gårdagen

aldrig har det hänt så mycket på en måndag som det gjorde igår.. !
igår var det nämligen dags för bal och dagen var fullproppad med olika saker att göra i ordning . dagen kändes som två olika dagar.. morgonen och förmiddagen var en dag och kvällen var en helt annan .
så förbered dej på ett låååångt inlägg . för jag har mycket att berätta för dej må du tro .
morgonen började som vanligt..
fast nej ! det gjorde den inte alls det . jag trodde att den skulle börja som vanligt men icke sa nicke . planerna ändrades där med . för när vi kom till dansen visade det sej att vi inte hade någon dans.. för det var en tjej i 7:an som fick något anfall, så ambulansen kom.. och då var hea tvungen att följa med . så för oss blev det ingen danslektion !
så då fortsatte vi med punkt B . och punkt B såg ut så att vi skulle fotografera oss till showen, så vi bytte om och tog sedan bussen till engelska parken . ÄLSKA VÄDRET ! love it . det var helt underbart att vi fotograferades just då . man kunde sola samtidigt och sen så frös man ju inte heller .
när vi hade fotograferats gick jag och linnea sedan vidare till kvarnen och köpte vårat älskade pizza kit och åkte sedan hem . ingen skola för oss inte .
när vi kom till mitt place så gjorde vi iordning pizzan och kollade sedan på tv tills den blev klar .
sedan var det dags för soooolen igen . sola sola sola gjorde vi i 1 timme . lovely !

och det är alltså nu "dag 2" börjar . för när vi hade solat klart så var det dags att börja fixa sej till balen . vi duschade, målade naglarna, fixade håret, sminkade oss och sist men inte minst så satt vi ju på oss kläderna .
när vi var klara åkte vi vidare och hämtade julia och sedan fortsatte vi till skaris .
vi var nästan bland dom första som var där . men därefter dropade det in folk, en efter en . några i limousine, några från bussen, några i någon slags epa-traktor (?) ja vi fick se alla möjliga olika transportmedel .
när alla sedan hade kommit blev det foton och sedan gick vi in . fördrinkar erbjöds och vi minglade runt lite på balkongen . och jag vet att jag skriver det hela tiden . men vi hade verkligen tur med vädret !
under kvällen så blev det middag (där jag självklart klantade till mej och råkade ta sönder glaset), efterrätt och sedan disco . där det var fullt ös på golvet ! killarna blev som rovdjur.. för att överdriva lite . försökte få upp lövet och tomas . men dom satt som fastfrusna på sina stolar .
när klockan började närma sej 00.00 så tackade vi biggan och erik och sedan gick vi till busshållsplatsen .
efterfesten var helt B så den är inte ens värd att nämna .
men helt klart ett minne för livet !

bilder kommer snart !

Kommentera inlägget här :