.

sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead .

can't buy me love .

idag har det varit en otroligt skön dag . ett fantastiskt väder och en skapligt lugn dag på jobbet . både jag, hanna och lars kände att det är helt omöjligt att göra en strukturerad lek där alla vill vara med i våran grupp, så efter lunch beslutade vi oss helt enkelt för att låta dom hålla på lite fritt på området . vilket dom iallafall tycktes gilla ! därefter bar det av med båten för att åka till "thailand" .
efter jobbet tog jag tag i kragen och gick ut och tränade och därefter bjöds det på grillade hamburgare .
mycket bättre än såhär kan det helt enkelt inte bli .

.

klockren reklamfilm !
det roligaste är att det är exakt såhär det fungerar i verkligheten.. någon säger en sak som sedan misstolkas och förvrids . någon överdriver en aning och tillslut har det blivit något helt annat .

taking a walk on silent streets .

två veckors ledighet och tillbaka ut till alnäs igen .
denna vecka är en såkallad "mittenvecka" och innebär alltså att barn ifrån utsatta områden som tillexempel gottsunda osv. får komma till alnäs helt gratis . en fantastisk möjlighet för dessa barn men självklart krävs det extra kraft och energi ifrån oss ledare . är alltså helt SLUT nu efter endast en dag och funderar över hur jag ska överleva resterande vecka .
förutom att ha jobbat har jag även varit en sväng till sjukhuset och hälsat på farmor . hoppas hon får komma hem snart .

all my thoughts go out to norway .

det är så fruktansvärt hemskt.. vet inte vad jag ska säga .

a look back .

jag kan inte förstå att det är slut.. aldrig mer någon harry potter film . dock så var den här sista filmen absolut en utav de bästa och den sågs helt klart med det bästa gänget man kan tänka sej .
nu, resten utav dagen ska jag bara försöka smälta gårdagens upplevelser och sedan kanske jag ska åka ut till lågbol (?) och spendera kvällen i linus sommarstuga med några sköna människor .

magical .

är sommaren officiellt slut nu ? börjar redan känna av höstvibbarna mer än vad jag just nu känner utav det svenska sommarvädret . får hoppas på att jag har fel . det är alltför deprimerande att inse att var dag som går så blir man allt blekare och blekare .
igår var en deprimerande dag, likaså den här . inte för att det har hänt något särskilt deprimerande utan just för att jag endast har legat framför tv:n och såsat . men har sett några bra filmer iallafall, förutom uppladdningen med alla harry potter filmer så har jag sett water for elephants . en riktigt bra film faktiskt och robert pattinson är ju alltid lika snygg .
ikväll ska jag däremot på bio och se den sista harry potter filmen med några från alnäs . ska bli spännande att se faktiskt då jag har väldigt många frågetecken sen de senaste filmerna . vilka är egentligen de goda ? vilka är onda ? är han död på riktigt ? and so on . hoppas dock inte att det blir en flopp och man har för höga förväntningar .

jag slänger ner nyckeln ifrån fönstret i köket, jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in.

.

do you rememeber when you
said you'd never forget this ?

good life

göteborg .

efter ungefär 100 mil fram och tillbaka så är jag nu hemma från göteborg igen . borta bra men hemma bäst ? nja, tveksamt då jag verkligen stormtrivs i göteborg .
under de här 3-4 dagarna har vi gjort en massa mysigt, som att gå på stan, äta på restaurang, gått på universeum, liseberg och såklart bott på hotell - som helt klart var det bästa av allt .
eftersom tiden knappt räckte till åt allt så fick man, främst jag, jobba emot klockan angående allt det vi gjorde . sprang tillexempel runt som en galning inne i nordstan på 1 timme och 45 minuter . hur bra gjort utav mej är inte det ?
den sista dagen var det sedan dags för att åka till liseberg . något jag egentligen var helt emot från början men gick sedan med på att följa med familjen in för att kunna kolla på lotta på liseberg senare på kvällen . det var en märklig känsla att komma tillbaka igen, sådär 3 år senare . flumride var det "läskigaste" jag lyckades åka trots att jag var så rädd att jag skakade när jag stod i kön . inte blev det bättre av att vi envist skulle åka 5 stycken i stocken heller, trodde nästan jag skulle dö när vi höll på att välta sådär mitt i banan . undra om ens rädsla för någonting någonsin kommer att minska med åren ? time will tell .

i cheated myself, like i knew i would .

nu är jag helt fruktansvärt trött och tänkte snart dejta sängen .
igårkväll åkte jag hem till linnea, vi kollade på elizabethtown och tog igen all den tid sen vi senast sågs . på morgonen sedan var det ett himla uppdrag att få liv i kvinnan, men efter cirka 45 minuter var hon iallafall vaken . vi tog moppen och åkte till alnäs där vi även mötte upp erik . lite kvalitétstid med 2 gamla favoriter och därefter åkte jag sedan med markus och pappa till friskis och svettis . det var dags att köra den omtalade fakiren . har nog aldrig svettats så mycket i hela mitt liv..

i taxin, i trappen, i hissen, i hallen..

jag hade det jättemysigt i stockholm igårkväll . var så himla längesen jag var där så det kändes nästan som en resa utomlands, bara för en kväll . vi var dock lite oroliga på tåget att vi inte skulle hitta, gå vilse eller dylikt då ingen av oss har det bästa lokalsinnet i stockholmstrakterna . men allting flöt på hur bra som helst, vi hann med det tidiga tåget och vi hittade direkt till spårvagnen som skulle ta oss hela vägen till skansen . blev helt fascinerad över hur mycket folk det faktiskt är som befinner sej i stockholm . vart kommer alla människor ifrån ?
vi stod sedan upp hela kvällen och när allsången var slut värkte det i både fötter och ryggar . men det var det värt . veronica maggio var helt fantastiskt bra och måns zelmerlöw var rena ögongodiset .

run the world .

det bästa jag sett .

stockholm i mitt hjärta .

idag har jag varit en sväng på ikea med mamma och brorsorna mina . därefter åkte vi och kollade på färg till mitt rum - äntligen ! var dock svårare än jag trodde att hitta en färg som kändes helt rätt, så den karamellen får jag suga på ett litet tag .
ikväll, eller om någon timme, är det dags att åka till huvudstaden med alva och elin . kvällen till ära ska spenderas nere på skansen för att givetvis kolla på allsång på skansen . en högre sommarkänsla får man nästan leta efter . veronica maggio kommer dit och jag känner på mej att det kommer att bli en toppenkväll .

collage .

there's a fire starting in my heart .

sitter just nu i soffan och laddar upp med alla harry potter filmerna så jag är väl förberedd för att sedan se den sista filmen på bio . det är nu allting tar slut . vi har räknat ut att jag endast var 11 år gammal när den första filmen kom och nu 7 år senare så är det snart premiär för den sista filmen . spännande !
ikväll ska jag däremot se en annan film på bio, bad teacher, med cameron diaz och justin timberlake .
och juste ! har även fått en kommentar om att det är svårt att följa mej via bloglovin' ? jag vet inte alls hur det där fungerar då jag inte själv har använt mej utav den hemsidan.. men för de som är intresserade (?) så ska det gå att följa mej via bloglovin', testa att klicka på länken nedan .
bloglovin

josh duhamel

hur snygg är inte han då ?

if tomorrow never comes .

men hej .
idag har det varit full rulle hela dagen med lite shopping, en sväng förbi alnäs, träning och övningskörning . har verkligen funnit glädjen med att köra bil nu, men det är väl för att det just nu går väldigt mycket framåt, har tagit mej ut på vägarna till och med . stolt tjej !
var även till gränby centrum en liten stund med mamma och köpte en klänning, en cardigan, nagellack och ett par flipflops . bilder på det kommer förhoppningsvis sen .
efter det körde jag till alnäs och spelade lite tennis och paddlade kanot med rami och samer . toppendag !

every teardrop is a waterfall

och dom gör det igen.. hur bra !?

distance .

vilken stämmer ?
jag har nu kommit fram till att jag inte har några vänner, åtminstone inga som befinner sej i uppsala .
de har flytt iväg till göteborg, luleå, motala, kos och alla möjliga olika destinationer nu när jag inte jobbar längre .
så vad fan ska jag hitta på nu då ? är nog den mest uttråkade personen som finns i denna stund .

at some point every rose has to die .

och så var den här veckan över . jag har haft en helgalen dag på jobbet, det började med att jag först fick en hel dunk med vatten över mej under cirkusföreställningen (fråga mej inte varför?), därefter gick det nedför och jag kunde inte bli mer blöt . som tur var hade jag ombyteskläder och var snart som ny igen . men innan eftermiddagsmötet så fick simon för sej att trycka upp en paj i ansiktet på mej, tro mej, det var absolut emot min vilja (filmen finns på facebook, för de som känner mej) men vad spelade det för roll ? så där satt jag sedan med en halv paj i mitt ansikte, som pricken över i:et blev jag sedan islängd i vattnet . trodde jag skulle klara mej undan i år, men tydligen inte .
filmen visar dock när isak blir i kastad i vattnet . stackars lilla jag var helt ovetandes om att jag några sekunder senare skulle hamna i samma situation .

at hello

igår seglade jag för första gången i mitt liv . det var sjukt skönt och jag känner att jag är på god väg att komma över min rädsla för vatten . det är något jag helt klart vill göra igen iallafall !
har ett jäkla kul sommarjobb ändå, trivs så oerhört bra med alla där ute på alnäs . ett sådant härligt gäng . sommarlovet går på tok för snabbt och jag har redan börjat få ångest över att det snart är skola .
livet har iallafall varit svettigt och varmt på senaste tiden, eller de två senaste dagarna rättare sagt . idag blev jag väckt klockan 06.00 utav att någon knackade på mitt fönster . läbbigt ? men det var bara alex som ville säga hejdå innan han skulle fara hem till luleå igen .
dagen till ära har sedan spenderats på jobbet, imorgon är det fredag och då vankas det cirkus och teaterföreställning . spännande !

.

some say the world will end up in fire,
some say in ice .
but after what i've tasted of desire,
i will hold with those who favor fire .
but if i had to perish twice,
i think i know enough of hate to say,
that for destruction ice
is also great .
and will suffice .

friendship has its benefits .

under de här senaste 5 dagarna har jag lyckats se 2 stycken helt underbara filmer .
"life as we know it" och "no strings attached" - båda två är romantiska komedier, såklart ? och jag uppmanar er verkligen att se dom ! så nästa gång ni funderar på att slösa bort en hel dag utav ert liv åt att kolla på några sköna rullar, välj dessa . ladda ner eller hyr, your choice .
p.s natalie portman kan ju också vara en utav världens vackraste/sötaste kvinnor .

lilla lady

en liten ros med ett hål i sin själ 
som gjorde rätt men av dåliga skäl .
hon hade drömmar om status och flärd 
men hon blev slav för sitt eget begär 
hon vet inte vad hon känner för 
lågan slocknar utan tändstickor 
du är bäst nu men du var bättre förr 
våra brister gör oss till människor .

god makes no mistakes .

11 dagar .
32 dagar .
det förstnämnda beskriver antalet dagar sen jag uppdaterade i bloggen . men det är sommarlov så vad mer kan jag säga ? man kan faktiskt inte begära att jag ska sitta inne hela dagarna för att uppdatera bloggen, dock har jag ju så oerhört många läsare så jag förstår ändå ifall ni blir besvikna . vet själv hur det är när man hela tiden går in på en blogg och hoppas på att få läsa något nytt, men det aldrig händer någonting . nog om det .
anledningen till denna usla uppdatering är för att jag har spenderat så gott som hela förra veckan ute i öregrund med världens finaste julia . vi har solat, badat, åkt vattenskoter, båt, fiskat, spelat tonvis med kort, vandrat runt i staden och andra helt oväsentliga saker, hvudusaken är iallafall att jag har haft det otroligt bra .
32 står istället för antalet dagar tills jag fyller 18 . jag vet, det är hur töntigt som helst att räkna ner till sin födelsedag . men jag kan inte hjälpa det ! jag längtar så galet mycket .
nu är det back to business igen . en vecka på alnäs och därefter ledighet i 2 veckor .