wednesday

här är lite olika saker som jag röstar för :

1. Body butter (body lotion), en mjuk kroppskräm som finns i många olika fruktiga dofter, jordgubb, kokos, papaya, hallon.. yes you name it . man får en jättelen och mjuk hud och det håller sej i flera dagar ! + att man luktar gott också .
kan andvändas på nästan hela kroppen, helst inte i ansiktet . finns att köpa på The Body Shop för 169 kr .


2. Gel eye mask, med den här fiffiga ögonmasken försvinner svullnaden under ögonen, och du kan fixa till ett snyggt glow på ett kick ! ögonmasken kyler/värmer också dom trötta och hängiga ögonen, lika skön att använda efter en tuff natt på stan, som den vanliga huvudvärken . finns att köpa på åhléns och kan kosta från 69 kr till 100 kr .

3. Gliss shampoo, är ett shampoo som jag verkligen älskar ! berikad med vildrosolja och extra proteiner, ger den ditt hår både näring och skydd mot yttre påverkan . och den luktar gudomligt ! doften är en blandning av krispiga äpplen, körsbär och liljekonvalj . finns att köpa nästan överallt för ett rimligt pris .



4. Vichy, en komplett serie till oren eller fet hud. normaderm återställer balansen i huden, rengör och vårdar . resultatet är en ren, frisk och matt hud . i serien finns normaderm dagcrème, nattcrème, rengöringsgel, skintonic och anti-spot .
den har också en behaglig doft och svider inte i ögonen det är ett stort + ! finns att köpa på apoteket, ingen aning om priset tyvär .



puss !

Kommentarer :

#1: Pau

älskar dina beauty tips!!!

De vill vi ha mer av! :D

skriven

Kommentera inlägget här :