23.00



irreterande/arga kassörskor - vi kan säga såhär:
du går in på kicks och ska köpa en ny ögonskugga som du ska ha på balen . du går och kollar bland alla dessa olika märken och färger men behöver en hjälpande hand . om vilken färg man ska välja, vilket märke är bäst osv. du går fram till kassörskan och frågar om hjälp . och just när du ställer frågan ser det ut som att hon nyligen fått pesten, hon verkligen lider av att visa dej runt bland dom olika ögonskuggorna . när du sedan har bestämt dej för en och ska betala ser hon skitsur ut och säger bara några enstaka ord .
det där var bara ett exempel . men det är deras jobb att hjälpa deras kunder . dom får betalt för det ! när dom är sådär vill man bara säga: förlåt att jag stör och sedan gå därifrån .
nej, glada och trevliga kassörskor gillar vi !

göteborgs "shopping-koll" - nu har ju jag varit borta en vecka nere i halmstad men en dag så åkte vi ner till göteborg för att shoppa lite och sedan gå på gothia invigningen .
och när man kommer till en sån stor stad så har man inte riktigt full koll på vart alla affärer ligger . så då går man i en affär och frågar tillexempel vart vila ligger . så säger dom:
- fortsätt rakt fram den här vägen och sedan svänger du till vänster, där ligger det precis bredvid H&M
så går man precis som dom sagt men nej.. där låg det inte . så går man in i en annan affär och frågar exakt likadant:
- vila.. ? är det en affär ? jo men jag tror att du ska gå..
man fortsätter leta men hittar det inte .
skärpning ! göteborg som är andra största staden i sverige . ska man inte ha lite större koll på vart affärerna ligger då ?

svett - behöver jag säga någonting mer.. ? vad är äckligare än den där riktigt illaluktande svettdoften, som stinker så mycket att man inte vet vart man ska ta vägen när man känner den .
deodorant tack !


gothia invigningen - jag måste bara hissa gothia invigningen för den är så fruktansvärt bra ! ni som inte har varit på den någongång ska definitivt gå på den innan ni dör . det är en sån sammanhållning mellan alla länder och det är en sån otrolig känsla att komma upp i ullevi som är helt fulsatt . amazing är ordet .

ullared - hur bra känns det inte när man har köpt en ny tröja för 100:- som innan kostade 300:-, eller en mascara 100:- billigare än ordinarie pris . vi tjejer älskar helt enkelt att fynda ! man känner sej både nöjd och glad efter ett fynd .
på ullared kan man inte komma hem tomhänt . där finns allt från mat till kläder, smink, hårprodukter osv.
dom har också dom riktiga märkena så som isadora, maybelline, Lóréal osv. på sminkprodukterna .
detta köpte jag på ullared för totalt 100:-


me like .

jabu´she - jabu´she är egentligen till för rynkor eller solskadad hud men det ni inte visste (antagligen) är att jabu´she fungerar utmärkt mot finnar !

Kommentera inlägget här :