sämre finns..

vilken helg !
är helt slutkörd i både hjärnan och kroppen . vill bara somna nu direkt.. men det kanske är en aningens tidigt .

fredagen såg iallafall ut som så att det först var skolan som stod på schemat och därefter följde emma med mej hem . till middag blev det tacos - en typisk fredagsmåltid enligt många . och jag har kommit på den att tacos är så oerhört underskattat . jag skulle kunna leva på endast tacos . gott är det . efter middagen åkte vi och kollade på bio "the last song" och det blev många tårar som fick rinna längs med kinderna . som jag grät !



lördagen och söndagen spenderades ungefär hela dagen ute i sunnersta, nämligen i alnäs . nu var det dags att träffa mina framtida jobbkamrater och kollegor och planera hur sommaren skulle se ut och läggas upp . ingen sovmorgon under hela helgen alltså . har även under dom här två dagarna känt på en os guldmedalj då tomas gustafsson kom och hade en föreläsning om sin karriär bland annat . spännande !

på lördagkvällen då det var som mest regn ute kom amanda och emma hit på en tjejmiddag . kvällen bjöds på tacos (återigen), mycket prat och filmtittande . underbara tjejer det där .

Kommentera inlägget här :