reklamrunda

när amanda och jag är med varandra råkar vi alltid ut för något äventyr .
jag ska ju alltså dela ut reklam som sommarjobb och amanda var så supersnäll och gav mej lite sällskap .

FREDAG:
vi började med att cykla till salagatan.. där vi först inte hittade rätt hus, vi hade ingen kod och vi gick runt med trasiga påsar . nej det gick inte ! så vi gick hem till amandas farmor och farfar och hämtade några ryggsäckar att ha alla reklambroschyrer i . supersnygga !
vi fortsatte sedan en stund till . men när klockan blev 9 så låstes ju alla höghus så vi kom inte in . det var ju inte vi medvetna om, såklart . så när vi kom till en gata och skulle klicka i koden funkade det inte.. så då råkade vi ringa på hos någon och så skriker amanda : det kommer en gammal gubbe med bar överkropp ! så vi sprang därifrån allt vi kunde men dumma som vi är så sprang vi runt huset och han kom sedan ut på baksidan . "söker ni någon eller!?"
nej då fick reklamrundan ta slut för ikväll .
men innan vi tänkte på vart vi skulle ta vägen så kom en gammal tant och sa till amanda :
AAHAA ! brun utan sol !
amanda : nej jag har solat..
tanten: men du är ju gul !
men sen blev vi så himla törstiga så vi bestämde oss för att cykla till luthagens livs där amanda visste att det fanns gratis vatten . just då började det spöregna men vi hade förberett oss rejält och hade tagit med oss dom snygga regnkapporna från gothia och legoland . så där cyklade vi genom hela stan till luthagen för att få vatten . när vi kommer in dit så fanns det inga muggar.. ? så vi dricker från en kaffemugg och ser sedan att en i kassan stirrar surt på oss .
amanda : ursäkta vart finns muggarna ?
kassörskan : man köper muggarna i kassan ! (skitsur)
amanda : jaha okej ! (glatt)
och sedan fortsätter vi dricka .




luthagens livs är fattiga !

LÖRDAG:
återigen dags för en reklamrunda . och jag lovar, nu kan jag alla gator i hela stan . känns det som iallafall . vi har varit runt i hela fålhagen och luthagen . så om någon skulle få för sej att sätta mej på en cykel mitt i natten och säga att jag skulle cykla till tex. börje gatan då skulle jag banne mej hitta !
självklart så började det åska och regna idag också men det stoppade oss inte . men på slutet blev det riktigt jobbigt . upp och ner för 6 våningar . inte kul !
men nu har man iallafall fått 4 ½ timmes träning så lite stolt är jag .


man hittar inte alltid själv, då får mobilen leka hjälte .

puss !

Kommentarer :

#1: hellström

asså hahahhahahaahahhaha! vi är fan helt cp.

love you darling!

skriven

Kommentera inlägget här :