midsommar är överskattat

nu har det inte blivit uppdaterat här på länge .

i fredags var det alltså midsommar och jag spenderade min förmiddag och halva eftermiddagen på alnäs . en överraskande dag på många olika sätt !
jag blev nämligen tillfrågad att dansa kring midsommarstången och efter ett accepterande svar på min sida slutade det med att jag stod i kören . hur då kan man fråga sej ? och det har jag inte svaret på . först trodde jag att det skulle vara lite smått oseriöst men när det plockades fram stora högtalare, mikrofoner och en ljudtekniker kom fram började jag inse allvaret i det hela.. 4 st var vi till en början i den såkallade "alnäs kören" och det fanns 4 mikrofoner .
som tur var slutade det hela hyffsat bra ändå .
runt 6 tiden åkte jag, maria, akib, emma, sofia, hilda och amanda till öregrund . det blev middag på klipporna och en midsommar jag sällan kommer glömma . både possitivt och negativt . dock tror jag inte att nästa år kommer att spenderas där ute .

emma och jag kom hem till mej runt 5 på morgonen efter en promenad genom halva gränby med en hamburgare i handen .
på kvällen åt sedan jag, mamma och melvin på restaurang och hade en mysig hemmakväll . upp tidigt idag för att åka till kraftkällan och köra bodypump . riktigt jobbigt men roligt !

imorgon är det jobb som gäller . bäst att sova .

bilder kommer inom kort..

Kommentera inlägget här :