och ha städat mitt rum också !
haha, jag och erik har haft en lite mysko tävling också . vilken som hade stökigast rum, så jag tog kort på mitt rum och han filmade sitt . han bedömde oavgjort, men jag måste säga att mitt var mycket stökigare !
min dag har helt enkelt inte varit roligare än såhär, men sånna dagar måste väl också få finnas ?



peace and love,

melodifestivalen

nu på lördag den 14:e mars är det finalen i melodifestivalen då sverige kommer rösta fram ett bidrag som kommer representera sverige i moskva !
vem kommer vinna ?

- H.E.A.T - 1000 miles
- Måns Zelmerlöw - Hope & Glory
- Alcazar - Stay The Night
- Emilia - You're My World
- Marlena Erman - La Voix
- Agnes - Love, Love, Love
- E.M.D - Baby, Goodbye
- Molly Sandén - Så vill stjärnorna
- Sarah Dawn Finer - Moving On
- Sofia - Alla
- Caroline af Ugglas - Snälla, Snälla





HAR DU NÅGON FAVORIT ? VEM VILL DU SKA VINNA ?

fredag - lördag

nu har jag inte skrivit på..två dagar ! jag ber om ursäkt för det . men just nu har det varit jättemycket .
matteprov, spanskaläxa, kemiläxa, spring fling, sjuk, dans, träning.. ja ni ser .
så i fredags hade jag alltså mina läxor och prov . matteprovet gick inte alls bra ! men jag skyller på att jag höll på att bli sjuk så jag kunde inte tänka klart.. sedan direkt efter skolan åkte jag och tränade och därefter skyndade jag mej hem för att göra mej iordning till spring fling .



jag mötte erik vid kvarnen vid kvart i 8 ungefär och sedan letade vi reda på linnéa . man hade stora förväntningar när man redan såg den långa kön utanför musikenshus . vi stod kanske och köade i 45 minuter som inte var fullt så roligt men sedan kom vi tillslut in . jag måste erkänna att det inte alls var speciellt roligt.. visst var det roligt, eller ja, snarare helt okej . men inte värt 80 kronor ! bara en massa fjortisar.. usch !

lördagen:
nu är jag supermega sjuk känns det som ! jag kan inte andas och tror jag har feber.. ska nog kolla det snart . däremot så har jag ändå tagit mej upp ur sängen och åkt ända till älta för att kolla på broris hockeymatch.. förlust dessvärre !
efter det har jag dansat och kolla på a-lags matchen där det däremot var vinst !
ikväll ska jag bara ta det lugnt och hoppas på att bli frisk !


julia är då fotografen på denna vackra bild under danslektionen .

pusshej !

iPhone vs. Sony Ericsson c905

okej jag fick nyss reda på att jag kan få pappas iPhone om jag vill .
shit tänkte jag först ! klart jag vill ha den.. ! men sen tänkte jag på min mobil . den är ju hur bra som helst, och jag älskar den, haha .
så nu har jag suttit här och övervägt lite :
en iPhone är bra på jättemånga sätt men den kan inte filma och har touch (jag är inte så förtjust i touch) . men däremot så tar den jättebra bilder, man kan ha vanliga hörlurar och jag älskar iTunes !
men det är det att jag kan inte ångra mej . för min lillebror vill ha den mobilen jag har nu . så jag kan liksom inte byta tillbaka



så vad tycker ni ? HJÄLP MEJ !

torsdag 5 mars

idag har det hänt mycket ! eller egentligen inte så jättemycket..
började dagen med spanska lektion och fick reda på att jag fick MVG på provet ! yeees vad glad jag blev ! och sen så ska erik stanna kvar i min spanskagrupp också, det är ett stort + .
dagen rullade på och vi hade idrott i gamla uppsala också .
då några missade bussen dit är (där jag ingick) men vi kom inte försent iallafall !
efter det hade vi håltimme i 1 timme och 40 minuter då jag, elsa, natta och julia shoppade lite på kvarnen och gick sedan och satte oss i musikenshus och fikade och pratade lite .
efter det hade vi syslöjd och jag klarar inte av det längre ! seriöst ! jag HATAR anna-karin . vad vill hon mej !?

efter skolan gick jag och köpte mina älskade skor .


(KOM IHÅG ATT KÖPA BILJETTER !)



vad tycker ni om skorna ?
799:- på Din Sko
peace and love !

090204

hemma från skolan ! sköönt .
idag har skolan för en gångs skull varit rätt så soft ändå, på något sätt .
fick sluta tidigare idag också för att sandra fortfarande är sjuk . hade ett föredrag också i svenskan där man skulle beskriva någon i klassen . gick väl helt okej !
efter skolan gick jag erik, gustaf och linnéa på stan en stund också . kollade in skor, åt på cupido och sen så försökte vi också tvinga in gustaf på H&M .
vissa killar är ju verkligen så (känn dej inte träffad gustaf) att dom måste ha märkeskläder . dom kan inte köpa nått på H&M, JC, Stadium osv. även fast det kanske finns en exakt likadan tröja där som är 200 kr billigare . min lillebror är också sån .
jag kommer ihåg en gång då mamma erbjöd honom att köpa en adidas-jacka men nej om det inte var peak så ville han inte ha nått .
så nu undrar jag..

tycker du att märkeskläder är viktigt ? vart handlar du dina kläder mest ?

 
 

tisdag 3 mars

nu har jag äntligen kommit hem från skolan, fick sluta tidigare idag för att sandra fortfarande är sjuk .
jag vet att jag kommenterar vädret väldigt mycket, men jag vill ha VÅÅR !
det är bara slask och blött och äckligt ute .

 

har väl inget mer att skriva just nu . skriver mer sen !
bye bye

Framtiden är den enda tid i livet som går att påverka

den här dagen har varit enormt skön !
vi började dagen med dans, kanske inte fullt lika roligt att gå upp så tidigt, men när man väl kommer upp så är det bara att köra igång .
efter dansen hade vi so då vi fick reda på att sandra var sjuk (yes!) så jag hade ingen matte eller no idag . bara en till so-lektion lite senare under dagen .
linnéa och jag gick till vårat älskade kvarnen och köpte pannkakor och en macka och satte oss såklart i.. ? musikenshus ! när vi ätit gick vi ner på stan för jag skulle kolla ifall det fanns dom där blå-vit randiga tröjorna på Vila . men icke sa nicke . dom var slut där också ! och nu är jag jätteledsen .
efter det gick vi till digit och köppte teknikskor eftersom jag har haft bort mina, ouppsi och sen gick vi till macoteket . haha ! och juste ! jag har blivit KÄR . jag har hittat världen snyggaste skor, gaaaah ge mej dom !
efter skolan dansade vi i 2 timmar och sedan när jag kom hem gjorde jag i ordning min efterlängtade milkshake som jag har drömt om hela dagen . mums .

vägen blir till medan du går .

idag har jag inte varit på något blogghumör .
försökte skriva ett inlägg till er i morse men när jag hade raderat allt och börjat om från början för kanske 4:e gången så gav jag upp .
men nu är jag humöret tillbaka !
den här dagen har varit låååång .
det började med att jag gick upp klockan 9, och så tidigt har jag inte gått upp på en helg på hur länge som helst ! så det måste väl vara därför jag är trött redan nu .
sedan klockan 12 åkte jag till lötenkyrkan där vi skulle dansa . nu börjar jag faktiskt lite trött på allt dansade måste jag erkänna . alla är stressade, skriker på varandra, irreterar sej på varandra och jag orkar inte bry mej längre .
men det ska bli jävligt kul iallafall när allting är klart ! och det bara är finslipandet kvar .
sen åkte jag till ishallen och tränade i 2 timmar och därefter kollade jag på almtuna - mora där almtuna vann i sudden .

dagens fråga :



puss !