rastlös.. ?


sitter du bara hemma framför datorn och har tråkigt.. TIPS på vad du kan hitta på som gör ditt påsklov roligare !

1.
det första du kan göra och ska göra är att ringa en kompis . planera helst din vecka och kolla med dina kompisar när dom har tid och när ni kan göra nånting . det är alltid roligare att vara med någon än att vara själv .  kanske någon som du inte har träffat på länge eller någon som du aldrig har varit med på fritiden ?
2. har ni hjärnsläpp och kommer inte på vad ni ska göra.. så kan ni alltid åka ner på stan . kolla kläder, fika, bara gå runt och prata . om ni inte orkar det kan man ju alltid sätta på en bra film där hemma . eller om ni fortfarande vill vara ute i det fina vädret kan man ju ta en liten cykeltur, picknick, spela fotboll ?
3. okej, du har ingen att vara med . nu är dagen körd.. absolut inte ! nu kan du passa på att ta hand om dej själv . fixa en liten spa-behandling, smörj in dej med massa olika krämer, mågla naglarna osv.(om du är tjej) . du kan också börja läsa en bok som du kanske fick i julklapp eller gå ut ! det finns massa saker man kan hitta på ute.. faktiskt . sola med dina favorit låtar i öronen eller bestäm dej för nånting du ska klara innan sommarlovet/under sommaren/efter sommarlovet . tex. som att kunna gå 10 steg på händer, kunna göra en toe touch, slå ditt rekord på att jonglera med en fotboll ?
4. sen kan man ju självklart också bara ha en "chill-dag" och sova länge och sedan köra ett film-maraton . det funkar alltid lika bra det !

Kommentarer :

#1: Pau

Jag har saker att göra varje dag!! :O

har alldeles för lite tråkigt :(....haha

skriven

Kommentera inlägget här :