världens tråkigaste dag ?

idag var det skola igen då, dagen var sämst .
vi började på hemkunskap som var sjukt tråkig och helt rutten, vi hade egentligen inte behövt ha den lektionen känns det som för  vi gjorde ändå ingenting . sen fortsatte det med spanska som också var tråkigt (även fast det gick bra för mej på spanska förhöret, wiie !) efter det var det dags för lunch och det var såklart äckligaste maten, någon gul soppa med typ buljong i ? såg inte najjs ut i alla fall, så linnéa och jag åt massa mackor istället vilket var gott . efter lunchen var det engelska som var helt okej ändå, sedan musik som jag seriöst hatar ! jag var med ennis, lundberg, tomas, ludde och linnéa från början och vi skulle sjunga/spela takida - curly sue, men sen började lundberg och ennis med att vi skulle byta låt till typ highway of hell eller nått sånt och då blev det bara för mycket . så linnea, jag och tomas bildade en egen grupp och även lövet fick vara med, så nu ska vi spela in the jungel, haha . en sak som var roligt idag på musiken var att våran klass töntade oss lite och gjorde vågen med benen (?) haha fråga inte ens, men det var skojj i alla fall . efter musiken var det matte, inte alls roligt .
efter skolan åkte jag hem och bytte om och sedan direkt till mitt andra hem.. ishallen . träningen gick supermega dåligt men jag får skylla på att jag är trött och har ont i mitt knä .
och nu sitter jag här och övar på mitt föredrag som jag ska ha i morron om stillahavskriget, jätteroligt !

     

en lååång måndag

så nu är jag äntligen hemma och ska inte åka iväg igen .
den här dagen har varit helt okej faktiskt förutom att jag fick reda på matteprovet och biologiprovet ! vilket jag inte är nöjd med kan jag säga !
det började med att jag gick upp kl 06.15 som kanske inte var lika roligt men jag åkte i alla fall sen kl 07.00 med mami till dansen . klockan 08.00 hade då alla tjejer kommit så då började vi med danserna till showen och pratade sen om vad vi skulle prata om på dansmötet som vi skulle ha sen på kvällen . kl 09.20 var det sen dags för dans med hea, äntligen ! det känns som det var jättelänge sen vi hade en riktig danslektion . det gick väl inte lika bra men det var roligt i alla fall . efter dansen var det direkt att ta bussen och sen till skolan då vi har so med erik frodig, jippi ! vi har då två lektioner på oss att planera eller ja.. göra ett föredrag två-och-två . linnéa och jag ska då ha föredrag om kriget i stillahavet, mycket intressant . under dagen fick vi också reda på vårat betyg på matte och biologi provet och jag tänker inte ens gå in på detaljer.. så dåligt var det . efter skolan åker jag hem och snabbt byter om för att sedan åka till ishallen och träna . träningen gick bra, så nu är jag jätteglad, miihii . efter träningen byter jag om snabbt som blixten för att sedan åka direkt till skolan -igen- på dansmöte . mycket trevlig, och jag känner på mej -som jag sa förut- att våran show kommer bli bäst ! seriöst, den kommer det . föräldrarna pratade på och vi drack varm choklad och hade det skojj . och nu har jag kommit på varför man vill bli lärare ! det är ju inte så konstigt när man typ har världens mysigaste personalrum, en gratis kaffeautomats maskin och ett rum fullt med soffor ? så nu förstår jag också varför då erik jämt tar fika mitt i våra lektioner . efter mötet åkte jag hem åt mat, pluggade spanskan och sen skrev i min blogg .
natti natti,

14:e inlägget

GODMORGON ALLIHOPPA !

idag har jag inte hunnit göra så mycket än eftersom jag precis har vaknat . men i alla fall den här dagen ser ur såhär :

11.36 - 15.00 : ta det lugnt, kolla på tv, sitta vid datorn.. städa rummet .
15.00 - 16.00 : träning
16.00 - 16.15 : sitta i omklädningsrummet och prata med tjejerna .
16.15 - 17.05 : träning, igen
17.05 - 18.45 : åka hem, äta middag, kolla på tv, sitta vid datorn (?)
18.45 - 20.15 : elit träning

kommer jag klara av den här dagen ?
skriver mer sen.. såklart .
pusss

till alla ni som tror/säger att man inte får dricka vatten direkt efter träning.. har fel !

olympiska kommittén:

under träning/tävling
under tävling samt i de flesta träningssituationer som varar upp till en timma räcker det att inta vatten . drick regelbundet under aktiviteten och börja tidigt under passet, 3-5 dl per 15 minuter är vanligen lagom . vid mycket varmt klimat bör mängden vara cirka 2 liter/ timme .
 
omedelbart efter träning/tävling
efter avslutad idrottsprestation då glykogen- och vätskedepåer är låga bör dessa med fördel återfyllas så snart som möjligt . vätskebalansen behöver återställas och då med 150% av den förlorade vätskan under aktivitet. drick 5 dl direkt efter aktivitet och därefter 1,5 dl varje kvart .

så en liten sammanfattning, man får inte hjärtstillestånd eller nått annat hjärtfel om man tar en liten klunk vatten efter träning .



sådär, många undrar säkert varför jag skrev det där.. vem bryr sej liksom (?)
men det hände en grejj under träningen så jag kände att jag var tvungen att skriva det .
träningen idag var sämst, var verkligen inte alls kul att träna .
ikväll ska jag bara ta det lugnt, äta godis och kolla på film, för det förtjänar jag.. tycker jag .
puss på er ! <3

ett kort blogginlägg

åhh nej, nu har jag inte skrivit i bloggen på jättelänge . vad dum jag känner mej .
jag får helt enkelt skriva ett kort blogginlägg nu .
men som sagt så vet jag inte vad jag ska skriva om,
idag tog jag en sovmorgon.. sov till 11.30 ^^ det var riktigt skönt ! men nu så ska jag snart åka iväg och träna, känner verkligen inte för att ha markträning nu . är liksom för trött, men efter det har jag i alla fall is och det ser jag fram emot såklart !
igår så hade vi dansträning med tjejerna i klassen och det gick faktiskt väldigt bra för oss tycker jag, och jag längtar sååå mycket till våran show för den kommer verkligen att äga . så 2-3 juni får inga planera något för då ska ni komma och kolla på våran show, på regina teatern ! men jag kommer inte avslöja nått det får bli en surprise .


 

men nu ska jag åka iväg och träna, skriver mer sen .
hare bra <3

just take my heart, it's all yours if you want .

utsidan ger insidan en chans men insidan ger utsidan glans

äntligen är det helg,
det har hänt rätt så mycket faktiskt.. både bra och dåliga saker . landar dubbel flip och lutz igen, är överlycklig ! sen har jag fått reda på mitt so-prov, gissa vilket betyg ? VG såklart, sen har vi fått gymnasie-katalogerna så nu är det bara dags att välja vilket gymnasie och vilket program.. funderar på estetiska faktiskt, verkar jättekul ! eller så kanske det blir stockholm och konståkningsgymnasie ? vi får se, sen har jag shoppat lite också, det blev ; ett par adidas skor, en bondelid tröja och en hög midje kjol . sedan har jag också insett hur mycket jag faktiskt gillar en viss person.. <3


När jag tänker, tänker jag på dej .
När jag pratar, pratar jag om dej .
När jag skriver, skriver jag om dej .
Vet du varför ?
För att jag älskar dig


men nu behöver jag lite hjälp, vad vill ni att jag ska skriva om egentligen i min blogg ?
kommentera och skriv vad du tycker,
pusss

bästaste låten,

..In case you didn`t know I really care for you
I just wish you all the best 
And if love should come and knock on your door
I hope it treats you with respect
I cannot count the times I`ve seen you
Oh just slipping away with a broken heart..

Onsdag 17 september

min dag såg ut såhär :

- balett kl 08.00, jag kan erkänna att jag då inte var så jättepigg
- byta om snabbt som bara den för att hinna till lektionen
- åka moppen till skolan med linnéa
- so
- "lucia-övning"
- svenska
- lunch, pastasallad .
- engelska + glosförhör .
- mentorstid
- fysik

- stå utanför skolan i 1 timme med linnéa
- åka hem


det var en helt okej dag, men är sjuukt trött nu.. så efter en lång skoldag är det bara en sak som saknas.. SÄNGEN <3

natti natti,

Dåliga dagar lär oss att uppskatta de bra

jag vet ! jag har inte skrivit på jäättelänge, eller ja.. sen i lördags .
men det var bara på grund av kulturnatten egentligen . jo det var ju så att kulturnatten blev inte så oslagbar som jag trodde.. ärligt talat så var den hemsk . okej, nu kanske jag tar i lite, det var i alla fall jättemysigt att vara med linnéa <33 så därför har jag försökt att "komma undan" med att skriva i bloggen, om man kan säga så . eftersom jag inte har varit på mitt bästa humör . och för alla er som undrar vad som egentligen hände och hur det är med mej nu, så kan jag då svara er genom att säga att nu mår jag jättebra, för att allt har löst sej igen .
så det där var då min ursäkt till varför jag inte har skrivit, men nu tillbaks till nutiden .
idag har det inte hänt så mycket speciellt egentligen, vi hade hemkunskap och för första gången så var linnéa och jag faktiskt grymma på hemkunskapen, äntligen så lyckades vi ! sen har vi haft spanska, engelska och matte . musiken var inställd, wohoo !
när skolan är slut sen så står min fanclub och väntar i valvet, men sen börjar dom att "slå" mej.. ni vet det här då man låtsas slår och sen om man rycker så får man en box.. så där stog dom allihoppa och börjar "boxa" mej . och vem kommer då helt plötsligt ? jo min kära papi så han skjutsar mej hem från skolan och sedan på kvällen hade jag träning, som då inte gick så superbra.. menmen .
men nu får ni allt ta och börja kommentera lite, det är ju inge roligt att skriva om inga kommenterar (?)
pusselipuss,

kulturnatten

ikväll är det då stan som gäller med LINNÉA :) <33
känner på mej att den här kvällen kommer att bli oslagbar..
ni som har mitt nummer kan så slå en pling när som helst .
skriver mer imorgon .

pussen,

VG, VG, VG.. alltid VG !

äntligen fredag säger jag bara !
dagen har varit helt okej faktiskt, förutom att jag har varit grymt trött.. som vanligt ?
men i alla fall på lunchen så blev det bara nathalie, linnéa och jag som åt mat av tjejerna i våran klass så vi joinade då 6D:s killar och satte oss med dom .  mkt trevligt, haha ! dom tävlade då i att äta flest portioner (soppa) som möjligt . typiskt killar säger då jag . den lyckliga vinnaren blev då edvin med 8 portioner ?! och han vann då äran ?
sen kom den efterlängtade svenskan.. vi skulle äääntligen få reda på vilket betyg vi fick på uppsatsen 'zonen' .
och jag fick.. VG ! han hade skrivit MVG först men nej, han ändrade sej . att jag aldrig ska få MVG ?! varför, varför, varför ? jag får alltid, alltid, alltid VG . så nu har jag bestämt mej för att aldrig mer skriva en uppsats . hur nu det ska gå till..
imorron är det då kulturnatten som gäller hoppas då att kvällen spenderas med linnéa <3


pusss

...

ta det bra med det dåliga ,
le när du är ledsen ,
älska det du har & kom ihåg det du hade .
förlåt alltid , men glöm aldrig .
lär dig av dina misstag , men ångra dom aldrig <3

inte min dag...

kom nyss hem från skolan .
jao, idag var jag faktiskt där, fast jag fortfarande är lite sjuk.. så jag undrar egentligen varför jag ens åkte till skolan idag (?) just idag som det var biologiprov (som inte gick bra, alls) .
men idag har det i alla fall inte varit min dag, eller det har varit en ganska weird dag för mej .
först har vi spanskalektion, jäättekul eftersom jag verkligen älskar spanska.. eller inte . menmen, vi har förhör och det gick inte alls bra ! och det hela började med att jag skulle skriva 'jag vill ha en läsk, tack' på spanska då, så jag skrev :
- quiero una fresa, por favor .
hmm.. (?)
kom på sen att det betydde 'jag vill ha en jordgubbe, tack' och jag och min sjuka humor började asgarva, alla kollade då liite konstigt på mej . but, that's the way i am .
sen har vi då svenska och då börjar erik prata om någon affisch och propaganda grejjs = mathilda fattar 0 .
sen säger han att vi ska sätta oss i par.. men hallå, jag har ingen partner :'( . så då fick jag välja vilka jag ville vara med, haha :D vilket då ledde till, julia och jensa . på gympan sen så hade vi orientering, och det gick i alla fall bra, tackochlov .
btw, så har jag blivit vald att svara på massa frågor från sverige.. fråga mej inte vad det kommer ifrån eller vad det är . men jag vet i alla fall att jag är 1 av 40 000 som får svara på dom, moaha . det ända som är dåligt med det är att det är 43 sidor.. med fullt av frågor 'suck' .


hare bäst ! puss,                                                             

sjuk..

så var man hemma idag igen...
vid lunch så ringer pappa och frågar om jag vill kolla på en ny säng till mej (?)
snacka om att jag blev förvånad, såklart ville jag ha en ny säng ! :) men aldrig trodde jag att pappa skulle fråga om det . så vi åkte till ikea och kollade på några sängar . så nu ska jag helt plötsligt få en ny och bredare säng, moahaha .

under dagen så har jag också pluggat biologi.. suck . inte roligt, prov som gäller i morron då .
alla sötnosar, wish me good luck !
något som jag stör mej grymt mkt på, är alla dom där tv-programen.. 'momento' och vad dom nu heter, det finns typ 1000 sånna program och alla går nästan ut på samma sak . dom har typ "gissa ordet" eller vad dom nu kallar det . men i alla fall så ger dom ut så många ledtrådar så det bara inte går att gissa fel . efter det så höjer dom såklart summan som man kan vinna, självklart ringer då många in eftersom att dom vet ordet -vilket inte var så svårt att lista ut- och sen under programet så yrar dom om alla möjliga olika saker, från isglass till elefanter (?)
hoppas ni har en bra dag,
pusselipuss

första blogginlägget

så, nu har även jag, mathilda gustafsson skaffat en blogg .
hur nu det ska gå till . men jag får göra mitt bästa,

så den här tisdagen har jag inte gjort så mkt alls faktiskt . har liksom inte varit i skolan heller, på grund av att jag tyvär har blivit sjuk . så för mej har det blivit en filmdag .
har bland annat kollat på 'how to lose a guy in 10 days' .  jag säger bara älska den filmen, den är så sjukt bra .
sen när man sitter här, hemma, alldelens själv och har inget att göra så har jag kommit på massa saker som jag vill ha/göra :

- ta hål i öronen
- färga håret, mörkare .

så vad tycker ni ? :) 


 paris hilton, can can, GE MEJ !